12 Skilt du er egoistisk i forholdet

Det er vanskelig for en egoistisk person å se sin egoistiske side. Men disse 12 tegnene vil definitivt fortelle deg om du er egoistisk i forholdet ditt!

Det er aldri lett å vite om du er egoistisk eller gir i et forhold.

Tross alt må du forstå at egoisme er mer av et perspektiv enn faktisk.

Midt i en diskusjon med kjæresten din, føler du deg som om du kan gi inn, men velger å ikke gi inn bare fordi du tror det får deg til å virke svak?

Tror du at partneren din vil ta deg lett eller tråkke over deg hvis du stadig gir inn, selv om konsekvensene av å gi inn, gir ingen rolle for deg?

[Les: Hvordan stoppe en egoistisk person fra å skade deg og ødelegge deg]

Er vi ikke alle bare litt egoistiske?

Alle av oss kan være egoistiske til tider, spesielt når vi vil ha noe dårlig.

Og det er definitivt ikke en dårlig ting.

Men hvis din egoistiske strekning er mindre av en tilfeldig forekomst og mer av en atferdsegenskaper, er det noe du trenger å være oppmerksom på.

En maktbalanse eksisterer i hvert forhold.

Et godt forhold hengsler på en perfekt balanse, og selv en liten endring i balansen endrer måten en eller begge parter ser på forholdet.

Hvis partneren din føles som om de er den som gir alt å gi, mens du er den som gjør alt å ta, er det bare et spørsmål om tid før forholdet begynner å gå nedoverbakke. [Les: 18 kritiske tegn ditt forhold begynner å gå dårlig]

Dine behov og din egoisme

For det første forsømmer du aldri dine egne behov. Tross alt, kan du bare gi din elsker mer lykke når du er full av lykke selv. Å være uselvisk i et forhold er et tegn på ubetinget kjærlighet, men å være for uselvisk kan gjøre selv de hyggeligste menneskene tar din godhet for gitt! [Les: 23 typer relasjoner som kan definere ditt kjærlighetsliv]

Og til tider kan din uselviske natur være katalysatoren til et voldelig forhold hvor du vil bli kontrollert hele tiden av noen som ikke engang vil kontrollere deg i utgangspunktet. [Les: Er jeg i et voldelig forhold? - 17 sikker tegn!]

Hvordan kan du fortelle om du er egoistisk i forholdet?

Selfishness er et tegn på selvtillit. Hvis du er for selvstendig sentrert og tror at dine behov er viktigere enn alle andres behov, er du sannsynligvis en egoistisk person, selv om du ikke tror det.

Det første trinnet for å slutte å være egoistisk er realisering. Du må innse at like store eller vanskelige som dine problemer kan virke for deg, til noen andre, kan deres egne problemer vises like krevende eller vanskelig.

Har partneren din fortalt deg at du er egoistisk midt i en diskusjon? Det krever mye innsats og gjentatte forekomster av egoisme for din elsker å gjøre en slik utsagn.

Det er ikke noe folk sier lett, så hvis kjæresten din forteller deg at du er egoistisk, tenk veldig hardt på det. Det er sannsynligvis en stor grunn bak hvorfor de ville anklage deg for noe så vondt. [Les: Problemene med å gjøre noen til en prioritet når du bare er et alternativ til dem]

Kommunikasjon og egoisme

Hvis partneren din noensinne beskylder deg for å være egoistisk i forholdet, ikke hater dem for det eller bli sint i retur. Fullfør diskusjonen, og når flaringstemperne avkjøles, snakk med partneren din og prøv å finne ut hvorfor de tror du er egoistisk.

Prod partneren din selv om de beklager eller forteller deg at de egentlig ikke betydde det. Hvis partneren din kunne blurt ut en beskyldning som det, er det en god sjanse for at noen av dem mener at du er en egoistisk person. [Les: 10 forholdsavbruddbrytere du kan skape i ditt kjærlighetsliv]

Selfishness og oppmerksomhet søker partnere

Noen ganger, når en partner beskylder deg for å være egoistisk, kan alt de prøver å fortelle deg at de vil ha mer oppmerksomhet. Sannsynligvis har de forsøkt å få oppmerksomheten ved å smske deg godnatt og god morgen tekster, eller kjøpe deg gaver, eller ta deg ut ofte. Og som svar håper de at du vil gjøre noe bra for dem også.

Du, derimot, kan kanskje ikke innse dette. Og denne enkle forvirringen kan føre til at partneren din tror du er egoistisk eller for selvsentrert.

Hvis partneren din kaller deg egoistisk, og egentlig ikke kan forklare seg for deg, er sjansen, de er bare ute etter oppmerksomheten din! Alt du trenger å gjøre her er gjengjeld deres romantiske gestus med dine egne tegn på kjærlighet. [Les: 25 søte romantiske ting å gjøre for å smelte kjærlens hjerte]

12 tegn på at du er egoistisk i forholdet ditt

Å anerkjenne din egoistiske side er ikke den enkleste tingen å gjøre, men det er noen få tegn som kan hjelpe deg å se egenskapene og reflektere over dem. Bruk disse 12 tegnene og finn ut om du er egoistisk i forholdet ditt.

# 1 Lydighet. Er du vanligvis glade for å gjøre noe du liker? Og hvis det er noe partneren din ønsker å gjøre * at du ikke er spesielt spent på *, blir du kjedelig eller rastløs lett og prøver å plukke ut av det?

Det kan være noe så enkelt som en chore eller shopping for klær sammen.Hvis bare de tingene du liker, oppmuntrer deg, men deler din partners lykke fra de tingene de liker, betyr det ikke for deg, det er et godt tegn på at du er en ganske egoistisk person.

# 2 Partneren din gir vanligvis inn. Hver gang er det en diskusjon om noe å gjøre eller hvor som helst å gå til, blir du vanligvis i ferd med å få ting på vei, selv om det betyr at du forlater din partner trist eller mindre enn lykkelig?

Partneren din kan gi hver gang fordi de elsker deg ubetinget og vil se deg lykkelig. Men det er bare et spørsmål om tid før de begynner å føle seg som deres ønsker og ønsker ikke er adressert i forholdet. [Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

# 3 Du tror at partneren din nekter deg. Har du noen gang funnet din partner å gjenta de samme tingene til deg flere ganger, små tilsynelatende ubetydelige linjer som "kan du hente håndkleet?" Eller "har du glemt det?"??

Det kan være irriterende å høre partneren din hele tiden, men hver gang de natter, må du innse at de ikke prøver å irritere deg, de gjør det bare fordi du ikke lytter til dem. Det er ingen nagger i glade forhold fordi begge elskere prøver å holde hverandre lykkelige, selv om det betyr å gå ut av veien en gang i mellom. [Les: 25 må-følge forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 4 Du tror det du gjør i livet er mer meningsfylt og verdt. Du kan ha en bedre jobb eller få en større lønnsslipp, men det betyr ikke at du bør få fortrinnsbehandling i forholdet. Hvis du virkelig tror at du er viktigere, og dine meninger betyr noe mer, blir du forbauset og egoistisk.

# 5 Din partner er feil. Du ser partneren din som feil og forventer at de endres for deg. * Sannsynligvis fordi du tror at de ikke er gode nok til deg *. Selv om du har de samme feilene, tror du de feilene er ikke så viktige i ditt tilfelle.

Et godt eksempel her er vektøkning. Du vil kanskje at partneren din skal gå ned i vekt fordi du tror at de ser mindre enn tiltalende akkurat nå. På den annen side kan du være overvektig, og likevel kan du ikke tro at du må endre eller se bedre ut for partneren din. [Les: 15 virkelige tips for å se mye sexier naken!]

# 6 Du vil ha det på din måte. Du liker alltid å gjøre noe på din måte eller gå til steder du liker, selv om partneren din vil gjøre noe annerledes. Hvis partneren din coaxes deg til å gjøre noe annet eller gå til et annet sted, du sulker eller pout hele tiden. Og så snart partneren din gir deg bud og gjør det du sier, muntre du umiddelbart og koselig opp med partneren din.

Partneren din kan føle seg godt i det øyeblikket når du viser kjærligheten til dem, men på innsiden er alt de tenker, bare hvor mye av en bortskjemt brat du er!

# 7 Ditt ego. Du tror at å miste et argument er et tegn på svakhet. Og du vil ikke like å miste et argument eller avslutte en diskusjon som går mot deg. Dette er noe du gjør, ikke bare i forholdet ditt, men i alle deler av livet ditt. [Les: 14 ting du sier eller gjør som emasculates din mann!]

# 8 Du kan ikke stole på din partner lett. Du elsker partneren din, men du er alltid forsiktig med å stole på dem helt fordi du oppriktig tror at du er den eneste som noensinne kan oppnå lykke for deg selv. Selv om du er en stor fyr eller jente, ser du alltid ut selv før du ser etter dine lovers behov, fordi du tror det er hva partneren din ville gjøre uansett!

# 9 Du kan ikke være uselvisk. Du kan prøve å sette partnerens behov foran deg eller prøve å være hyggelige med dem og elsker dem betingelsesløst, men du kan bare ikke ta deg til det. Du befinner deg hele tiden på å prøve å snike i en bedre avtale for deg selv i alt du gjør med kjæresten din, være det med det bedre stykket kylling eller den større delen pizza, eller til og med noe større som å planlegge reiseplanen for en ferie. [Les: 80-regelen i relasjoner og kjærlighetslivet ditt]

# 10 Konkurransedyktig. Å være konkurransedyktig er bra, men det er en tynn linje mellom sunn konkurranse og usunn offer. Ville du sette din egen partner ned eller gå over sine planer bare for å vinne noe for deg selv?

Hvis du hadde en oppgave eller mye arbeid, ville du bat dine øyenvipper og snakke snakk kjæresten din eller kjæresten til å slippe arbeidet sitt * og mislykkes på det * bare slik at du kan gjøre det bra i ditt eget arbeid?

# 11 Du vil ikke be om unnskyldning. Får du en hard klump i halsen hver gang du må be om unnskyldning for partneren din? Du kan si at du beklager veldig ofte når du ikke mener det eller for trivielle ting, men når det er noe som virkelig betyr noe, holder du deg tilbake eller forsvarer deg selv om du vet at du er på feil måte?

På den annen side blir du sint eller opprørt hvis partneren din ikke unnskylder deg for en feil de begått? Du kan ikke tenke mye av denne oppførselen din, men partneren din vil definitivt tro at du er egoistisk og innrømmet. [Les: 10 tips for å kjempe rettferdig og ha et mye bedre kjærlighetsliv]

# 12 Emosjonell utpressing. Emosjonell manipulasjon er alltid et egoistisk lavt slag, men du ser på det. Holder du sex, gir den stille behandlingen eller bare ignorerer partneren din når partneren din ikke gjør noe på din måte?

Partneren din kan til slutt akseptere nederlag og komme deg, men ikke uten vrede og irritasjon på baksiden av sinnet. Hvis du vil ha noe, kommuniser med din elsker. Å skade kjæresten din følelsesmessig og manipulere dem til å gi inn er en egoistisk måte å vinne argumenter på.

[Les: 30 meningsfylte og frie spørsmål for par å bringe gnisten tilbake umiddelbart!]

Noen ganger er det lett å anta at vi ikke er egoistiske, og at vi bare gjør det rette for suksessen til forholdet. Men hvis du ser disse 12 egoistiske tegnene i deg selv, er sjansene, du prøver å oppnå lykke i kjærlighet ved å gå om det på feil måte!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar