Silver Cross Reflex Review

Testet av AK Templer for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Sølvkorsrefleksvognen er en jevn tur takket være en god oppheng. Jeg har prøvd ganske få lette barnevogner i min tid som en mor til 2 barn, og SC har bare de rette funksjonene for å gjøre det som en perfekt barnevogn. Setet er pent polstret og de justerbare håndtakene er flotte for meg selv (5ft8) og mannen min (6ft1) for å presse den med letthet. Lagerkurven er en god størrelse og passer til alle små og mellomstore gjenstander inni. Det fullt tilbaketrukne setet gjør det perfekt å bruke fra nyfødte, og jeg elsker det faktum at legrest kan foldes opp da datteren min (18 måneder) bestemte meg for å ta en lur. Den uttrekkbare hetten er en veldig generøs størrelse og regntrekk er en god passform! Totalt har buggy blitt gjort til høy standard og mangler ikke noe.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Normalt tar jeg ikke barnet mitt så mye ut når det er mørkt, men hvis jeg gjør det, er sikkerhetslysene så vel som refleksjonstribene en fantastisk oppfinnelse og hjelper å føle sparer på veien / ut og om!

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det er ikke noe som jeg ville endre på buggy det er flott som det er!

Testet av Alex Pearce for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Silver Cross Reflex er ikke bare en vanlig barnevogn, merkevaren har gått den ekstra mile for å gi deg et høy kvalitet, stilig produkt. Der et stort antall farger å velge mellom (vi hadde gul og elsker det). Chassiset føles sterkt og solid i forhold til billigere barnevogner jeg har brukt. Det brettes ganske bra, selv om jeg ikke er en fan av paraplyfolie generelt. Jeg fant denne barnevognen veldig lett å presse, det var lett, men ikke spinkelt. Min sønn likte å sitte i denne barnevognen som han var veldig oppreist, og ga ham plass til å se seg rundt. Som smårolling blir han irritert hvis han legger seg for mye, med mindre han sover.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

En ting om dette produktet som ville få meg til å velge dette over andre barnevogner er at du kan konvertere den til en foreldre som står overfor barnevogn, noe som jeg ikke har sett på mange barnevogner før. Det har mange ekstra detaljer som gjør dette til en langvarig barnevogn. Støtfangerbaren gir deg ekstra sikkerhet. Hetten er stor og uttrekkbar, noe som gjør dager ute i sommer trygt for de små. Med barnevognen har du også muligheten til å feste et bilsete, noe som gjør det til en barnevogn egnet fra fødselen.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

For en vanlig barnevogn overgikk dette mine forventninger, men prislappen setter meg av. Jeg vet at du betaler for Silver Cross-design og kvalitet, og hvis du brukte dette fra fødselen, er det verdt det, men mange foreldre vil kjøpe dette som en andre barnevogn etter at deres reisesystem så £ 250 er mye penger til å bruke på bare en barnevogn. Jeg vil også ha en større lagringskurv, eller minst en som er lettere å få tilgang til. Når jeg hadde fylt kurven opp, var det en kamp for å få ting ut igjen, noe som ikke er bra hvis du er i rush.

Testet av Stevie Davison for M & B Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Den viktigste appellen til denne barnevognen er etter min mening designen. Det er veldig stilig, jeg elsker fargen gul som vi testet, og de andre fargene ser ut som fab. Etterbehandlingen var enkel, men gjorde at barnevognen følte seg dyrere - sølvhåndtakene, ekstra polstring på selen og den ekstra store baldakinen. Evnen til å bruke den fra fødselen er et reelt pluss, da det ikke er så stort som reisesystemer, så perfekt for en første gang kjøperen til å holde seg til smårollingsårene - selv om jeg sa at min treåring var altfor stor for setet .

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Barnevognen er lett og liten nok til å passe inn i bilen min, og vet at den lett kan skyves i støvelen uten å måtte ha problemer med å fjerne og feste skille eller til og med hjul som andre reisesystemer, er bra - spesielt med nyfødte.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Det ville trolig være prisen. Ja, designen er fab, proffene oppveier noen ulemper, jeg føler bare at i markedet syntes prisen i forhold til andre barnevogner litt kostbar. Å vite at jeg har kjøpt Haauk, Babystart og Mamas og Papas pushchair til halv pris med ganske mye de samme resultatene, ville få meg til å tenke på å kjøpe det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar