17 Skilt du faller for din beste venn og hvordan du skal håndtere det

Ikke alle vil være den som slår opp et vennskap. Men hvordan forteller du om du faller for din beste venn eller ikke? Vi kan hjelpe.

Det er vanskelig å innrømme når dine følelser for en god venn har krysset over linjen av vennlig. Men faller du virkelig for din beste venn, eller er det en kort stund i dine følelser? Å være i stand til å fortelle forskjellen kan være vanskelig.

Og du vil ikke risikere å miste vennskapet over noe som egentlig ikke kunne være noe, ikke sant? Det er vanskelig nok å ha de følelsene, og det kan være vanskeligere å vite hva de skal gjøre med dem når de er bekreftet.

Noen ganger vil du føle deg nærmere, men det er ikke det samme som å være romantisk interessert

Alle har øyeblikk med venner der du binder mye mer enn du vanligvis gjør. Du kommer inn i en dyp samtale og ser bare flere av dem. Det øyeblikk av liming kan øke dine følelser for dem, men det betyr ikke nødvendigvis at du plutselig er interessert i dem romantisk.

Det betyr bare at vennskapet ditt er sterkere. Det er lett å feile disse følelsene som noe mer enn de egentlig er. Det er derfor å vite at de virkelige tegnene kan hjelpe deg med å unngå katastrofe. [Les: Hva å gjøre når du liker en venn]

Hvordan fortelle om du faller for din beste venn

Å bli veldig nær en venn av samme kjønn du blir romantisk interessert i, kan være litt forvirrende. Du vet egentlig ikke hva som skjer i hodet eller hjertet ditt. Men å ta et skritt tilbake og se på skiltene fra en avstand kan gi deg klarheten du trenger. Slik forteller du om vennen din kan bety mye mer for deg enn du tidligere trodde.

# 1 Du begynner å tenke på å danse dem. Du vil finne deg selv dagdrømmer om å gjøre par-lignende ting med dem. Å gå på datoer, snuggle opp på sofaen, og til og med gjøre de fysiske tingene, vil begynne å dukke opp i tankene dine hele tiden. Det er et ganske klart tegn dypere følelser er på spill.

# 2 Du blir sjenert rundt dem. Å være beste venner, har du sikkert sett omtrent alt fra hverandre. Hvis du virkelig har ekte romantiske følelser for dem, kan du begynne å holde inn informasjon eller bli sjenert når de snakker med deg. Dette er et stort tegn du har begynt å utvikle følelser. [Les: 10 motiverende tips og triks for sjenerte mennesker og introverter]

# 3 Du holder tilbake informasjon om personer du synes er attraktive rundt dem. Du har sikkert snakket om folk du liker før. De er jo din beste venn, tross alt. Og det hjelper faktisk å kunne fortelle om du faller for din beste venn.

Når du slutter å fortelle dem om personer du synes er attraktive, er det fordi du ikke vil at de skal tenke på deg med andre mennesker. Selv om du ikke skjønner det, beskytter du sjansene dine for å være romantisk involvert med dem.

# 4 Du blir opprørt når de snakker om folk de liker. Dette er sannsynligvis en av de mest fortellende tegnene du har ekte følelser for dem. Hvis du ikke gjorde det, ville dette ikke bry deg i det hele tatt. Du vil selv være glad for dem. Å bli opprørt når de snakker om å likte noen er et sikkert tegn på at du har dypere følelser for dem.

# 5 Du vil bruke alene tid med dem. Vanligvis ville du ikke bry deg om å henge ut i en gruppe eller alene. Men hvis du har følelser for dem, vil du ønske å bruke mer alene tid. Du vil ha tid med bare de to av dere oftere enn ikke. [Les: Hvordan unngå vennsonen og få dem til å ønske deg]

# 6 Du blir sjalu på sine andre venner. I utgangspunktet, hvis de bruker mer og mer tid med folk som ikke er deg, blir du opprørt. Og forståelig nok så. Hvis du har virkelige følelser for noen, vil du ofte ha dem alle til deg selv.

# 7 Du vil vite alt de gjør. Du er bare totalt nysgjerrig på livet deres. Du vil vite hva de gjør i fritiden og hvem de er med. Dette er mer på en måte at du bare vil være i kjennskap til livet deres.

# 8 Du er mer interessert i hvordan de bruker fritiden sin. I utgangspunktet er du bekymret for at de kommer i nærheten av noen andre. Du kan ikke innse at dette er tilfelle, men det er egentlig hva som skjer. Jo mer du er nysgjerrig på hva de gjør når de ikke er sammen med deg, jo mer du liker dem. [Les: 6 små måter å slutte å være så sjalu på]

# 9 Du kan tenke deg å kysse dem. Du kommer ikke til å lage bilde med bare en venn. Sikker på at du kanskje har tenkt på det en tid eller to før, men nå tenker du på det. Enda viktigere, du liker det. Du liker å tenke på å bli intim med dem. Det er et stort tegn du er romantisk interessert i.

# 10 Du må prøve å ikke tenke på dem. I utgangspunktet er de alltid i tankene uansett hva. Du kan bare ikke hjelpe, men tenk på dem og må aktivt stoppe disse tankene.

# 11 Du flirter med dem ved et uhell. Flørting er en naturlig ting. Så mye som du kan gjøre det med vilje, kan du også gjøre det ved et uhell. Når du finner deg selv flørt og deretter fanger deg selv, har du følelser for dem.

# 12 Du skjønner at dine følelser har utviklet seg. Når du bare føler at dine følelser mot dem er forskjellige enn de pleide å være, kan det være et tegn du faller for din beste venn. Noen ganger vet du bare. [Les: Hvordan vite om du liker noen]

Hvordan håndtere fall for din beste venn

Nå som du vet hvordan du føler, hva gjør du med det? Her er noen tips for hva du bør gjøre etter at du skjønner at de betyr mer for deg enn du først trodde.

# 1 Mål hvordan de føler. Vær oppmerksom på egne handlinger. Sitter de nærmere og berører deg mer? Føler du at de flirter tilbake? Finn ut hvordan de føler seg først før de gjør noe.

# 2 Bestem om du vil fortelle dem. Ikke alle vil risikere vennskapet. Hvis du føler deg sterkt nok for de som du vil gi det et skudd, bekjenne. Fortell dem at du liker dem. Verste tilfelle, de føler seg ikke det samme og vennskapet ditt er litt vanskelig for en stund.

# 3 Se om det er en øyeblikkelig forelskelse. Gi deg litt tid. Hvis du har hatt følelser for din beste venn i et par måneder, kan de være der for å bli. Noen mindre og det kan bare være et øyeblikkelig forelskelse som ikke er verdt å forfølge. [Les: 16 hush-hush tegn på at vennen din vil ha sex med deg]

# 4 Snakk med andre venner. Få deres tanker og meninger om saken. Spør om de tror det er verdt å gå for. De kan faktisk ha mer innsikt i hvordan vennen din føler om deg enn du skjønner. Bare kom og snakk og se om de kan vise deg to sammen, eller hvis det ikke er verdt risikoen.

# 5 Tenk på alvor om konsekvensene av en avgjørelse. Det er risiko. Uansett hvilken måte du ser på det, kan du miste noe flott. Tenk lenge og hardt om hva som kan skje med hver beslutning du kan ta og deretter gå videre med den du er mest villig til å leve med.

[Les: 17 klare tegn du burde være dating din beste venn]

Falling for din beste venn kan være det beste i verden, men det kan også være et mareritt hvis du hadde feil i hvordan du føler. Med disse tegnene, vil du kunne vite sikkert, slik at du kan ta den riktige avgjørelsen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar