20 tegn du er et folk pleaser og ikke realisere det

Innholdsfortegnelse:

20 tegn du er et folk pleaser og ikke realisere det
20 tegn du er et folk pleaser og ikke realisere det
Anonim

Det er et folkeslag i oss alle. Men hvor viktig er det folk som gleder deg? Finn ut om du er en overeager folk pleaser bruker disse tegnene.

Folk-tiltalende er et sterkt trekk hos ungdommen. I våre yngre år kan vi ikke vente å passe inn med folk som vi beundrer. Og i løpet av det gjør vi ikke noe imot å skifte en liten bit av vår personlighet bare for å virke * kulere * foran andre.

Men hvor langt ville du gå for å behage noen andre? Og hva vil du være villig til å gi opp bare for å gjøre andre glade? Og viktigst, eksisterer dette ungdommelige trekket i deg selv nå?

[Les: 25 viktige livsleksjoner du trenger å lære å ha et godt liv]

Hvem er en folkevenner?

Et folks pleaser er en person som gir stor betydning for å glede andre. Og i prosessen er deres primære intensjon å være likte og verdsatt til gjengjeld av folkene de prøver å tilfredsstille.

Et folkeslag er aldri en dårlig person.

De er egentlig ikke manipulerende, og de er heller ikke cheaters. Men i sin ivrige etterfølgelse av å forsøke å glede alle sammen rundt dem, kunne de i alle fall gå for å vinne noen kjærlighet eller hengivenhet, selv om det betyr at arm vri noen eller subtilt manipulerer noen andre.

Nå har alle et snev av folk tiltalende i dem.

Nesten alle av oss prøver å behage noen, i håp om å få en tjeneste tilbake i retur fra dem en dag.

Men for de fleste av oss vet vi hvor du skal tegne linjen.

Men en overeager folk pleaser har ingen prinsipper som forklarer hvor grensene til tiltalende andre stopper. [Les: Hvordan din egen respekt påvirker forholdet ditt med andre]

Slike mennesker trives

Det er to typer mennesker som pleier.

Den første folkevennen er den typen der de går ut av deres måte å være hyggelige eller hjelpe andre, fordi de føler at det er deres moralske forpliktelse til å hjelpe andre. De kan ikke si nei, og de er veldig redd for å fornærme andre.

Den andre typen mennesker er den typen der de prøver å hjelpe noen hele tiden eller stadig komplimentere andre, i håp om å få den samme behandlingen tilbake fra vennene sine.

I begge disse typene er den underliggende årsaken den samme, lav selvtillit og lav selvtillit. Folk pleasers trenger andre i deres liv fordi de er veldig redd for å være alene. De trenger oppmerksomhet og omsorg, og vil gjøre noe eller si noe for å få det. [Les: 10 typer giftige venner du må unngå i livet ditt]

Er folk tiltalende veldig ille?

Folk gleder seg ikke er dårlig. Vi alle kysser nå og da for å få det vi ønsker, eller å være snill mot noen vi ønsker å imponere på.

Men det er en tynn linje som skiller noen som gleder seg med et motiv av og til, og noen som gjør det hele tiden.

Og en fin dag, når folkets behagelige holdning krysser linjen, vil alle vennene dine ta deg for gitt og bruke deg, eller de vil se den falske du virkelig er, og begynner å unngå deg.

Det største problemet med mennesker er at de ikke har noen prinsipper i livet. De endrer seg som en kameleon hele tiden, og blir en helt annen person avhengig av hvem de bruker tid med * bare for å passe inn *.

Så hvis du er en folkevenner, er det noe du trenger å bekymre deg for. I din konstante jakten på behagelige mennesker hele tiden, mister du dine prinsipper i livet. Og en fin dag, vil du innse at du ikke engang vet hvem du er eller hva du vil ha fra livet ditt fordi du hele tiden endrer seg for å passe inn hele tiden.

20 tegn på at du er en overeager folk pleaser

Tenk på disse tegnene med et åpent sinn, og spør deg selv om du kan forholde seg til dem. Du kan kanskje tro at du ikke er en overeager folk, men prøv å se dypt inne i deg selv for å forstå den virkelige personen i deg. Tross alt er det ingenting verre enn å leve i fornektelse. [Les: Hvordan stoppe å lyve for deg selv og se verden slik den skal sees]

Hvis du finner deg selv knyttet til de fleste av disse 20 tegnene, er det en god sjanse for at du er en folkevennlighet.

# 1 Du lurer etter komplimenter. Du er veldig liberal med dine komplimenter når du er rundt venner eller kolleger i håp om å få kompliment tilbake fra andre.

# 2 Du vil bli lagt merke til. Du blir lei deg hvis ingen merker din nye frisyre eller den nye skjorten du har på deg på jobb. Hvis ingen komplimenterer en kjole du har på deg, antar du at det ser dårlig ut på deg selv om du elsket det når du kjøpte det i butikken.

# 3 Du løgner om dine meninger. Du har ikke din egen identitet, og du sier hele tiden at du liker noe, selv om du ikke liker å gjøre det, bare for å passe inn med vennegruppen din. Du vet ikke hvem du er fordi dine liker og misliker endres hele tiden, avhengig av menneskene som er rundt deg. [Les: Er din negative tenkning ødeleggende livet ditt?]

# 4 Du kan aldri si nei. Du liker ikke å fornærme noen fordi du er redd for at de kanskje tenker dårlig på deg hvis du nekter å hjelpe dem med noe.

# 5 Du bryr deg ikke om dine kjære. Du betaler mye oppmerksomhet til dine nye venner eller kolleger, og jobber veldig hardt for å tilfredsstille dem fordi du vil at de skal tenke sterkt på deg.Men samtidig tar du de menneskene som virkelig elsker deg for gitt, fordi du vet at de elsker deg og vil alltid være der for deg, uansett hvordan du oppfører deg rundt dem eller behandler dem.

# 6 Du er aktiv rundt nye venner. Men du kaster alltid ansvar eller unngår å gi innspill når du er med folk som kjenner deg veldig bra. Du jobber hardere med venner du prøver å behage, men du blir lat når det bare involverer deg eller noen som allerede liker deg.

Du kan kanskje tro at du er deg selv med folk du kjenner godt, og du trenger ikke å imponere dem. Men du må huske at dine kjære alltid vil føle at du tar sin kjærlighet for gitt fordi du er alltid bedre til folk som ikke bryr seg om deg. [Les: Gjør du alle de gale personene en prioritet i livet ditt?]

# 7 Du har alltid et smil. Du blir aldri sint på dine venner eller kolleger, selv om de gjør noe som er ekstremt opprørende. I stedet tvinge du alt som raser i deg selv i form av implosiv sinne.

# 8 Du vil ha kjærlighet. Du vil at folk skal like deg hvor som helst du går, og du vil at alle du møter skal tenke på deg med varm hengivenhet. Du prøver alltid å vise din beste side til alle du møter, og du håper hele tiden at alle du møter, husker deg kjærlig.

# 9 Andres mening. Andres oppfatning betyr mye for deg og din egen beslutningstaking. Du tar dine beslutninger basert på andres ønsker. Du ber alle vennene dine om å dele sine meninger med deg, og du gir mer tanke på hva de sier enn hva du tror er riktig.

# 10 Du liker oppmerksomhet hele tiden. Du er redd for å miste venner, og du bryr deg for mye om å være lik alle. Og du kan aldri forestille deg å være hatet av andre eller være ensom.

# 11 Du skadet lett. Du blir skadet veldig lett når vennene dine forsømmer deg eller går et sted uten å involvere deg. Du vil føle deg elsket hele tiden, og du kan ikke stå når noen mener at du ikke er viktig i livet. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt for alltid og vær glad]

# 12 De store ofrene. Du ofrer din egen lykke bare for å behage noen andre og vinne deres godkjenning, eller for å få et kompliment fra dem.

# 13 Du kan ikke ta kritikk. Et folkeslag vil forandre sin oppførsel, men de vil aldri akseptere at de er feil, fordi det gjør at de mister selvtilliten selvtillit enda mer.

# 14 Du er en løgner, selv om du aldri vil innrømme det. Du er ikke ærlig om hvem du er. Du er ikke ærlig mot deg selv om dine egne liker og misliker. Dine tro og verdier endres hele tiden, like lenge de samsvarer med de nye vennene dine som du prøver å imponere på.

Selv om du føler at noe er galt, overbeviser du deg selv at det er riktig fordi vennene dine alle gjør det.

# 15 Du hater alle som ikke liker deg eller ser deg som en falsk. Du prøver ikke å spørre deg selv om hvorfor de kan ha denne meningen om deg. I stedet hater du bare dem eller snakker dårlig av dem fordi du ikke liker å se deg selv i dårlig lys.

# 16 Ps og Qs. Du sier â € œsorryâ € â € ™ og â € ~thanâ € ™ uten å tenke. Du liker bare å si det fordi det gjør at du ser mer imøtekommende og bedre ut. [Les: 15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden]

# 17 Du hater konfrontasjon. Du bruker flere søvnløse netter over det minste argumentet med en ny venn. Og du gjør alt du trenger for å gjøre opp for det, selv om det ikke er din feil. Men du ville ikke gjøre det samme for de menneskene du allerede har tatt for gitt.

# 18 Du er også bevoktet. Du liker ikke å miste kontroll over deg selv, spesielt når du drikker. Du har for mange hemmeligheter, og ingen av vennene dine vet alle dine hemmeligheter. Du skjuler personen du virkelig er, fordi du ikke vil at noen skal se feilene dine eller din negative side.

# 19 Du gir for mye for tidlig. Og mange ganger tar folk deg for gitt. Du prøver for vanskelig å behage dine nye venner, og du gjør alt du trenger for å sikre at de har en god mening om deg. Men nesten alltid, disse nye vennene kan ende opp med å bruke deg og dra nytte av din godhet. [Les: Når skal du avslutte et vennskap med noen?]

# 20 Du faller alltid for smiger. Et folkeslag kan ikke motstå smiger. Og manipulerende folk vet hvordan man bruker smigre veldig bra.

Når du kommer i kontakt med en manipulator, vil de lære å bruke deg og klemme deg tørr hele tiden ved å bruke sin smigringsanmodningslinje. â € œYouâ € ™ re så bra på å gjøre dette. Kan du også gjøre det for meg? »[Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

Din selvrespekt og dine folk tiltalende holdning

Å være et folk som pleier kan føle seg fint fordi det gjør at du føler deg verdsatt og elsket hele tiden. Og så lenge du får disse komplimenter, kan du ikke tenke to ganger om å bøye seg bakover for noen.

Men når du er en folkenganger, er du ikke virkelig skape noen sanne relasjoner. Du legger bare på en falsk fasade som andre vil se i deg.

Begynn å tro på deg selv mer. Og viktigst, forstå at du er en person, og du er den du er. Du trenger ikke noen godkjennelse eller kompliment for å få deg til å føle deg mer verdig. [Les: Hvordan slippe et forhold som er ille for deg]

Når du virkelig tror på deg selv og elsker deg selv for personen du er, vil du alltid miste menneskene dine behagelige trang. Og for første gang i livet ditt, begynner du å ta vare på mer for de som virkelig bryr seg om deg i stedet for å ta dem for gitt.

[Les: Hvordan elske deg selv og bli en mye bedre deg!]

Bruk disse 20 tegnene for å finne ut om du er en folkevenner. Og hvis du finner ut at folk som er glede for deg, begynner å tro på dine egne evner og stoppe avhengig av meninger og komplimenter til andre. Det gjør hele forskjellen.

Populært emne