15 Subtile tegn Din eks ønsker deg, men vil ikke innrømme det

Innholdsfortegnelse:

15 Subtile tegn Din eks ønsker deg, men vil ikke innrømme det
15 Subtile tegn Din eks ønsker deg, men vil ikke innrømme det
Anonim

Du brøt opp, men før du får ti pund over karet av "Jeg er nylig singel" iskrem, er disse skiltene dine ex vil ha deg tilbake, men vil ikke innrømme det.

Vi har alle vært der - det roper over telefonen, essay lange tekster, den endelige "det er over" setning, og den umiddelbare "Jeg er selvstendig" stemning som stolt kommer etter det. Men etter å ha gitt det fem minutter, innser de at de gjorde en feil og vil ha deg tilbake. Men nei, de kan ikke ringe deg, det ville bety at de mistet dette slaget. Så dette er skiltene dine som ønsker deg, men vil ikke innrømme det.

Vil de ha deg tilbake? Signerer din eks vil ha deg tilbake, men vil ikke innrømme det

Ja, jeg vet alt om det. Stolthet er et helvete av et stoff, og det gjør ikke ting mye bedre på slutten av dagen. Hvis du har blitt dumpet, tenker du antagelig at exen din lever livet, men det er sannsynligvis ikke tilfelle.

De skjønner sikkert hvor ensom de er, og at de gjorde en stor feil. Vil de innrømme det? Vel, ikke akkurat nå i det minste. Men du vet, det er måter du kan fortelle om de vil ha deg tilbake.

Stol på meg, de kommer alltid tilbake … med mindre du var et ekte røvhull, så er de ikke.

# 1 De er fortsatt sint. Du får fremdeles de "f * ck du" tekstmeldingene og de sintne telefonsamtaler. Hvis noen var veldig fornøyd med hvordan ting gikk, ville de ikke plage deg med sint meldinger. Det ville ikke være behov for det. Hvis din eks er ikke den fineste personen til deg, er det fordi de er skadet. [Les: Min eks hater meg - 12 måter å komme forbi deres raseri]

# 2 De flyttet på super raskt. Du har nettopp slått opp i forrige uke, og de er allerede dating noen de nettopp møttes i natt på klubben. Folk kan være morsomme. Jeg mener, dette er så åpenbart at de prøver å maskere smerten ved å bokstavelig talt flette inn i et annet forhold. De har ikke flyttet seg, og når noen gjør det, går de aldri videre.

# 3 Overkompensasjon på sosiale medier. De går ut hver kveld, bildene av dem drikker øl og ler overflod på Facebook. Det gjør meg syk, men bare fordi dette er min go-to move. Jeg vet, hvor deprimerende, men jeg må vise dem at jeg har en fantastisk tid uten dem … som jeg gråter inni.

# 4 Offentlig depresjon. De ser litt skitne ut, håret deres blir lengre, kanskje har de ikke barbert på en stund. Og det er ikke fordi de prøver å adoptere grungeutseendet. Hvis din ex ser ut som de har sluppet seg, er det fordi de har. Hvorfor? Fordi de endelig skjønte at de er en idiot. [Les: Er min eks tanker på meg? Tegnene du bare kan ikke gå glipp av]

# 5 De holder seg utenfor rampelyset. Plutselig er de ingen steder å se. De legger ikke ut på Facebook, de liker ikke bildene dine på Instagram-ingenting. De gjør vondt vondt. Jeg mener, å helt fjerne deg fra sosiale medier og gå ut betyr at du virkelig lider.

# 6 De gjør en "sjekke opp" samtale. Du brøt opp for lenge siden, men de smiler bare på deg for å se hvordan du håndterer den. Du vet, sørg for at du ikke er ødelagt, og tilbringe dagene dine, bawling foran TVen. Ironisk nok er det sannsynligvis dem. Deres "er du ok?" Telefonsamtale er en fin måte å se at de er tydeligvis ikke. [Les: 15 grunner til at exen din fremdeles forteller deg og holder kontakten]

# 7 De la sine venner spionere på deg. Visst, de kan også være dine venner, men tenk ikke i ett minutt at de ikke informerer din eks på hva og hvordan du gjør det. De kan være på samme husfest som deg eller i samme klasse. De rapporterer tilbake til ex.

# 8 De er sjalu. De løper inn i deg mens du snakker med noen fra det motsatte kjønn. Ooo, du ser at ansiktet blir varm og rødt. De fuming inni. Sjalusi er ikke pen, men det vet du sikkert hva de egentlig tenker på. [Les: Føl deg ensom: Her er legitime grunner for å savne din eks]

# 9 Den beryktede berusede skiven. Så, de kan ikke innrømme at de falt opp til deg edru, men mens de er full, kommer ordene bare å strømme ut. Den beryktede og fortryllede berusede skiven er den mest pålitelige måten å virkelig se hvordan de føler om deg. Husk at en fullstendig persons tanker er en edru persons ord.

# 10 De holder fortsatt kontakten med familie og venner. Hvorfor vil noen holde kontakten med din mor og pappa etter en oppbrudd? Jo, kanskje de liker foreldrene dine, men kom igjen, det er et strategisk skritt for å holde seg i livet ditt.

# 11 Jeg trodde ikke at du skulle se deg her. Å, det gjorde du, det gjorde du helt. Hvis de støter på deg på det vanlige, vel, det er ikke ved et uhell. Hvis du to var i et engasjert forhold, kjenner din ex-partner ditt mønster. De vet hvor du får kaffe, hvor du går hunden din - de vet alt. Det er ingen tilfeldighet. [Les: 14 ting å huske på når du ved et uhell støter på din eks]

# 12 Du ser dem skifte på en god måte. De tingene om dem som pleide å plage deg - deres riflete, rotete hår, uhøflig ansikt, hva er det, vel, de har ryddet opp. Det er ikke fordi de vil ha andre mennesker, de prøver å subtilt vise deg at de kan forandre seg.

# 13 De bringer opp det som gjorde deg to sammenbrudd. Hør, ingen i sitt rette sinn bringer opp det hele rotet av en samtale, med mindre de ville prøve å jobbe det ut. Hvorfor ta det opp bare for å ha det for moro skyld? Nah, det virker ikke slik. Hvis de tar det opp, vil de løse det.

# 14 Svært hemmelig om deres datingliv. Jeg er beryktet for dette. Jeg kunne bli dating en ny fyr, men jeg gjør det aldri offentlig. Hvorfor? Fordi jeg ikke ville ha fyren, hadde jeg fortsatt følelser for å se at jeg ble tatt. Jeg ville ha ham tilbake. Så, hvis du ikke vet noe om deres kjærlighetsliv, er det en grunn til hvorfor. [Les: 16 klare tegn din eks vil fortsatt ha deg tilbake i livet]

# 15 De gjør ting du ville gjøre. Husk når du ville gå på fallskjermhopping? Åh, ville du se på det, plutselig tok de interesse. Eller når du ønsket å reise til Egypt? Vel, de tar en selfie ved siden av pyramidene som vi snakker.

Kom igjen, tror du seriøst at de gjør dette fordi de virkelig vil? Ok, de vil, men de prøver desperat å få en reaksjon fra deg.

[Les: Den trinnvise veiledningen for å få din eks til å elske deg igjen]

Har du sett noen av disse tegnene din, vil ha deg tilbake, men vil ikke innrømme det, i ditt liv? Hvis du også vil ha dem tilbake, og de gjør ikke det første trekket, er det på tide å få det opp!

Populært emne