8 Skilt du er fortsatt dating din ex og kan ikke la gå

Så det uunngåelige skjedde og nå er dere to sammenbrudd. Men er du virkelig? Her er alle de store skiltene du faktisk deler med dine ex.

Du brøt opp, du aksepterte det, du prøver å gå videre - eller så sier du. Men er dine ord å si en ting og dine handlinger sier en annen? Hvis ikke, bekymre deg ikke; du er absolutt ikke alene.

Jeg tror vi er alle skyldige i å holde på en eks for lenge. Kanskje det er fordi du nekter å tro på det, eller kanskje det er bare fordi du fortsatt tror du burde være sammen. Uansett, det er ikke bra for noen av dere. Når noe slutter, bør det forbli - for begge sakene dine.

De fleste kan ikke engang innse at dette er deres virkelighet, og insisterer i stedet at de er "bare venner" med deres eks. Mens jeg fullt ut tror at folk som bryter opp, kan bare være venner, er det en linje mellom vennskap og fortsatt dating, og å finne hvor du er i forhold til den linjen, kan være forvirrende. [Les: Hvordan være venner med exen din uten komplikasjoner]

Jeg tror jeg er i denne situasjonen akkurat nå, faktisk. Vi bestemte oss for å avslutte ting, og absolutt ingenting har endret seg. Selv om vi ikke var veldig seriøse og ting ikke gikk for langt i forholdet, virker vi fortsatt som vi gjorde før, og som om ingenting har endret seg. Jeg kan bare ikke la ham gå.

Tegn på at du fortsatt deler din eks og bare kan ikke slippe unna.

For de av dere som nylig har hatt et forhold, og er nysgjerrige om dette er deg, har vi satt sammen en liste over tegn som kan fortelle deg om du fortsatt deler din eks. Noen av disse tegnene kan være åpenbare, men oversett, men andre kan være litt vanskeligere å se.

# 1 Du hoppet over scenen for å være opprørt. Uansett grunn, da dere to ble brutt opp, var det noen tårer, men ingenting overveldende. Faktisk gikk du rett tilbake til ditt lykkelige selv neste dag. Det kan være at du tok "vi kan fortsatt være venner" linjer helhjertet, og som avviklet dine følelser litt.

Odds er, hvis du hoppet over scenen for å være opprørt, er det fordi du bare er i fornektelse av breakup. Du holder på med håp om at du kan være venner og ved å tenke på det, du tenker på at dere to vil bare komme sammen igjen. [Les: Er du fortsatt glad i din eks? Du er ikke alene]

# 2 Du snakker fortsatt hver dag. Hvordan kan du slippe og fortsette hvis du fortsatt snakker med den personen hver dag? Samtaler dine samtaler fortsatt av det samme materialet? Da er du sannsynligvis fortsatt dating dem. For at du skal kunne fortsette, må samtalekontakt opphøre umiddelbart.

# 3 Du ser dem fortsatt hele tiden. Umm, hei? Hvis dere er virkelig oppbrutt, så burde det ikke være noe å hænge ut - i hvert fall ikke for de første par månedene. Hvis dere to fortsatt jobber med alle de samme aktivitetene - og ja, mener jeg mellom arkene - eller bare går ut på "dater", så er du fortsatt i dating. Det er ikke noe argument mot det; du er fortsatt dating dem og du kan bare ikke slippe. [Les: 10 tegn på at du er tydelig fremdeles knyttet til din eks]

Det er en grunn til at folk som bryter opp, kutter av all kommunikasjon. Det er fordi de trenger tid til å slippe og gå videre - noe du ikke kan gjøre hvis du fortsatt går på vanlige datoer med din eks.

# 4 Du snakker om fremtidige aktiviteter med dem. Å lage planer og snakke om fremtiden er ting som par gjør. Selv om du sier at du er brutt opp, er det absolutt ikke tilfelle hvis du planlegger datoer, hendelser og fortsatt snakker om fremtiden som om de fortsatt vil være der . Par som bestemmer seg for å ringe det, slipper først og fremst ikke å snakke * vanligvis * og de snakker ikke sikkert om å ha en fremtid hvor de regelmessig er i hverandres liv. Dette holder du på falsk håp, og det må ende.

# 5 Du blir utad sint hvis de gjør planer med en annen person. Du er brutt opp! Du bør ikke bry deg om de går ut på en dato med noen andre. Visst, du kan fortsatt bry deg, men du kan ikke bli sint på dem, med mindre du fortsatt føler at du er dating din eks og kan ikke slippe. Å bli sjalu og sint er ikke noe du burde gjøre hvis du er virkelig oppbrutt. [Les: 8 surefire måter å håndtere din ex dating noen nye]

# 6 Du snakker ofte til foreldrene sine ofte. *Sukk*. Bare ikke gjør dette. Ikke hold en samtale med foreldrene eller andre familiemedlemmer for den saks skyld. Du kan ikke fortsette et nært forhold til dine foreldres foreldre hvis du er oppbrutt. Det vil hemme din evne til å la dem gå og ærlig, det vil virke som om du fortsatt er med din eks, spesielt hvis samtalene dine egentlig er de samme som de var før! Og hvis foreldrene deres ikke kan fortelle at du er oppbrutt, så er du definitivt skyldig i at du fortsatt deler din eks.

# 7 Folk vet ikke at dere to er skilt. Hvorfor? Du snakker ofte om dem som om du er fortsatt sammen, fordi i tankene er du fortsatt sammen.Bare la det gå! Hvis folk ikke engang vet at de to av dere ikke lenger er sammen, må det være fordi du ikke tenker på det på den måten selv.

Vanligvis, når et par bryter opp, forteller de til sine venner og familie, slik at folk ikke går rundt og spør om dem. Hvis folk spør deg om din eks, og du snakker som om dere er helt fine og ingenting er galt, så er du sannsynligvis fortsatt dating dem i hodet ditt.

Ellers ville alle de nære menneskene i livet ditt vite. Hvis du ikke bare forteller dem om oppbrudd eller til og med lyver om det generelt, må du gå videre fordi du bare ikke kan slippe av dem. Det er over. Godta det og fortell alle sannheten. Ikke hold fast på dette falske håpet om de to av dere som jobber med ting. [Les: Er din ex fortsatt tenkt på deg? Tegn for å vite sikkert]

# 8 I ditt sinn er de fortsatt den for deg. Når du tenker på fremtiden, ser du dem fortsatt ved din side. Det er slik du vet at du fortsatt deler dem, og du kan ikke la dem gå. Til tross for alt du sier, tror du virkelig at de skal være den som er der til slutten.

I ditt sinn er du fortsatt med dem, og de er den for deg. Det er det største tegn på at du fremdeles teknisk sett daterer dem, og du kan ikke bare slippe. Hvis du fortsatt planlegger din fremtid rundt ideen om at de vil være der, så sitter du bare fast på dem. [Les: 16 tegn på at din ex savner deg og vil ha deg tilbake i livet]

Det faktum at du fortsatt kan være dating en eks, og ikke engang vet om det, kan varsle deg litt. Men ved å bruke skiltene ovenfor som en retningslinje, vil du kunne fortelle om du er en av de mange som fremdeles daterer ex, og ikke kan slippe av.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar