18 Skilt dato virkelig liker deg på din første dato

Lurer på om din første date var en romantisk suksess? Her er 18 tegn på en god første date som kan hjelpe deg med å finne ut om datoen din allerede liker deg! Av Kirsten Cole

De fleste av oss betaler ikke for mye oppmerksomhet til en første date.

For mange er det bare et tilfeldig møte for å finne ut om vi er kompatible med denne andre personen som synes interessert i å vite oss bedre.

Men hvis du tenker på det, er en perfekt første date et potensielt vendepunkt i livet ditt.

Ikke å legge press på deg, men på hver første datoen du går til, er det en god sjanse for at du kan møte personen du kan ende opp med å tilbringe resten av livet med.

[Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

Hvordan vet du om datoen din liker deg på din første date

Hvis du er pasienten som ikke har noe imot å vente et par dager for å finne ut om datoen din liker deg, er alt du trenger å gjøre, vent på datoen for å ringe deg * eller ring dem * og se om det er en potensiell andre dato i sikte.

Men hvis du er den ivrige baveren som vil vite om datoen din er imponert mens du fortsatt er på datoen, les videre.

[Les: Hvordan planlegge en perfekt dato som holder din dators interesse i tankene]

Signerer datoen din liker deg

Har du noen gang vært på en dato nylig hvor du trodde den første datoen gikk perfekt? Du har sikkert følt kjemi og romantikk, og du visste bare at personen med deg likte deg like mye som du liker dem. Heck, du kan til og med være sakte og dreamily forelske seg, mens du ventet ventet på deres neste samtale eller tekst.

Men da kommer anropet aldri. [Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date uten å innse det!]

Noen ganger kan du tenke på en første date er alt bra og dandy, mens datoen din derimot kan klage neglene under sitt sete og vente desperat for kvelden til slutt.

Det er lett å føle seg fortapt i oversettelse når du er på en første date, fordi dere begge åpenbart prøver å være hyggelige med hverandre, og ingen kommer til å avsløre deres sanne følelser med mindre følelsene er på ekstreme side av lyst eller avsky.

Men hvis du bare kan være litt mer observant, kan du dekode om datoen din faller for deg eller flyr bort fra deg på kort tid.

18 tegn din dato liker deg på den første datoen

Her er noen tegn som kan hjelpe deg med å finne ut om datoen er interessert i deg eller oppvarming til deg. Og når du ser disse tegnene, er alt du trenger å gjøre gjengjeld tilbake, imponere dem litt mer og vent på de lykkelige følelsene å overflyte.

[Les: 20 tegn på attraksjon du kan velge på en første date]

# 1 Sittestilling. Hvis din dato liker deg og har en morsom tid på datoen, vil de ha det vanskelig å holde seg borte fra deg. Når du snakker, er datoen din lenende mot deg mesteparten av tiden i løpet av datoen? Da er de veldig glade for å være med deg. I tillegg, hvis datoen din sitter tilbake i en avslappet holdning, mens du stirrer i øynene dine mellom alt det skjeve på tvers av bordet, betyr det at de er veldig komfortable rundt deg og mer som deg.

# 2 Det ubehagelige smilet. En person som er smittet av deg eller er forferdet av din tilstedeværelse, kan ikke hjelpe, men bryter deg inn i et varmt smil uten grunn i løpet av dagen. Du vil legge merke til dette oftere når du sier noe, og datoen din lytter til deg med et svimlende smil, plastered over ansiktet.

# 3 Deep stares. Datoen din stirrer dypt i øynene mens du snakker med deg. Og til tider får du deg til å føle deg litt ubehagelig og vanskelig. Dette er en ubevisst bevegelse der datoen din ønsker å komme nærmere deg, og etterlengtende stirrer på deg fordi de bare ikke kan komme nærmere uten risiko for å komme over som en perv. [Les: 13 fysiske attraksjonstips for å se veldig varmt på din første date]

# 4 Latter og rødmer. Ler din date på det minste av vitser du gjør? Eller blør de lett når du komplimentere dem? Blushing og latter er underbevisste flørtende trekk som er svært vanskelig å gjemme når du er i nærvær av noen du har forelsket på.

# 5 Åpning opp. Hvis datoen din har ditt selskap, vil de ha det vanskelig å stenge seg i løpet av datoen. Når to personer liker hverandre, er det enten ubehagelig smil og rødme * i begynnelsen * eller uopphørlig chatter.

# 6 Strekning av datoen. Ser din dato etter måter å strekke datoen på, enten ved å fullføre desserten sin sakte, ved å bestille kaffe etter dessert eller ved å fortsette samtalen selv etter at regningen er betalt og bordet ryddet? Dette er sikkert tegn som viser at denne personen ikke vil at datoen skal slutte. Sannsynligvis kan datoen din til og med foreslå en tur eller et annet sted å slappe av etter datoen. [Les: 5 tips du trenger å vite for å avslutte en flott dato perfekt]

# 7 Åssespillet. Etter hvert som datoen går, begynner datoen å stille deg personlige spørsmål eller trekker du beinet ditt og driller deg ofte? Ingen gjør anstrengelser for å plage deres date lekfullt på en første date, med mindre de prøver å vinne dem med humor.

# 8 Selvbevisst sexiness. Daterer din date sine lepper diskret ofte mens du glir på ansiktet eller leppene dine? Når du flirter med noen du er seksuelt tiltrukket av, kan du ikke hjelpe, men føler deg selvbevisst om dine egne kroppsdeler. Du kan til og med føle behovet for å se ned din egen bluse nå og da eller stå opp rettere, fordi du er veldig oppmerksom på din egen kropp, spesielt hvor din dateâ € ™ s øyne sover.

# 9 The copycat. Hvis kjæresten du begynner å falle for deg på datoen, begynner de ubevisst å kopiere oppførselen din. Du lene deg, og de leaner. Du snakker sakte, og de begynner å hviske også. Det er som at begge kroppene dine er bundet av usynlige strenge, men i virkeligheten er det en underbevisst innsats på datoen din for å forholde deg bedre og føle deg mer koblet til deg.

# 10 Neste dato. Hvis du liker noen, kan du ikke vente på å se dem igjen. Hvis din dato spør deg når de kan se deg igjen, eller sier noe i tråd med â € œâ € | Jeg kan ikke vente med å se deg igjenâ € |â €  eller hint om neste gang dere begge kan snakke selv før datoen er over, er datoen din trolig fallende for deg allerede.

# 11 Den beroligende flirten. Kan du holde hendene dine unna en sexy person når du koser deg med dem? Vel, ikke din dato! Hvis din date er seksuelt tiltrukket av deg, vil de ikke kunne holde hendene av deg mens du gjør et poeng eller komplimentere deg. De bruker unnskyldning for å berøre deg, enten det er klokken din, øredobber eller myk hud. [Les: Hvordan berøre din dato og bygge den seksuelle attraksjonen diskret]

# 12 Du er deres verden. Et godt tegn til å bedømme hvor mye datoen din liker deg, er ved å merke hvor mye oppmerksomhet de betaler for deg. Har du noen gang lagt merke til et nylig hitched par i en restaurant? De kan ikke holde øynene av hverandre, uansett hvem som er rundt. Ser du det utseendet i datoens øyne?

# 13 Spennende likheter. Under datoen samtale, blir datoen din altfor begeistret når dere begge deler like interesser? De er selvsagt veldig glade for å vite at dere begge liker det samme, det være seg filmer, konserter eller hobbyer, og ser fremdeles ut til å dele aktiviteten litt med deg. [Les: 40 første date spørsmål for å ha en morsom samtale med datoen din]

# 14 Så langt så bra. Forteller datoen at de har det hyggelig, selv når du ikke spør dem om det? Datoen din er sannsynligvis nyter datoen så mye at de ikke kan vente med å dele informasjonen med deg * Selvfølgelig kan dette bare være en samtalefyller også, så hold øye med de andre tegnene *.

# 15 Komfortsonen. Er datoen din like nær deg som datoen skrider frem, eller går de veldig nær deg nesten som om dere begge er festet på hoften etter datoen? Alle av oss har et komfortrom rundt oss, og hvis noen vi misliker går inn i rommet, gjør det oss svært ubehagelige. På den annen side, hvis noen som vi liker mye, kommer inn i vår personlige komfortrom, nyter vi følelsen. [Les: De 10 typer kjærlighet vi alle opplever i vår levetid]

# 16 Kjøreturen hjem. Tilbyr din dato å kjøre deg hjem * eller aksepterer de å bli drevet hjem *? Hvis din dato ikke liker deg eller ikke ønsker å se deg igjen, er det ingen måte de vil vise deg hvor de bor, bare hvis du viser seg å være en psyko-stalker. Hvis du finner deg selv kjører hjem igjen etter datoen, er det en god sjanse for at datoen din liker deg og ønsker å se deg igjen en gang snart.

# 17 De dvelende øyeblikkene. Mens du sier farvel etter datoen, se datoens uttrykk og kroppsspråk. Mens krammer eller kysser deg farvel, sover de bare et sekund lenger, og beveger de seg bort fra klemmen tregere enn nødvendig?

Hvis datoen holder hånden din mykt og tar sin tid til å gi slipp på deg, eller hvis de dølle rundt selv etter å ha sagt farvel, vil datoen din trolig gjøre mer enn bare si farvel. [Les: 15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss mye mer minneverdig]

# 18 Det siste farvel. Ser din dato tilbake til deg mer enn en gang mens du går bort eller kjører vekk? Hvis de gjør det, vil de nok ikke selv si farvel til deg ennå. Hvis din date blikket tilbake på deg og smiler * rødmer fårlig * når de beveger seg bort, blir de slått av deg, mer med hvert passerer farvel. [Les: Når skal en fyr virkelig ringe en jente etter den første datoen?]

Hvor mange av disse tegnene ser du i din siste første date? Individuelt kan disse tegnene til tider være tilfeldig, men hvis du opplevde ganske mange av disse 18 tegnene, vil din dato sikkert likte deg og vil definitivt se deg igjen en gang snart!

[Les: 12 andre tips for å planlegge og bygge den perfekte romantikken]

Så neste gang du går ut på en første date med noen nye, husk disse 18 tegnene din liker deg, og du vil kunne vite om datoen din er slått av deg eller ikke før slutten av datoen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar