19 Sure Signs Youâ € ™ re i et eksklusivt forhold allerede

Tror du kan være i et eksklusivt forhold, men har ikke hatt det? Snakk? Disse 19 tegnene viser at du er definitivt eksklusiv, uten den fryktede DTR.

Av og til, når du har vært dating noen for en stund og havn ikke hadde "det snakkes, kan din fling bli til mye mer uten at du selv vet. Dette skjer med mange mennesker, overraskende, og de ender opp i et eksklusivt forhold til noen de trodde de var bare tilfeldig dating.

Når du trekker deg i datingverdenen, slår du opp datoer med en rekke forskjellige mennesker, og sakte å finne deg som de samme personene igjen og igjen, samtidig som du aksepterer færre og færre andre datoer, har du i utgangspunktet satt deg selv inn i et forhold.

Den gode tingen om dette er at den utvikler seg naturlig. Det er derfor det er så overraskende når du innser at du faktisk er i et eksklusivt forhold: det er faktisk slik at de fleste sunne relasjoner skal utvikle seg.

Signerer deg allerede i et eksklusivt forhold

Dette har skjedd med meg et par forskjellige tider. Jeg en eller annen måte endte opp med å være eksklusiv med denne fyren, og min familie og venner refererte til ham selv som kjæresten min før jeg skjønte at det var det han var.

Hvis du for øyeblikket ser noen, og har vært for en liten stund, kan du være nysgjerrig hvis du allerede er i et eksklusivt forhold. Så hvis du ikke har en DTR * definere forholdet * diskusjonen, så er her alle tegnene på at du allerede er i et eksklusivt forhold. [Les: 16 tegn du burde ikke begå fordi du ikke er klar for et seriøst forhold ennå]

# 1 Du ser bare dem. Eksklusivt betyr bokstavelig â € œbegrenset til en. Â € Â Hvis du bare ser dem og ingen andre, er det et tegn på at du er i et eksklusivt forhold til dem â € "spesielt hvis du ikke Har lyst til å se andre mennesker.

# 2 De ser bare deg. Dette fungerer definitivt begge veier. Hvis du bare ser dem, og de ser bare deg, så er det eksklusivt per definisjon. Hvis dere to bare ser hverandre og ofte går på datoer, vil jeg si at det er et klart tegn på at du er i et eksklusivt forhold.

# 3 De to er i dine respektive profilbilder på sosiale medier. Dette kan virke som det ikke er så viktig i den store ordningen av ting, men bare tenk på det for et sekund. Har du noen gang et bilde av deg og din oppkobling eller bare personen du bare ser knapt som profilbildet ditt?

Ikke egentlig. Mesteparten av tiden er profilbildet ditt reservert for folk som betyr mer i livet ditt. Og hvis det bare skjer med deg og personen du er, er det i utgangspunktet kunngjør at du er i et eksklusivt forhold til dem.

# 4 Dine venner og familie refererer til dem som kjæresten din / kjæresten. Hvis all sjokk er til side, og de er seriøse om det, så refererer de viktige menneskene i livet ditt til kjæresten din / kjæresten din uten du korrigerer dem er definitivt en indikator på en eksklusivitet. [Les: 11 sikker på at fyren du er dating er en ekte keeper]

# 5 De har møtt viktige mennesker i livet ditt. Hvis de har møtt dine venner og til og med noen av familien din, så er du allerede i et eksklusivt forhold, sikkert. Du kommer ikke bare med noen ubetydelig til å møte folkene.

# 6 Du gir hverandre gaver på helligdager / bursdager. Hvis du er langt nok til forholdet ditt til gaver i løpet av ferien, er du mest sannsynlig i et eksklusivt forhold. Fordi la oss være ekte, skal de ikke dekke deigen for ALLE personene de ser. Så de ser bare deg - og omvendt.

# 7 Du har unike kjæledyrnavn for hverandre. Jeg snakker ikke om â € œbabyâ € eller â € œhoneyâ €. Nei. Jeg snakker om kjæledyrnavn som er spesifikke for bare dem. Det kan være noe som et innbydende kallenavn som de faktisk har tjent. Jeg henviste kjærlig til en fyr jeg daterte som "Rope." Sounds ikke veldig søt, men det er sentimental på sin egen måte. [Les: Pet-navn - Den riktige måten å velge den perfekte, personlige]

# 8 Selv om du ikke har møtt dem ennå, vet du om familien deres. Hvis du allerede er i et eksklusivt forhold, så har partneren din helt fortalt alt om familien deres, selv om du ikke har muligheten til å møte dem ennå. Folk gir ikke bare den informasjonen til noen, du vet.

# 9 Du kjenner alle sine små vaner. Du vet sikkert at de ikke kan gå en dag uten frokost. Du vet at de absolutt ikke kan sove med sokker på. Du kjenner alle sine små flått og rare vaner som ikke mange andre ville vite om. Det er hvordan du vet at du er i et eksklusivt forhold allerede.

# 10 Du blir til å betale på datoer. Dette er et stort tegn på at du faktisk er i et forhold med noen versus bare dating dem. Du to blir om å betale regningene, slik at fyren ikke ender med det.Dette er en vane til et eksklusivt par, snarere enn en uformell fling.

# 11 Du vet hva mat de liker og hater. Selv om dette ikke høres ut som det typiske tegnet, er det det. Hvis du kan bestille middagen eller en hel pizza og vet nøyaktig hva de gjør eller ikke liker, eller hvordan de liker matlagingen, er du allerede i et eksklusivt forhold.

# 12 Du har en tannbørste på deres sted. Ingenting sier â € œexclusive relationshipâ € Â liker å forlate tannbørster på hverandres steder. Dette er et sikkert tegn. [Les: 8 subtile tegn, din fling blir til et ekte forhold]

# 13 Du føler deg sjelden ubehagelig rundt dem om noe. Du vet at du er i et eksklusivt forhold når du er forbi alle de vanskelige fasene. Ingenting gjør at du føler deg rar med dem lenger.

# 14 Du føler deg ikke skyldig for ikke barbering i noen dager. Dette går begge veier. Fellas, du trenger ikke å holde ansiktet trimmet og skikkelig, og du damer føler det ikke ille å hoppe over beina i noen dager.

# 15 Du har sleepovers som ikke krever sex. Hvis du kan tilbringe natten på sitt sted og ikke ha sex med dem, er det et sant tegn på at datingforholdet ditt har blitt modnet til et eksklusivt forhold.

# 16 Du slår ned andre mennesker på grunn av dem. Hvis du blir spurt på andre datoer, og du alltid slår dem ned på grunn av din nåværende partner, er du klar til å være eksklusiv; Selv om du ikke har snakket om eksklusivitet, føler du deg nok til å skru ned andre potensialer. Det er et stort tegn du er i et eksklusivt forhold.

# 17 Du ser ikke på deg selv. Dette er en annen stor en. Hvis noen i en bar eller ute spør om du er singel, og du sier nei på grunn av partneren din, så er du åpenbart å vurdere deg selv et medlem av et eksklusivt forhold. [Les: Nytt forholdsråd - Hvordan få en perfekt begynnelse å elske]

# 18 Du er glad med dem og bare dem. Hvis du føler deg fornøyd med hvordan ting er, og det er ikke noe ønske om å danse andre, er du eksklusiv. Helt sikkert.

# 19 Du sammenbilder dere to sammen i fremtiden. Uansett hvor nær eller langt det bildet kan være, forventer du bare at de vil være der. Dette er et stort tegn på at du allerede er i et eksklusivt forhold, selv om du ikke har to destinasjoner akkurat definert det ennå.

[Les: 6 veldig enkle måter å løfte emnet på eksklusivitet uten å føle seg vanskelig]

Selv om linjen mellom dating og eksklusivitet kan være en fin en, er det mange måter å fortelle om du allerede er i et eksklusivt forhold, og de er alle oppført her for deg. Bruke disse tegnene som veiledning, du trenger aldri å lure på igjen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar