14 Skilt Du er en Homebody som trenger å komme seg ut mer

Bruker du litt for mye tid inne i det siste? Bruk disse 14 tegnene for å finne ut om oppførselen din plasserer deg fast i â € œhomebodyâ € Â leiren.

Så mye som vi alle elsker å sitte hjemme, pakket sammen i våre favoritt gamle pyjamas, halvt skjult under en haug med fuzzy tepper mens vi ser vår favorittfilm for 100th tid, det kan være en tid i alle våre liv hvor det blir den nye normen.

Selv om det kan høres ut som en positiv ting, har du så mye ledig tid, det kan faktisk være dårlig! Du kan bli til en av de som avbryter planer, eller gjør lama unnskyldninger om hvorfor du ikke kan gå ut, fordi du vil bomme rundt huset ditt hele tiden.

Du kan bli til den mye fryktede hjemmekontoret!

Selv om det kan virke som et ufarlig ord, kan det å være en homebody faktisk være skadelig for deg selv og ditt sosiale liv. Du glemmer venner, glemmer hva som er viktig, og går deg vill i din søte avgrunn av egoisme og forferdelige Netflix-originaler.

Faller du inn i rike for å bli en homebody?

Alle trenger en pause fra tid til annen, men det betyr ikke at du må fullstendig sjekke ut av verden og hule opp i hjemmet ditt, med ingenting annet enn datamaskinen din for å holde deg i bedriften. Her er tegnene du har tatt, du er tid til et annet nivå, og er en homebody som trenger å komme seg ut mer.

# 1 Du kaster på pyjamas så snart du kommer hjem fra jobb. Jo, mange mennesker glir på noen mer komfortable klær, i stedet for deres forretningsklær. Men hvis du legger pyjamas på med en gang, er du i utgangspunktet forpliktet til ikke å forlate huset ditt når du kommer hjem. Ingen søndag middag ute, antar jeg!

# 2 Når noen spør om å lage planer, la du ut som om du aldri fikk teksten. Hvis du er noen som cringes når noen tekst deg om å gjøre noen planer overhodet, er det et sikkert tegn på at du er en homebody som trenger å komme seg ut mer. Når du sletter tekster fra folk, så la det ut som om du aldri fikk det neste gang du ser dem, har du GOT å komme seg ut mer! Yikes! [Les: De tre stadiene for å bekjempe og overvinne kjærligheten til ensomhet]

# 3 Du prøver aldri å lage planer med noen. Like enkelt som du ignorerer vennens trykktekster for å lage planer, starter du aldri planer med noen. Det er ikke en utgående tekstmelding i telefonen din som sier noe i "Hei!" La oss gjøre noe snart. "Faktisk vet du ikke engang hvordan du formulerer en setning som involverer å lage planer. Hvis dette er deg, så er du definitivt en homebody.

# 4 Du har altfor mange serier i din "nylig sett" -seksjon på Netflix. Når det er en stor liste over â € œrecently watchedâ € Â historie på Netflix, vet du at du har vært innendørs altfor lenge. Ikke bare har du nylig sett på dem alle, du vil nok se dem alle samtidig. Dette er et klart tegn på at du kan bruke litt mer tid utendørs.

# 5 Du kan sitere ordene med filmen du ser på. Jepp. Et tegn på at du er en homebody er hvis du kan munn alle ordene sammen med filmen du ser på. Dette er fordi du har vært gjennom alle de nye filmene du kan se, og må se på gamle igjen fordi du har det tomt!

# 6 Du eier en latterlig mengde kaste tepper. Likeâ € | en absurd mengde! Jo, det er greit hvis du har en på sengen din og kanskje en på sofaen din. Men hvis du er en homebody som trenger å komme seg ut mer, vil du sørge for at det er et kaste-teppe på alle steder, hvor du kan sitte og pakke inn i en. Hvilket betyr din seng, sofa, hvilestoler, osmann, og kanskje en annen på sengen din. Handel dem inn i en jakke, og kom deg ut av huset!

# 7 Flertallet av handlingen skjer online. "Du mener at folk faktisk handler på ekte butikker?" Ja. De gjør. Fordi de ikke er homebodies som trenger å komme seg ut mer. Hvis du er noen som har Amazon-bokser som fyller resirkuleringsboks og en kredittkortoppgave fem sider lang, betyr det sannsynligvis at du gjør det meste av shopping online, fordi du hellere vil vente 5 dager for en pakke enn å forlate huset ditt og Kjør ti minutter for å få det. [Les: 7 kraftige skritt for å bryte ut av den ensomme livsstilen]

# 8 Din søppel er 80% matleveringsbokser. Når du snakker om å handle på nettet, får du selv maten din til deg! Hvis restauranten kjenner bestillingen din med hjertet, og leveringsdriveren kjenner ditt navn og adresse, uten å måtte se, så er du dessverre en homebody. Hvorfor bytter du ikke opp ting? Kanskje sette noen bukser på og faktisk gå til den restauranten!

# 9 Du har ikke noe konsept om â € œbinge watchingâ € fordi det er din norm. Hvis begrepet â € œbinge watchingâ €  har ingen betydning for deg, er det sannsynligvis fordi hva andre folk refererer til som â € œbinging â € œ du refererer til som en mandag kveld. Men hei! Ikke alle kan se en hel sesong med et show på to dager, og vurder at den gjennomsnittlige helgen din. Du er en homebody.

# 10 Du trenger aldri en regnfull dag som en unnskyldning for å se filmmaratonene. Hvem trenger en regnfull dag for å se filmmaratonene? Hvis du er en homebody, kommer filmmaratondagen din to ganger i uken - i form av lørdag og søndag.

# 11 Du kan ikke vente på helgen, bare slik at du kan gjøre absolutt ingenting. De fleste klager hele uken i helgen for å komme før, slik at de kan gå ut og gjøre morsomme ting. Du? Nah! Du klager for helgen til å komme før, bare slik at du kan sitte på rumpa, spise ta ut og se på filmer du allerede har sett ti ganger.

# 12 Du blir altfor begeistret når noen andre kansellerer planer. Du drar føttene for å gjøre deg klar for hendelsen din venn gjorde at du godtar å gå til, når hun ringer og avbryter. Hvis du er noen som kommer av telefonen og hopper på sengen din i ren spenning og glede, så er du en homebody som trenger å komme seg ut mer.

# 13 Når folk foreslår filmer, har du allerede sett dem alle. Kampen om å være en homebody er ekte! Hvis du føler at du trenger å få filmanbefalinger fra folk og finner at du har sett alle de menneskene som bokstavelig talt ser, så faller du veldig nært til homebody territorium.

# 14 Du føler ofte behovet for å rettferdiggjøre din homebody-ness til vennene dine. Mest sannsynlig, hvis du har mange av de kvaliteter som er nevnt ovenfor, har vennene dine lagt merke til og har allerede begynt å gi deg en vanskelig tid. Hvis du er konsekvent nødt til å forsvare deg selv og gjøre unnskyldninger om hvorfor du må bli hjemme *, vet vi alle at du ikke er veldig syk *, så for godhetens skyld, kom deg ut mer, du er stor homebody!

[Les: Å føle seg uforpliktet av verden? 6 grunner til og 10 måter å fikse det på]

Så mye som å slappe av og slappe av hjemme til en helg kan være akkurat det du trenger, det kommer et poeng når du kan krysse linjen inn i The Homebodies. Hvis du har begått en for mange av de ovennevnte handlingene, sett ned fjernkontrollen, kom deg ut av pyjamas og se verden!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar