13 Sterke tegn Ditt forhold er bygget til sist

Nye relasjoner og tiår lange relasjoner er begge utsatt for implosjon. Men det er måter å vite om forholdet ditt er bygget for å vare.

Møt Lucy og Hakeem. De har vært sammen for alle 4 måneder og bor på sky 9. Overraskende er alt friskt. Alt er spennende. Alt er lidenskapelig.

Nå møt januar og tom De har vært sammen 20 år, har 4 barn, og lever i virkeligheten. Overraskende er alt friskt. Alt er spennende. Alt er lidenskapelig.

To veldig forskjellige par ..., de deler noen kjerne likheter. Så hvordan må et 20 år gammelt forhold til en helt ny, når det gjelder spenning og spenstig lidenskap? Ærlig, bare januar og Tom holder nøkkelen til denne ettertraktede hemmeligheten, men en ting er sikkert: deres forhold er bygget for å vare.

Det er mange faktorer som kommer inn i spill når du bestemmer om forholdet ditt varer. Alle inngår i et partnerskap med de beste intensjoner og de mest solide av langsiktige planer. Men du vil ikke vite hvor bittert du mislyktes før du går ut den døren, aldri å gå tilbake.

Stående høy og sterk

Hvorfor vente? Til da å finne ut om forholdet ditt vil stå tidstesten? Hvorfor ikke se opp for tegn nå? På den måten kan du enten jobbe for å fikse det, eller planlegge din store flukt uten å kaste bort noe mer tid. Her er 13 tegn på at forholdet ditt er bygget for å vare.

# 1 Du er ærlig med hverandre. Ærlighet er utvilsomt den beste politikken for å leve av, hvis du vil at forholdet ditt skal vare. Enten det tar form av bickering, milde påminnelser eller enkle påkallelser som du har lagt vekt på, å være ærlig, er veldig viktig. Hvis du regelmessig utøver ærlighet, er det en stor sjanse for at forholdet ditt er bygget for å vare. [Les: 15 samtaler par i perfekte forhold har ofte]

# 2 Du har overlevd det utænkelige. Hvis du har forvitret stormer sammen, er det en god sjanse for at du vil holde sammen i det lange løp. Hvorvidt partneren din har overlevd en livstruende sykdom, enten du har gjennomgått flere misforståelser, enten du har tilgitt hverandre for utroskap, eller om du har flyttet rundt i verden for hverandre, teller de alle. Hvis forholdet ditt kan gå gjennom de tøffeste tider som er tenkelige og fremdeles fremstår levende og blomstrende, ble det bygget for å vare.

# 3 Det er felles mål. Det er viktig at begge parter deler de samme livsmålene. For eksempel vil ditt forhold ikke vare hvis han vil ha barn, og du donâ € ™ t. Det vinner ikke sist hvis du vil leve som en nomad, og hun ønsker å slå seg ned. I det minste må du se i samme retning for forholdet til arbeid. Hvis ikke, kan du også legge farvel nå.

# 4 Det er samarbeid. Hele poenget med å inngå et partnerskap med noen er at du har et lagmedlem til å lene seg på. Enten det er å nyte de finere tingene i livet, som å ta en ferie sammen, eller griste gjennom hverdagenes smerter for å sikre at boliglånet betales i tide, bør det være samarbeid hvis du vil at forholdet ditt skal vare.

# 5 Det er usømmelig lojalitet. Lojalitet, i enhver forstand av ordet, er super viktig i et forhold. Det kan være alt fra å stå opp for partneren din når noen er dårlige på dem, for ikke å få noen handling på siden. Uansett hva, så lenge du er sann og bare til hverandre, vil forholdet ditt stå tidstesten. [Les: 17 ingredienser av et lykkelig og vellykket monogamisk forhold]

# 6 Du snakker ikke om din enhet. Alle spørsmålet deres forhold. Tanker som, "Er jeg med den rette personen?" Krysser alles tanker nå og da. På en eller annen måte, uansett hvor ofte du spør deg selv dette, vil du vite dypt nede inne at du er på rett spor. Det er den følelsen av â € œjust knowingâ € som vil holde forholdet ditt sterkt.

# 7 Det er gjensidig respekt. Sammen med lojalitet er respekt en av de viktigste egenskapene for å praktisere i et forhold. Hvis du og partneren din deler gjensidig respekt for hverandre, er du glad i å gå. Det er ikke noe verre enn å bli belittled av personen du elsker, så hvis du har å gjøre med dette, må du finne ut hvordan du kan endre det umiddelbart.

# 8 Det er utmerket kommunikasjon. Hva er poenget med å løfte ditt hjerte og sjel til noen hvis du ikke kan kommunisere? Det er ingenting verre enn å holde følelser pent oppe inne, for en dag vil de alle komme tumbling ut, og du kan kysse kjæresten din farvel. Pass på at kommunikasjonslinjerne er konstant åpne, og ikke vær redd for å dele det gode, det dårlige og det stygge med partneren din. [Les: Hvordan bygge tillit og forbedre kommunikasjon i et forhold]

# 9 Det er ingen dom. Uansett hvor latterlig noe kan virke for deg, må du ikke fortelle partneren din for å elske den, gjøre det eller tro på det. Det bør være null dom i et forhold, og du bør være hverandres styrker. Støtten kommer i alle former og former, så sørg for å vise dette ofte.Du må la partneren din vite at uansett hva du ikke skal dømme dem, og du vil tilby kontinuerlig støtte.

# 10 Du gjør en innsats for å holde den i live. Det er de små tingene som er viktige i et forhold, og du vil bli overrasket over hvor verdig alle de små kjærlighetsnotatene, søte e-postene, blomstene, overraskende piknik, spillelister og parfyme gaver er. Så lenge dere begge gjør en innsats for å holde gnisten i live, er det ingen grunn til at forholdet ditt ikke varer.

# 11 Det er ujevn kjærlighet. De sier at kjærlighet erobrer alle, og til et punkt har de rett. Ingenting holder et forhold sammen bedre enn kjærlighet. Hvis du fortsatt er forelsket i partneren din til tross for alle deres feil, er du klar. [Les: Hvordan bli forelsket for alltid med kjæresten din]

# 12 Sexet er fortsatt spennende. Sammen med kjærlighet er det sex. Hvis sexet fortsatt er spennende, har du ingenting å frykte. Uansett om du liker sexspill, inviter en tredjepart inn i soverommet, lek med leker, eller hold det på tide, det er din privilegium. Sex er like viktig som alt annet på denne listen, og hvis du fortsatt kan bli begeistret av partneren din, vil forholdet ditt trolig vare.

# 13 Du deler de samme verdiene. Det mange som ikke klarer å innse, er at begge parter må dele de samme kjerneverdiene for å få et forhold til sist. Hvis han elsker Gud og det gjør du ikke, det er et problem. Hvis hun tror på frivillig arbeid, og du ikke gjør det, er det et problem. Hvis du ikke er enig i hvordan du skal heve barna, har du et problem.

Selvfølgelig er hvert forhold annerledes, og det som anses å være et problem for ett par, kan ikke være noe for et annet par. Uansett hva det er, må du dele de samme verdiene hvis du vil få ting til å fungere. Du kan ikke stryke hoder hele tiden, for i slutten vil ditt fattige hjerte * og hode * ikke kunne ta det lenger, og du vil til slutt gå ut på hverandre.

[Les: 25 må-følge forholdsregler for vellykket kjærlighet]

Det er utallige variabler involvert i å avgjøre hvorvidt et forhold vil vare. Vi har identifisert 13 av variablene ovenfor. Kontroller forholdet ditt mot disse for å avgjøre om du vil stå tidstesten ... eller bli henvist til et falmet bilde i en utklippsbok.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar