20 Avdekke tegn som viser at du kan vokse fra hverandre

Hvert forhold har sine oppturer og nedturer, men hvis nedturene begynner å legge seg opp, kan du vokse fra hverandre. Her er 20 tegn på at du driver bort.

Når du møter noen for første gang og blir forelsket i dem, er det vanskelig å forestille seg noe som kommer mellom deg. På dette innledende stadiet ser du selvfølgelig hverandre gjennom rosenbriller - ingenting kan redusere kjærligheten din. Når forholdet blir så alvorlig og du beveger deg sammen, drar imidlertid disse drømmende brillene ut, og avslører plutselige og noen ganger overraskende feil i forholdet ditt.

Kast livets verdslige ansvar i blandingen, for eksempel regninger og delte husholdningsoppgaver, og det som en gang var en lys og glitrende romantikk, kan virke som et veldig kjekt og livløst alternativ. Det er nesten uunngåelig da dette vil resultere i en følelse av å drive seg fra hverandre. Skiltene kan være ganske få, mindre og fikserbare, eller du kan ha nådd et stadium hvor kampen for å komme tilbake til normalitet er en svært vanskelig en.

20 advarselsskilt du vokser fra hverandre

Følgende liste varierer i alvorlighetsgrad, og jo mer du kan identifisere i ditt eget forhold, jo mer alvorlig av et advarselsskilt det kan være. Enten du bruker denne informasjonen til å prøve å jobbe for å gjøre ting bedre eller bare kutte tapene dine og gå bort, vel ... det er helt opp til deg.

# 1 Snappy chat. Konstant bickering kan være et tegn på at du begynner å skille fra hverandre, men det er også vanlig i den første perioden av å leve sammen, når du begge prøver å sette grenser. Uansett må det håndteres før det blir noe mer seriøst og ikke lenger kan løses. [Les: Hemmeligheter til et kjærlighetshatforhold - kan det fungere?]

# 2 Den stille behandlingen. Hvis bickering er erstattet av forferdelig stillhet, så er dette virkelig alvorlig. Det som vanligvis foregår bak den stillheten er at den aktuelle partneren har resignert seg til ideen om at forholdet kommer til en slutt, noe som kan være en veldig vanskelig tankegang å rette opp.

# 3 Hender av. Har en gang taktil og berørt-feely forhold bli hands-off? Dette er et annet sikkert tegn på et forhold hvor to mennesker vokser fra hverandre. [Les: 10 trinn for å reignite den tapt gnisten i et forhold]

# 4 verdener fra hverandre. Et annet tegn på at du både vokser fra hverandre er at du deler svært få interesser, med fritiden du bruker først og fremst i jakten på aktiviteter som ikke inkluderer hverandre.

# 5 Et par som ler sammen. Latter er egentlig den beste medisinen, og hvis du deler en sans for humor, er det mye lettere å spre livets bekymringer og ære. Hvis latter er noe du ikke lenger deler med partneren din, hvordan kan de to av dere imidlertid forvente å komme seg gjennom de tøffe tider sammen?

# 6 Det er alt i timingen. Hvis du finner ut at kjønnsdriftene dine er ute av synkronisering, en som ønsker det når den andre ikke gjør det og omvendt, er dette fordi du bare svarer på dine biologiske rytmer og har sluttet å svare på hverandre. Ikke et veldig positivt tegn, men en som kan korrigeres med litt innsats. [Les: 10 stygg måter å komme over et sextørkestart raskt!]

# 7 Få dine prioriteringer rett. Er du plutselig å finne at opphold i forholdet ikke lenger er like viktig som andre mål du har? I så fall har du allerede vokst ganske langt fra hverandre, og du trenger virkelig å sette deg ned med partneren din og finne ut om det ikke er et poeng i å fortsette eller ikke.

# 8 Familiefejder. Hvis en av dere har sluttet å gjøre en innsats for å opprettholde et forhold til den andres familie, er det fordi den personen underbevisst indikerer at de ikke lenger ser dem som en del av deres fremtid.

# 9 Går etter mål. Når du først kommer sammen med noen, finner du ofte dine fremtidige mål og har som mål å være sammenhengende. Hvis de har begynt å divergere, er det sannsynlig at forholdet ditt også har det. [Les: 10 tegn på at partneren din virkelig støtter dine mål]

# 10 Hitting the board. Følelsesmessig nære partnere kommer hjem etter en dags arbeid og springbrett av hverandre med ideer, klager, følelser og hva som helst annet. Ikke lenger gjør det er et annet klart tegn på å vokse fra hverandre.

# 11 Hva er i tankene dine? Det er naturlig å ha sporadiske seksuelle tanker om andre. Hvis du har tanker om alle, bortsett fra den andre halvdelen, ser fremtiden imidlertid ikke veldig lys ut for noen av dere. [Les: Emosjonell juks og 10 dårlige ting det kan gjøre for deg]

# 12 Selektiv hørsel. Lytte til noen virkelig viser at du har respekt for og interesse for hva de har å si. Hvis ikke, vel ... det tar ikke et geni for å innse at ting har gått dessverre ulykkelig.

# 13 Bringer opp fortiden. Et annet tegn på at du vokser fra hverandre er når en eller begge av dere fortsetter å bringe opp sårbare hendelser fra fortiden. Det viser at negativene i forholdet blir dvelet på og at minst en av dere er i tvil om forholdets levedyktighet. [Les: 8 ting å fortelle deg selv når du kjemper med din elsker]

# 14 En halv person. Hvis en av dere føler at du forstyrrer for mye for å være i forholdet ditt, utvikler ting ikke seg til et sunt forhold, og dette tipset i skalaene vil ikke sannsynligvis endres.

# 15 Ulike slag. Meningsforskjeller er naturlige. Det som ikke er naturlig er en fullstendig manglende evne til å snakke over forskjeller konstruktivt og uten kamp. En slik mangel på kompromiss viser at alt ikke er bra med forholdet ditt. [Les: Relasjonsargumenter - 23 doser og ikke å huske]

# 16 Ankervekt. Virker nærværet av partneren din ofte mindre som en vekt fra skuldrene dine og mer som et anker rundt halsen din? Dette viser at en av dere har behov for mer kontakt enn den andre, og det er tydelig et tegn på et forverret og ubalansert forhold.

# 17 kløende føtter. Hvis alt som din partner sier, irriterer deg uten grunn, så har du kanskje allerede vokst fra hverandre så mye at oppholdet sammen ikke lenger er et alternativ. En pause fra hverandre, i det minste, synes å være i orden.

# 18 Bleak hus. Når du tenker på fremtiden generelt, virker det dyster og uinspirerende? Dette kan være fordi du på et underbevisst nivå allerede har identifisert det faktum at du vokser fra hverandre, og kan derfor ikke finne noe spennende eller inspirerende om en sammenhengende fremtid. [Les: 12 livsspørsmål for å hjelpe deg med å visualisere din fremtid]

# 19 Oppmuntrende tegn. Et annet tegn på å vokse fra hverandre er når en partner som pleide å oppmuntre dine ambisjoner og lidenskaper, plutselig går stille, slik at du føler deg kuttet. Dette er en passiv-aggressiv måte å fortelle deg at de bare bryr seg ikke lenger.

# 20 Ordene virker ikke. Hvis du allerede har identifisert at du ikke lenger mener det når du sier at du elsker dem, trenger du ikke noen andre å fortelle deg at du allerede har vokst fra hverandre. Alt som er igjen å gjøre nå er å sette seg ned og avgjøre om alt annet du har med den personen er verdt å stikke rundt for. [Les: Hvordan bevise at du elsker noen på den riktige måten]

Selv om Det er flere tegn på at du vokser fra hverandre, det betyr ikke nødvendigvis at forholdet er over, men det betyr at du må gjøre noe med det * og raskt * hvis du skal redde det som er igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar