7 Signs Youâ € ™ re ikke hørt og 7 måter å fikse det på

Er kommunikasjonslinjer i forholdet ditt litt hakket? Effektivt snakk ditt sinn og bli hørt med disse kommunikasjonstipsene! Av Danielle Anne Suleik

I et forhold har to personer behov som krever å bli møtt. Dette er vanligvis de tingene som kreves fra to personer i et forhold, dvs. tid, oppmerksomhet og hengivenhet. Hvis du ikke er villig til å skjule ut på noen av disse, er det ikke noe poeng i å forfølge et forhold.

Hvert forhold er annerledes, noe som betyr at det vil være behov som er skreddersydd for din kjære. Det kan være alt fra en søndagsbrunchritual, blomster på hvert jubileum eller en STD-sjekk en gang i året. Hvem vet hva folk ber om i disse dager? Det viktige å huske er at du har rett til et lyttende øre, uansett hva du vil spørre din partner.

Når forholdet ditt når et punkt der du fortsetter å be om det samme om og om igjen, men aldri ser noen resultater, kan det være på tide å omorganisere prioriteringene dine og kreve en sit-down-sesjon med partneren din.

Hva sier du at det ikke kommer gjennom?

Det er utrolig hvordan folk har klart å utvikle denne "hvite noise" mekanismen og perfeksjonert den til et punkt. Hvis de ikke liker det du sier, kan de bare sone og møte konsekvensene når stemmen din øker en decibel eller to, etter at de begår den neste lovbrudd.

Før du klager på at partneren din ikke hører på deg, er du sikker på at det du sier er viktig nok for dem? Det er en veldig tynn linje mellom nagging og uttrykk for deg selv empatisk. Og vi vet alle hvordan de fleste av oss kan bli litt agitert noen ganger.

Ting du virkelig trenger å snakke om med partneren din

Du må være sikker på at det du sier er behov for å bli hørt fordi du begge vil være bedre for det. Hvis det du må si er utformet for å demeanere, angripe, manipulere eller til og med irritere partneren din, så vær så snill og hold kjeft. Så hva er tingene verdt å snakke om?

# 1 En dårlig vane. Hvis partneren din er rotete, kommer hjem full hele tiden, fortsetter å tåle av nedsettende bemerkninger eller bare har en rekke dårlige vaner, må du virkelig snakke om det. [Les: 16 dumme men skadelige vaner som kan ødelegge forholdet ditt]

# 2 Ektefelle / partneroppgaver. La oss møte det. Det er ikke slikt som selvtilfredshet i et forhold. Det er noen ting som må anerkjennes og gjøres i et forhold som å huske jubileer, møte familie og venner eller bare være hengiven når tiden kaller det.

# 2 Arbeidsbeslutninger. Fordi du er i et forhold, må du forstå at store beslutninger må diskuteres fordi det kan påvirke dere begge. Det kan være en kampanje som krever lengre timer eller blir pålagt å flytte til et annet område.

# 3 Fremtiden. Forhold nå et punkt der dere begge må diskutere hva dine planer er. Dette er veldig viktig fordi det kan avgjøre om du er to på samme side, og hvis du er villig til å kompensere for hverandres planer og mål.

# 4 Grave lovbrudd. Dette inkluderer utroskap, fysisk / emosjonell / verbal overgrep, overdreven gjentatte lovbrudd og annen oppførsel som skader eller forverrer partneren din.

Disse emnene er generalisert, så det er opp til deg å avgjøre om hva du vil snakke om, er verdt å kjempe for. Hvis det er rett og slett fordi du er irritert om neglebit eller ikke liker t-skjorten de planlegger å ha på seg, jobber det ikke. Det er noe som blir anerkjent når det begynner å bli viktig.

Tegn at partneren din ikke hører deg

Ditt hovedproblem her er om partneren din anser dine vesentlige behov som en prioritet. Hvis de ikke er det, er det definitivt tid å få dem til å høre hva du må si. Men hvordan kan du få dem til å lytte hvis du ikke er sikker på om de er klare til å høre deg eller ikke?

# 1 De har subjektive minnetap. Når du samarbeider holder glemme det du spurte, men husker alle vennernes fødselsdager, jubileer og kampanjer, de hører ikke på deg.

# 2 De blir opptatt når du begynner å snakke. Hvis du virkelig vil få din partner til å gjøre sine gjøremål, bare fortelle dem at du vil snakke. De husker vanligvis noe de glemte å fikse eller gjøre når du prøver å diskutere noe de ikke vil være en del av.

# 3 De fortsetter å gjenta sine lovbrudd og er raske til å beklager umiddelbart etter. Dette kan være et tegn på at de ikke har til hensikt å endre sine tanker om emnet. Unnskyldninger er gode og gode hvis de er oppriktige. Hvis de er vant til å avbøye sinne og formaninger, så betyr dine krav trolig ingenting for dem.

# 4 De foretrekker å argumentere om problemet til du blir sliten. De vet at du kommer til å slutte å hounding dem til slutt. Alt de trenger å gjøre er å få fart på prosessen. Å forvirre deg til stillhetens punkt fungerer vanligvis. [Les: Hvordan perfeksjonere den stille behandlingen på en måte som kan hjelpe forholdet ditt]

# 5 De sammenligner din situasjon med andre mennesker. Bare fordi dine venners problemer har blitt løst på en annen måte, betyr ikke at du må gjøre nøyaktig samme ting. Ikke alle problemene dine er like.Din partner vil bare validere at andre mennesker gjør det riktige for å bevise at du har feil.

# 6 De sover på den. De vil alltid love å tenke på det eller håndtere det neste morgen, neste uke eller neste måned. Når fristen fortsetter å bli flyttet, er du i trøbbel. De har sannsynligvis ikke noe ønske om å håndtere situasjonen i det hele tatt, og holder seg bare for tiden til du blir lei av problemet.

# 7 De smelter ut og får deg til å føle deg dårlig om det. Noen tror at den eneste måten å unngå et problem er å møte det, går på og sørger for at du ikke vet hva som slår deg. Kraftige konfrontasjoner kan ta mye ut av en person og kan noen ganger presse deg til å beseire. En partner som dette er ikke verdt å holde med, enn si verdt å snakke med. [Les: 23 doser og ikke å huske når man argumenterer i et forhold]

Hvordan kan du få din partner til å lytte?

Hvis det fortsatt er en sjanse for at du kan fikse problemene dine ved å overbevise partneren om å lytte til deg, kan du kanskje komme seg til dem ved hjelp av andre metoder som for eksempel følgende.

# 1 Vis dem hva som vil skje hvis de ikke hører på. Det er lett å si, men ganske vanskelig å sette i gang, ikke sant? Feil. Det er mange måter du kan understreke dine meninger og forespørsler på. Vis din partner at du mener virksomhet.

Hvis de ikke vil vaske oppvasken, slutter å lage mat, gjem brillene eller plassere dem alle på skrivebordet. Hvis det handler om en viktig beslutning, gi dem nyttige lenker, artikler eller brosjyrer om det. Du finner din egen metode når du virkelig bestemmer deg for å vise din partner at du er seriøs.

# 2 Omvendt psykologi. Hemmeligheten er ute, men det betyr ikke at den ikke er effektiv lenger. Du må bare forstørre spillet ditt ved å aldri fortelle. Det er ikke noe mer irriterende enn noen som holder på å påpeke at du ikke gjør noe ved å fortelle deg at du ikke trenger å gjøre noe.

# 3 Planlegg en intervensjon. Ingenting gjør en person mer behagelig enn en hel mengde mennesker som oppfordrer dem til å gjøre noe positivt. Hvis du ikke kan gjøre det på egen hånd, vær ikke redd for å be om hjelp fra folkene du elsker.

# 4 Gi en presentasjon. Ikke bry deg med PowerPoint-lysbildene på denne. Alt du trenger å gjøre er å presentere saken slik du vil i en bedriftsorientert ramme. Vis partneren din hvordan de kan dra nytte av din forespørsel eller ide i stedet for å tvinge den på dem. Sørg for at du legger vekt på at de vil hjelpe deg mye i stedet for å bare gjøre jobben som din partner. [Les: 9 måter å mestre kunsten til konstruktiv kritikk]

# 5 Spør dem hvorfor de ikke lytter. Den beste måten å løse et problem som involverer en annen person, er å sette deg i skoene sine. Hvis du ikke kan sette fingeren på hva som plager dem, spør de med vennlig hilsen. De kan gå gjennom noe som de er motvillige til å dele med deg på grunn av dine uløste problemer. [Les: Kan din overanalyse sabotere forholdet ditt?]

# 6 Gi deg selv plass. Noen ganger er det bare ikke å komme seg til folk - for øyeblikket. Prøv å sette deg selv i et annet miljø, slik at du kan få et nytt perspektiv på situasjonen. Hvem vet? Din partner kan utgjøre ditt fravær eller avstand som en alarmerende situasjon, og fortsett å gjøre akkurat det du spurte. Du er ikke manipulerende. Du gir deg bare tid til å vurdere situasjonen og finne den beste måten å håndtere den.

# 7 Gi et ultimatum. Hvis verre kommer til verste, er det beste alternativet å gi et ultimatum. Hvis du føler deg så sterkt om at problemet du ikke klarer å håndtere, ikke blir løst, fortell partneren din at de enten trenger å lytte eller annet. Du kan gå videre og gå gjennom dine planer uten deres innspill eller fortelle dem at du ikke vil tolerere mer av deres negativitet. Du trenger ikke nødvendigvis å forlate partneren din, men det er ikke noe poeng i å bo hos noen som ikke bryr seg nok om at du skal ta hensyn til dine behov.

Par går gjennom en rekke problemer i forhold til deres forhold fordi det hjelper dem å lære om hverandre og lære dem noe nytt i retur. Du skal være bedre etter at du har løst et problem. Du kan ikke dvele på noe i lengre tid fordi det begrenser deg og din partner.

Forhold er utformet for å vokse, hvis begge er villige til å få det til å skje. For at du skal lære nye ting, må du lytte til hverandre. Når det stopper, er det ingen å fortelle hva som kan skje når du blir utsatt for å lese mellom linjene i stedet for å uttrykke dere direkte til hverandre.

[Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

Bare vær sikker på at du blir hørt og at du også er villig til å lytte. Når partneren din innser at du virkelig ønsker å jobbe ting, vil de være mer villige til å møte deg halvveis. Bruk disse tipsene for å hjelpe deg og partneren til å nå et kompromiss eller finne en gjensidig fordelaktig løsning når det gjelder å kommunisere med hverandre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar