13 Subtile men veldig åpenbare tegn som din chef ønsker å sove med deg

Når vi går på jobb, forventer vi å gjøre jobben vår, ikke sove med sjefen vår. Lurer på om det er slik? Disse tegnene sjefen din vil sove med deg, gjør det klart.

Jeg hadde et par jobber i min tid. Imidlertid var de fleste av sjefene mine heterofile kvinner, så jeg møtte ikke noen vanskelige øyeblikk i gangen eller har dem ubehagelig lent over meg. Så jeg visste egentlig ikke tegnene sjefen din vil sove med deg på den tiden.

Men da jobbet jeg som resepsjonist på en bilforretning på 19. Ærlig, jeg møtte ikke noe før, men jeg følte denne stemningen når han kom rundt. Det var noe rart i måten han handlet mot meg. Selv om jeg trodde noe var rart, ignorert jeg det og fortsatte å jobbe.

Signerer sjefen din vil sove med deg

Sjefen min gjorde aldri et trekk på meg, heldigvis. Mange av vennene mine har hatt erfaringer med sine sjefer. Nå ble noen av disse erfaringene ikke velkommen, mens andre var. Det avhenger bare av hvordan du føler deg mot sjefen din, og hvis du vil ta ting videre. Hvis de ønsker å sove med deg, har du to valg. Du kan enten stoppe det eller gå for det.

Min personlige mening? Du bør ikke sove med sjefen din, men for noen har det fungert bra. Så jeg skal ikke dømme. Nå, om du vil stoppe det eller se hvor det går, er det opp til deg. Men det er noen solide tegn, sjefen din vil sove med deg eller ikke. Det er alltid tegn, stol på meg.

# 1 Du har mange private møter. Og likevel, du er fortsatt ikke sikker på hvorfor du har dem. Selvfølgelig er et sporadisk møte med sjefen din normal, men hvis han spør deg til et privat møte når det virkelig ikke er behov for det, er han i deg.

Avhengig av hvordan du føler deg om sjefen din, kan disse private møtene være ubehagelige og føles som om du er hjørnet. For mange private møter betyr at de vil se hvordan de kan gå fra profesjonelle til personlige møter. [Les: Hvordan fortelle om din kollega liker deg]

# 2 De behandler deg annerledes. Sammenlignet med alle de andre ansatte, behandler de deg annerledes. Selvfølgelig behandler de deg annerledes, de vil sove med deg. Kanskje de fremmer deg selv om du er relativt ny i jobben, eller gir deg ekstra når du ikke fortjener dem. Du kan kjøre med dette en stund, men hvis de andre ansatte ser dette, kommer de ikke til å være lykkelige.

# 3 Sjefen din flirter med deg. Nå er flørting et stort tegn på noens interesse. Nå betyr dette ikke at de vil gjøre noe. Imidlertid er flørting ment å bygge opp seksuell spenning mellom to personer. Ja, sprekk vitser på kontoret, men det er en forskjell mellom vanlige vitser og flørtende vitser. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 4 Sjefen din forteller deg om deres personlige liv. Kanskje sjefen din fortalte deg at de forlot sin partner eller om en vill helg i baren. Uansett overgår dette arbeidsforholdet du deler. Hvis sjefen din snakker om deres personlige liv til deg, spesielt når det gjelder dating og sex, vel, dette er et tydelig tegn de måler din reaksjon.

# 5 Du tilbringer tid sammen utenom kontoret. Nå er det normalt for kolleger å hente lunsj eller kaffe sammen. Det er ikke like vanlig for sjefer å henge ut med sine ansatte utenfor arbeidstiden. Hvis sjefen din går inn i din personlige tid utenfor kontoret, er det klart at de er interessert i noe mer enn bare å jobbe.

# 6 Du får gaver. De kan ikke være store gaver, det kan være en penn eller en notatbok, men poenget er at de er gaver. Med mindre det er jul, bursdag eller en annen spesiell anledning, er det ikke normalt for folkene du jobber med å få deg gaver, spesielt sjefen din. Nå, hvis sjefen din forteller deg ikke å fortelle andre om gaven, er det klart at de er i deg. Kinda sleazy, etter min mening.

# 7 De får litt også Lukk. Sjefen din vil se hva du har gjort, så de lene seg på skrivebordet og stirrer på skjermen. Nå skjer dette, og det betyr ikke at det er seksuelt. Vanligvis er dette et tegn de vil være nærmere deg. De kan røre deg, grase armen eller snakke i øret. Poenget er at disse invadere din personlige plass. Hvis de går inn i din personlige plass, er det et solidt tegn de vil ha mer. [Les: Klart merkbare tegn på tiltrekning gjennom kroppsspråk]

# 8 Personlige samtaler og e-post. Nå, av en eller annen grunn, har sjefen ditt personlig e-post og telefonnummer. Denne delen er ikke helt uvanlig, da mange arbeidsgivere har sin medarbeider personlige opplysninger. Men de bruker sjelden det, med mindre det er en nødsituasjon.

Men hvis sjefen din er rask til å sende personlige e-postmeldinger og ringe deg utenom arbeidet, med mindre det er strengt arbeidsmessig * det er sikkert ikke *, de vil krysse over i ditt personlige liv.

# 9 Altfor vennlig. Det er normalt for sjefer å ønske sine ansatte en god morgen, men hvis sjefen din kommer til skrivebordet ditt for å sjekke deg hele dagen, ser det ut til at du har en beundrer. Igjen, hvis de kommer over til deg mye fordi du jobber på et bestemt prosjekt sammen, er det annerledes. Men hvis de kommer over bare for å chatte, kom igjen, det er helt klart.[Les: 16 tegn er han uimotståelig tiltrukket og vil ha deg dårlig]

# 10 Sterk øyekontakt. Øyekontakt er et annet tegn sjefen din vil sove med deg. Ja, folk ser på hverandre når de snakker til hverandre, men hvis sjefen din stirrer deg, vel, det er klart at de vil ha mer. Langvarig øyekontakt er et stort varsel og viser et ønske om å koble til deg på et dypere nivå.

# 11 De legger deg til på sosiale medier. Nå, noen selskaper krever at du viser dem dine sosiale medier. Du bør imidlertid ikke legge til sjefene dine på Facebook eller Instagram.

Du har lov til å skille disse aspektene i livet ditt. Plutselig ser du sjefen din ber deg om å være deres venn på Facebook, og nå følger de deg på Instagram. De vil se om du er med noen og i så fall hvem.

# 12 Du er den morsomste personen til dem. Til sjefen din er du morsom. Du er mer enn morsom, du er bokstavelig talt den morsomste personen på jorden. Ingenting du sier vil ikke bli latter, selv om det er en lame vits.

Latter er et stort tegn på fysisk tiltrekning. Jeg mener, med mindre vitsen er virkelig morsom, ler vi sjelden med folk vi finner unattractive. [Les: 15 super åpenbare tegn en mann er tiltrukket av deg seksuelt]

# 13 Din mening er viktig. Mer enn noen andre er faktisk. De kommer alltid til deg først for din mening fordi de ønsker å behage deg. Det kan være om jobb eller enda noe mer personlig, som hvilken skjorte de burde ha på seg.

[Les: Hva du trenger å huske på hvis du bestemmer deg for å danse sjefen din]

Nå vet du tegnene sjefen din vil sove med deg eller ikke. Hvis de gjør det, bestem om det er noe du virkelig vil ha, og hvis det er en god ide.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar