16 Signerer din eks ønsker deg tilbake i deres liv

Innholdsfortegnelse:

16 Signerer din eks ønsker deg tilbake i deres liv
16 Signerer din eks ønsker deg tilbake i deres liv
Anonim

Er du forvirret om de blandede følelsene du får fra din eks? Her er 16 tegn som din eks ønsker deg tilbake, som kan hjelpe deg med å lese din eksas sinn. Av Cheryl James

En oppbrudd er dårlig nok, men å håndtere de blandede signalene fra en ex etter det?

Vel, det kompliserer bare ting enda mer, gjør det ikke?

Et forhold kan gå i så mange retninger etter en oppbrudd, og det er aldri lett å vite hvor forholdet ditt er på vei.

Begge dere kan ende opp som venner.

Eller unngå hverandre.

Eller en av dere kan fortsatt være forelsket i den andre personen.

Eller du kan bare velge en av de flere mulighetene det er.

[Les: 16 scenarier når du kan og ikke kan bli venner med en eks]

Og det er det som gjør å bryte med noen måte mer komplisert enn å bli forelsket i noen.

Vil din eks ønsker deg tilbake?

Når du bryter opp, setter du deg opp for en helt ny begynnelse.

Ingenting vil bli det samme igjen for en stund. Vel, i hvert fall til du blir vant til det faktum at du aldri kommer til å kose opp eller henge utelukkende med din tidligere elsker igjen.

Fortsettelse er vanskelig, og fristelsen til å komme sammen og gi forholdet en ny sjanse blir mer fristende enn noensinne. [Les: Signerer du er klar til dato din ex igjen]

Men akkurat når du prøver å gå videre, hva gjør du hvis du intuitivt begynner å føle at exen din fortsatt har et mykt hjørne for deg?

Vel, du kan komme tilbake med exen din hvis du vil * ikke være tilrådelig skjønt *, eller du kan slå opp og fortsette i det minste.

Likevel føles det alltid godt å vite at du blir savnet av en gang-spesiell-noen, gjør det ikke?

16 signerer din eks vil ha deg tilbake

Hvis du lurer på om exen din fortsatt liker deg eller ønsker å komme tilbake med deg, er det 16 flotte måter å velge riktig tegn på.

Hold øynene dine åpne, og se på din eksaks adferd rundt deg. Og selv før du vet det, vil du kunne innse om din ex fortsatt har følelser for deg på kort tid.

# 1 Dating dilemma. Hvis din ex fortsatt liker deg, er store muligheter, de vil unngå å danse noen andre i det minste lenge. Og selv om de går ut på en date med noen i hemmelighet, vil de nok hakke det opp eller fortelle vennene dine om ikke å fortelle deg * fordi det vil skade deg *.

En sannsynlig grunn til at de ønsker å flaunt deres en-men-ikke-klar-til-mingle status er å fortelle deg at du fortsatt bruker sitt hjerte, og de er klar til å vente på deg. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra en lykkelig fremtid]

# 2 De manglende tegnene. Gjør din ex det et poeng å dele sin dystre holdning med alle andre i verden? Viser de tegn på at du mangler deg på Facebook med statusoppdateringer som "mitt liv føles så tomt" eller "jeg er så lei av denne verdenen eller verre" godbyen, grusom verden!"

Hvis exen din kobler til «din sang» på deres offentlige sider, eller henger ut på alle stedene dere begge pleide å tilbringe tid på som en to ganger, er det sjansen for at de gråter for oppmerksomheten.

# 3 De ubehagelige kallene. Hvis din eks ønsker deg tilbake, vil de ringe deg oftere enn en vanlig venn. Og oftere enn ikke, kan de bare ringe til deg, holde telefonen, mumle noe stille og lytte til pusten. Og selv om du vil henge opp, drar de bare pustende samtalen litt lenger. Skummel? Ja. Lei seg? Helt sikkert.

# 4 De varme øyeblikkene. Hvis en eks fortsatt liker deg, de oppfører seg veldig varmt og vennlig, selv etter oppbrudd. Faktisk er de varmere og mer kjærlige enn du noen gang kan huske.

Hvis exen din snakker i en veldig myk tone og hvisker omsorgsfullt og kjærlig til deg selv når dere begge er bare venner, er det fortsatt så mye kjærlighet i luften, selv om det er bare ensidig. [Les: Den virkelige grunnen bak hvorfor kjærlighet gjør vondt så mye når det går dårlig]

# 5 Touchy feely. Føler du at ekseks hånd kjører etter en klem eller mens du sitter ved siden av hverandre? Exes som liker deres ex er alltid veldig berøre og dveler sine berøre feely myke grazes hver gang de berører deres ex. Du kan til og med få gooseflesh, hva med all cracking kjemi og elektrisitet i luften.

Hvis din eks misliker deg, vil de sannsynligvis ikke røre deg med en pramstolpe. Men hvis de fortsatt har følelser for deg, alt de ønsker å gjøre er å spole rundt deg og pakke deg opp med hendene. [Les: Hvordan lage seksuell kjemi og få det til å bli]

# 6 Snakker om følelser. Exes som har det vanskelig å flytte på, snakker alltid om følelser med sine tidligere partnere. Hvis exen din hele tiden ringer til å snakke om det gamle forholdet, eller om hvor dere begge gikk galt, eller hvordan et slikt perfekt forhold kunne gå så galt, eller om hvor mye de elsket deg mens dere begge var dating eller noe annet som gjør hjertet ditt til å føle deg som romantisk jello, din eks er åpenbart prøver å ormme seg tilbake i ditt myke hjerte.

# 7 Å, de minner. Minner din ex deg om ditt gamle jubileum, eller om det stedet du pleide å gå til hele tiden? Hvis din eks klamrer seg på alle de gamle minner og stadig finner en måte å snakke om de spesielle tider, vil de at du skal huske de samme øyeblikkene også.Og i all sannsynlighet gjør de det bare for at du skal føle kjærligheten igjen. [Les: Hvordan komme over din første kjærlighet med et lykkelig minne]

# 8 Det private øye. Hvis din eks ønsker deg tilbake, er store muligheter, de vet alt om deg selv, selv om du ikke har sagt noe til dem når du støter på dem. Hvis en eks er interessert i deg og ønsker å komme tilbake med deg, ville de definitivt gjøre innsatsen for å bli kjent med alt om deg og dine daglige aktiviteter bak ryggen din.

# 9 Forbindende løse ender. Har din eks kalt deg en gang og snakket om feilene de gjorde i forholdet og hvordan ting kunne ha vært så annerledes hvis de kunne ha endret seg for forholdets skyld tidligere?

Hvis exen din prøver å vise omvendelse, eller ønsker å fortelle deg at de har forandret seg til det bedre, eller hvis de prøver å avklare uferdige problemer fra det siste forholdet, gjør det det ganske klart at de vil at du skal gi forholdet et ny sjanse fordi de nå er en ny og forbedret person.

# 10 Jeg savner deg. Vil du ha det største tegnet at exen din vil ha deg tilbake? Vel, da er dette det. Hvis din eks ønsker deg tilbake, vil de åpne opp for deg og fortelle deg at de fortsatt savner deg. Hvis din ex snakker om hvordan de savner å være med deg eller tilbringe tid med deg, eller hvis de uttrykker hvor varmt de føler om forholdet, er det sannsynligvis tid for deg å begynne å vurdere om du ønsker å komme tilbake med din eks. [Les: Jeg savner ham, men jeg tror ikke han savner meg lenger]

# 11 Spred det gode ordet. Hvis en ex savner deg og ønsker deg selv etter oppbruddet, vil du nok møte mange av dine exs venner som kommer til deg og avsløre i hemmelighet hvor mye exen din fortsatt savner deg og ønsker deg.

# 12 Beck og ring. Er din eks alltid tilgjengelig for å være med deg uansett når du ringer eller hvilken tjeneste du spør? For det første, exes som kommer over sine exes, sitter ikke rundt og venter på å løpe ærend for sin gamle elsker, de går videre. Så hvis din eks vil være din mandag fredag hele tiden, er det sannsynligvis deres måte å prøve å vinne din hengivenhet tilbake.

# 13 Bursts of anger. Dette er morsomt å se om du ikke er forelsket lenger, men hvis du ser på det fra exs perspektiv, er det ganske trist ting. Blir din ex irritert eller sint når de ser deg flørt eller søtt snakker med noen andre som fant deg?

Hvis du ser irritasjon skrevet over ansiktet ditt, eller hvis de snapter på deg når du har en god samtale med en annen person av motsatt kjønn, er det ganske sikkert at du fortsatt har krokene dine dypt i din exs hjerte. [Les: Er du fortsatt forelsket i din eks?]

# 14 De store tilfeldighetene. Fortsetter du å gå inn i din ex nå og da, ut av det blå? Hvis det skjer sjelden, er det sannsynligvis en tilfeldighet. Men hvis det begynner å bli en vanlig affære, er sjansen din, din eks har en god venn av deg på deres side som forteller deg hva som helst om dine daglige planer. Og ja, din eks gjør et forsøk på å gå tilbake til livet ditt igjen.

# 15 Drunk escapades. Drunk dialing er morsomt når det er en prank. Men hvis det er et dårlig tilfelle av tapt kjærlighet, kan exen din ringe deg av og til i en ubebygget tilstand for å helle sitt hjerte ut. Booze er flytende mot, og det ville definitivt hjelpe din ex si alle de tingene de vanligvis sperrer når de er edru. Og selv om de ikke har modet til å drunke deg, vil du nok få en lang kjærlig e-post eller noen få YouTube-dedikasjoner. [Les: Den riktige måten å være venner med en eks]

# 16 Puss i Boots. Står din eks noensinne på deg som Puss in Boots gjør når du går bort, sier noe noe, eller begynner å bli noen andre?

Hvis exen din blinker med sine store, vannfulle øyne, stirrer dessverre på deg og synes så lavt når du ikke gir dem oppmerksomhet eller ignorerer dem, er de sannsynligvis ute etter oppmerksomhet. Hvis exen din oppfører seg som det er verdens ende hver gang du avslører at du har flyttet, må du sannsynligvis stenge inn med mindre du er villig til å bli mesmerisert av de triste Puss i Boot-øynene og gi det mislykkede forholdet en annen skudd. [Les: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt liker]

Hvis du selv er ekstremt forvirret på om din eks ønsker deg, vil disse 16 tegnene sikkert hjelpe deg med å lese din exs sinn.

Men når du skjønner at exen din vil ha deg tilbake, hva skal du gjøre med det? Noen ganger er ting som er begravet og ferdig, bedre på den måten igjen. Når du ser etter svar for å berolige din nysgjerrighet, kan du ende opp med å bli mer forvirret enn noensinne.

[Les: Tegn på at exen din fortsatt tenker på deg hele tiden]

Nysgjerrighet drepte kusken og uvitenhet er lykke. Disse ordene holder fortsatt bra selv i dag. Så nå som du vet hvordan du bruker disse 16 tegnene, vil exen din ønske deg tilbake, hva skal du gjøre når du leser din exs sinn?

Populært emne