12 godt skjulte tegn Du er ikke den eneste hun sover med

Innholdsfortegnelse:

12 godt skjulte tegn Du er ikke den eneste hun sover med
12 godt skjulte tegn Du er ikke den eneste hun sover med
Anonim

Du kan virkelig liker henne, men du føler at du ikke er den eneste. Vel, det er på tide å finne ut tegnene du ikke er den eneste hun sover med.

Selvfølgelig vet vi alle at gutta kan ha sidekyllinger, men de fleste av oss glemmer at kvinner også er bedrager. Ja, begge sider er skyldige. La oss få dette rett, ikke alle kvinner og menn jukse, så du kan finne noen som er lojale og trofaste. Men i øyeblikket, siden du føler tvil, er personen du er dating ikke en av dem, kanskje. Men før vi begynner å anklage dem for å sove rundt, la oss se på noen tegn du ikke er den eneste hun sover med.

Hvordan å fortelle skiltene er du ikke den eneste hun sover med

Å ja, de fleste gutta tror at du er den med en håndfull kvinner som du bytter rundt, men dette er det 21. århundre, folk. I dag er det normalt for folk, inkludert kvinner, å ha flere partnere når de er single … og … ikke single. Beklager å bryte den til deg. Men dette er virkeligheten.

Da jeg var singel, gikk jeg på datoer med et par gutter, og prøvde å se hvilken jeg hadde koblet til best, etc. Nå er det bra. Det blir imidlertid vanskelig når du slutter casually dating og går inn i noe mer seriøst. Hvorfor? Fordi da er det juks. Ingen liker å være med en snyder. [Les: De 14 tegnene du deler en seriell snyder]

Kanskje du er hakk på bedposten hennes. Hva et tomt vri.

# 1 Hun er fysisk endret. Normalt har hun på seg joggebukse og henger ut med deg hjemme. Men nå har hun gjort sminke, festet håret, og kanskje endret endringer i antrekkene hennes. Hvis hun får en ny skjorte, betyr det ikke noe før du baserer dette fra normen. Hva ser hun vanligvis ut? Har det blitt drastisk endret fra den normen? [Les: De smale tegnene for å se etter om du mistenker at jenta din er fusk på deg]

# 2 Hun knuser deg. Hvis hun alltid er nagged, så er dette ikke noe utenom det vanlige. Men hvis hun pleide å være rolig og nå er hun forandret, så kan hun sove med noen andre. Dette er henne følelsesmessig løsner og føler seg skyldig i det. For å komme gjennom følelsene hennes, begynner hun å slå kamper med deg om alt. Og du vil ikke engang være rundt henne. [Les: 25 sanne grunner til at kvinner jukser så lett]

# 3 Hun holder hennes telefon skjult. Gutter, dette er ikke fordi hun vil ha alene tid med deg. Hvis telefonen er borte, greit. Hvis hun er på en dato med telefonen hennes, og det er ansiktet ned, vel, så er det noe. Hvorfor er det alltid ansiktet ned? Dette kan ikke være noe, men det kan også tyde på at hun ikke vil at du skal se noe … som en melding fra en annen fyr.

# 4 Hun slår deg ned seksuelt. Nå har hun selvfølgelig sex med deg. Hvis hun gjør dette konsekvent i lang tid, er det grunn til å være mistenksom. Nå, hvis du er i et langsiktig forhold, er det ikke uregelmessig å ikke ha hyppig sex. Men hvis dette er et nytt forhold, og hun ikke ønsker å være intim med deg, er det noe å holde øye med.

# 5 Hun holder vennene sine kjønnsløse. Kanskje de foretrekker å ikke bli merket med kjønn, dette er det 21. århundre. Sannsynligvis har flertallet av vennene sine et kjønn. Hvis hun snakker om å gå et sted med "en venn", kan du være sikker på at det ikke er en jente. Hvis det var, ville de bare si "hun."

De har en tendens til å tro at de gjør en god jobb med å gjemme personen, men mangel på pronomen gjør det bare tydeligere.

# 6 Hun blir til en husmor. Hun stryker skjorter, lager dine favorittretter, og har klærne vasket og brettet før du blinker. Vanligvis er hun en komplett slob. Nå, hvis hun vanligvis liker dette, så er det ingenting å bekymre seg for. Hva er hennes norm? Dette prøver å gjøre opp for det hun gjorde med mannen sin.

# 7 Hun tar sin tid til å svare. Hun har kanskje sett meldingen din for en stund siden, men hun er ikke rask til å svare på deg. Dette kan være av en rekke årsaker, blant annet at hun er rundt noen og ikke kan svare deg med en gang. Dette er ikke noe du bør basere alt på, men dette er et rødt flagg hvis det legges på toppen av noen av disse andre grunnene.

# 8 Hun vil ikke at du skal spise henne. Selvfølgelig er det regler for unntaket, men flertallet av kvinner elsker cunnilingus. Nå, hvis hun hindrer deg i å spise henne ut, kan det være hennes periode, at hun ikke føler seg ren, eller at hun allerede er spist ut i dag.

Dessuten, hvis hun begynner å gi deg uventede blowjobs på toppen av det, kan hun prøve å fikse sin skyldige samvittighet samtidig. [Les: De skarpe varselsskiltene til en juksevenninne]

# 9 Overraskingen barberer / voks. Det er normalt for henne ikke å være klar når du har sex noen ganger, spesielt hvis det er spontant. Eller hvis hun vanligvis er uskadet og nå barbert, er det en merkelig handling å gjøre, med mindre du vil imponere noen. Er det en spesiell hendelse som skjer nå? Hvis ikke, kanskje er det noen andre.

# 10 Hun peker fingeren på deg. Når folk er utro til sine partnere, har de en tendens til å snu fingeren på dem. Hun ser på telefonen din, beskjeder deg om jenter som likte Instagram-bildene dine, og anklager deg for å flørt med hver jente du ser. Nå skyver hun usikkerhetene på deg fordi hun vet hva hun har gjort.

# 11 Hun forplikter seg ikke. Nå, hvis du ikke er i et forhold med henne, men bare casually dating, kan hun se andre gutter. Og dette er bra fordi du ikke gjorde det eksklusivt. Men et solidt tegn for å se om hun sover med andre gutter, er med hvordan hun føler seg for å være eksklusiv. Hvis hun ikke vil være eksklusiv, sover hun med andre mennesker. [Les: Forstå de ulike elementene i dating]

# 12 Du spiser ikke tid med vennene sine. Jenters tid er normal. Imidlertid kan hun holde deg fra vennene sine av en annen grunn. Nå er vi jenter som betyr at vi forteller våre venner alt. De nære vennene vet alle hva hun gjør, og hun vil ikke at den skal glide ut. Hun sørger for at du ikke bruker for mye tid rundt dem.

[Les: Den lurte gaver av en potensiell snyder]

Du kjenner nå tegnene du ikke er den eneste hun sover med. Legger de opp til situasjonen din? Er du hennes eneste eller bare på listen med de andre?

Populært emne