10 tegn på at partneren din virkelig støtter dine mål

Å få støtte fra partneren din er et must i hvert forhold. Er du virkelig støttet av det du vil ha ut av livet?

Noen ganger kan det være vanskelig å fortelle om partneren din støtter livet ditt, spesielt hvis du er blindet av dine egne ønsker og behov knyttet til dem. For eksempel kan du overbevise deg selv om at de er støttende fordi de spør om drømmene dine, men hvis det er alt de gjør, kan du bare håpe at de er.

En ting er klart: Å ha en støttende partner gjør det lettere å forfølge drømmene dine, siden du ikke trenger å håndtere det ekstra stresset som du forsøker å forsvare det du vil gjøre med livet ditt. En god partner vil ikke bare oppmuntre og lytte - de vil også sette pris på motivasjonen din og til og med finne den sexy.

Er min partner forståelse for mine lidenskaper?

Her er noen tegn på at du har en motiverende, støttende partner på hendene dine.

# 1 De forstår tidsplanen din, og gjør ikke noe oppstyr når du må avbryte eller forsinke planer. Dette betyr ikke at du alltid skal hoppe ut i tid med partneren din, fordi det gjør deg til en workaholic * eller hobby-holic, avhengig av hva din lidenskap er *, men når det er en pressetid, eller du? re behov for et spesielt prosjekt, partneren din skal kunne sette sin egoisme til side og forstå at du har andre forpliktelser.

Hvis partneren din gråter, blir opprørt, velger et argument, eller utvikler en holdning til situasjonen, betyr det at de alltid vil være din første prioritet, som ikke bør være tilfelle i et sunt forhold.

# 2 Når du trenger hjelp, gjør de sitt beste for å være tilgjengelig. For eksempel, hvis du trenger sin mening om noe du jobber med, og partneren din sier: "Jeg vet ikke," at de heller ikke liker det, eller de bryr seg ikke nok til å danner en ærlig mening. En støttende partner vil alltid hjelpe, gi forslag, gi sin subjektive oppfatning, og låne en hjelpende hånd, selv om det bare er et enkelt kaffeoppslag. [Les: 18 ubestridelige tegn på at du har funnet â € œthe oneâ € Â]

# 3 Snakk om dine resultater har blitt en av deres favoritt ting å gjøre. Hvis partneren din forteller venner og familie om dine prestasjoner, kan du ikke vente å dele nyhetene, selv om du er coy om dem, så er det trygt å si at de er stolte av deg. Dette betyr at de ikke bare fokuserer på sine egne mål, men er også glade for deg. Det bør være en følelse av forståelse til stede.

En unsupportive partner vil ofte mislykkes i å nevne dine resultater, enten fordi de ikke bryr seg, eller fordi de vil ha sine egne prestasjoner til å ta rampelyset i stedet.

# 4 De stiller spørsmål om det daglige arbeidet ditt, så vel som spesielle prosjekter, påkjenninger eller kampanjer. Vær oppmerksom på at dette ikke betyr at de spør hvordan dagen var som en hilsen, og fortell deg om det deres dag, i stedet. Dette betyr at de virkelig stiller flere spørsmål om hva det er du er lidenskapelig om.

De spør hva du gjorde, komme inn i historiene dine, ser ut til å være oppmerksom, spørre om prosjekter og hva de innebærer, gratulere deg med kampanjer, og generelt bare nyt å snakke med deg om hva du er opptatt av. De er helt trygge med muligheten til å snakke om det så lenge du trenger, og de deler dine stress og gleder.

# 5 Når noe skjer på jobben, er de de første som tilbyr råd og forslag. Det er alltid en lys ide å være uavhengig når det gjelder problemer. Over tid lærer du at relasjoner handler om støtte, men ikke direkte problemløsing, med mindre disse problemene er problemer som er direkte relatert til forholdet ditt. For eksempel, venting om arbeid og lytte til deres råd er forskjellig fra å forvente at de skal løse problemet for deg.

Jo mer av din egen byrde du bærer, desto mer kan de bekymre seg for sine egne byrder. En støttende partner vil gi råd og lytte, og kanskje til og med foreslå ideer, men på slutten av dagen vil du likevel la deg løse dine egne problemer. [Les: Hvordan elske noen uten å smitte dem]

# 6 Når du oppnår noe bemerkelsesverdig, eller til og med noe lite, viser de ekte spenning. Bilde et scenario hvor du kommer hjem og fortell partneren din, ideen var en stor hit på møtet, og alle vurderer deg som en ledelse for det nye selskapsprosjektet. Hvis partneren din hopper opp, klemmer deg og dusjer deg med anerkjennelse, så er det trygt å si at de kan være din nummer én fan.

Hvis partneren din bare anerkjenner nyhetene uten så mye som en â € œcratratulationsâ €, så er de ikke veldig bryr seg, eller de er ikke veldig støttende på dine prestasjoner. Det virker ganske grunnleggende, men noe så lite som dette kan påvirke forholdet. Forargelse kan sette brannen i forholdet ditt, og følelsen uoppskrevet kan få deg til å føle at du ikke er god nok.

# 7 De er opptatt av å høre på historiene dine, og du kan ikke stille deg ut eller bruke telefonene dine under samtalen. Hvis partneren din ikke spør, enten fordi du blurted ut ting før de kunne spørre, eller fordi de er glemmende, et godt tegn på at de fortsatt støtter, er hvis de gir deg full oppmerksomhet når du er fortell dem om dine lidenskaper.

Dette betyr at de setter telefonen ned, ser deg i øyet, stiller spørsmål, reagerer på riktig måte og følger alle andre tegn som de bryr seg nok til å lytte. Hvis din partner bare nikker, godtar noe på feil tidspunkt, og stiller spørsmål som ikke gir mening, vet du at de ikke er så interessert.

# 8 Hver gang du vil slutte å drømme, nekter de å la det bli det beste av deg. Det er poeng i alles karriere når de føler at ingenting de brenner ut riktig, enten fordi de ikke ser ut til å takle stresset, eller de er bare uinspirerte. I løpet av disse tider bør en støttende partner lytte og gi råd, akkurat som sagt tidligere, men de bør heller ikke la deg kaste i håndkleet og gå bort fra alt du har jobbet hardt for å oppnå.

I stedet for å la deg slutte en jobb eller gi opp på å prøve å få et godt inntrykk, burde de være de første som forteller deg at du tar den enkle veien ut, og de er ikke redd for å få deg til å se grunn.

# 9 De stoler på deg rundt folkene som deler dine lidenskaper, spesielt i et miljø fylt med singler. Åpenbart har alle en tendens til å jobbe med både menn og kvinner, men det er tider når det kan være mer av ett kjønn enn det andre på jobben, og det kan føre til problemer hjemme. For eksempel, hvis en mann jobber i et forlag med flere kvinner, kan det føre til spenning hjemme hos sin kone eller kjæreste.

En støttende partner forstår at det eneste mennesket rundt arbeidsstedet ditt ikke er en ekte kilde til bekymring, og de gjør ikke en stor oppstyr om det, spesielt hvis de vet hvor mye jobben betyr for deg. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 10 Når du er sliten eller stresset, vil de gjøre fine ting for deg. En god, støttende partner vil gjøre mer enn bare være der for deg og la deg lukke ut; De vil gå den ekstra mile for å gjøre livet ditt lettere når du kommer hjem. Alt fra en kopp kaffe eller varm sjokolade til å kjøre deg et varmt bad snakker mer enn ord noensinne kunne. Disse små tingene kan ikke involvere tradisjonell kommunikasjon, men det er deres partneres måte å uttrykke sin kjærlighet, takknemlighet og lyst til å hjelpe hvor de kan.

Å ha en partner som støtter det du gjør eller ønsker å gjøre, er en enveiskort for å ha et harmonisk forhold, og noe som ikke bør tas for gitt. Når en partner ikke fullt ut støtter målene dine, viser den, og det er ikke bare en belastning på forholdet ditt - det tar også sin lønn på karrieren din. Noen som elsker og beundrer deg for hvem du er og hva du gjør, vil aldri sette deg i en situasjon der du må velge.

[Les: 15 regler for å være en god partner i et forhold]

Uansett hva du velger å gjøre i livet, er en partner som støtter deg alltid et pust av frisk luft. De hjelper deg med å hente deg når du er nede, og de deler din herlighet. Du vet at du har en keeper hvis din partner oppfordrer og støtter dine mål!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar