35 Skilt du er unattractive * og alle de raske løsningene du trenger *

Føler uattraktivt er fryktelig. Noen ganger er det vanskelig å vite om det er alt i hodet ditt. Her er 35 tegn du er unattractive, og hvordan du endrer!

Det er vanskelig å vite hvor attraktivt vi egentlig er. Det er de utrolige vakre, du kjenner kjendiser og modeller av verden, og de ubestridelig grimme - hvem er berømte eller latterliggjort for å være så! Men for den vanlige personen, noen ganger føler vi oss ganske gode om vårt fysiske utseende, og noen dager føler vi at vi kan være den mest uattraktive personen i verden. Det er derfor du trenger å forstå tegnene du er uattraktiv.

Så, hvilken er den riktige versjonen av oss selv? Skal vi bare være utrolig arrogant når vi ser i speilet og tenker "Åh, jeg ser ganske bra ut i dag"? Eller er vi helt paranoide når vi fortviler på hvor usammenhengende vi er?

Tegn på at du er uattraktiv og de hurtige løsningene du trenger

La oss innse det, mens vi alle har forskjellige kvaliteter og feil om oss som gjør oss mer eller mindre attraktive, er det noen tegn på at vi kan lene seg mot den vakre eller stygge enden av spektret.

Selvfølgelig er attraktivitet ikke helt å gjøre med vårt fysiske utseende, det kan påvirkes av det vi har på seg, hvordan vi lukter og våre personligheter! La oss se på noen tegn som viser at du kan være uattraktiv.

# 1 Du er overvektig. Å være overvektig reduserer drastisk personens attraktivitet, og det er også farlig for helsen din. [Les: 12 fordeler med trening på ditt sinn, kropp og libido]

# 2 Du har dårlig personlig hygiene. Lukter dårlig er så off-putting!

# 3 Tennene dine er dårlige. Et gult, skråt smil gjør at noen virker mye mindre attraktive.

# 4 Du gjør aldri en innsats. Hvis du ikke kan bli plaget til å være attraktiv, hvorfor vil noen finne deg så?

# 5 Du har ikke kjøpt nye klær i år. Ser ut som en tramp var så ... aldri. [Les: Attraksjonsteori - Hva gjør deg attraktiv i noens øyne?]

# 6 Du har uegnet eller upassende antrekk. Swampy, baggy klær er like mye av en fashion faux pas som små mini kjoler på feil dame. Finn ut hva som passer deg og passer for din alder!

# 7 Du har en kort fristelse. Å være snappy og gretten er ikke attraktiv i det hele tatt.

# 8 Du er for oppfattet. Stopp tvinge dine meninger ned alle andres halser!

# 9 Du har dårlige tatoveringer. Terrible tatoveringer går ikke bra!

# 10 Du har dårlig hår. En dårlig hårklipp endrer virkelig hvor attraktiv noen er. Pass på at du vet hva du vil før du lar den stylisten få alle saksene lykkelige på deg! [Les: Hvordan bygge selvtillit: 16 måter å innse at du er verdt det]

# 11 Du forteller dårlige vitser. En lame sans for humor er en stor slå av.

# 12 Du er overbærende. Ingen liker å føle seg som om de kontrollerte.

# 13 Du er for høy. Bare rør ned!

# 14 Du har dårlig hud. Selv om det ikke er rettferdig at noen mennesker er akne utsatt og andre ikke er, kan dårlig hud være off-putting til noen.

# 15 Du snakker om ting som gjør andre mennesker ubehagelige. Ikke gjør det!

# 16 Du er arrogant. Selv om det er godt å være selvsikker, kan overbevissthet være veldig ubehagelig. [Les: De subtile forskjellene mellom en trygg person og en arrogant]

# 17 Du har ingen interesser. Det er vanskelig å lyse opp rommet hvis du ikke har noe å si for deg selv.

# 18 Du stoper når du går. Stå stolt, stå høyt!

# 19 Folk prøver å gi deg råd. Ta hinten, for godhets skyld!

# 20 Du har en dårlig holdning. Hvis du kommer til å bli veldig vanskelig hele tiden, mister folk raskt interesse for deg. [Les: 8 holdninger som skyver potensielle partnere bort]

# 21 Du er lat. Mennesker med energi som reiser seg og går, betraktes som langt mer attraktive enn de som sitter rundt i jammies hele dagen.

# 22 Dine venner gir opp på deg. Litt av en Billy-no-mates? Det kan være et tegn på at vennene dine har forlatt deg. Er du en tapt sak?

# 23 Du trener ikke. Du må holde deg frisk, frisk og sterk til å være attraktiv, selv om du ikke er overvektig, er trening viktig! Lyder dette som deg? Hvis ikke, fortvil deg ikke! Det er nok du kan gjøre for å snu ting! [Les: 25 inspirerende tips for å bli motivert og trene]

# 24 Få sunn. Å spise riktig mat og drikke mye vann har en positiv effekt på hvor godt du ser ut. Klipp ut fettete junk food og høy kalori takeaway og spis mye frisk frukt, grønnsaker, korn, frø og fisk. Godheten i disse matvarene øker hud og hår og gir deg strålende, sunn glød.

# 25 Vær finere! Hvis du er kjent for å være kald, kutte, bossig eller irriterende, er det kanskje på tide å gå tilbake og tenke på hvordan du behandler folk og hva du kan gjøre for å være litt finere. Det kan virkelig fungere underverk, du vet! [Les: Hvordan være hyggelig og elsket av alle, på nesten ingen tid!]

# 26 Få ren. Personlig hygiene er så viktig. Hvis du ikke har betalt riktig oppmerksomhet til deg, er det nå på tide. Dusj hver dag, bruk fine luktende produkter og glem aldri å ha deodorant!

# 27 Få nye interesser. Interessante mennesker er mer attraktive da de kommer over som morsomme, livlige og intelligente.Få noen nye hobbyer. Du møter ikke bare nye mennesker, men har mye mer å si for deg selv.

# 28 Få en personlig trener. En personlig trener hjelper deg med å komme tilbake i form og gå ned i vekt. Å være overvektig gjør så mange av oss til å være trette og deprimerte. Bli flyttet og begynn å jobbe mot en slankere, trimmer ny deg!

# 29 Få en ny jobb. Hvis du hater jobben din, endrer du ting opp, hjelper du med å realisere potensialet ditt og gjør noe du elsker, gjør deg lykkeligere. Folk som er lykkeligere og mer fornøyd med sitt liv, virker mer attraktive for andre. [Les: Følg dine drømmer: Alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det]

# 30 Ta vare på utseendet ditt. Det er flott å ikke være obsesset med utseendet ditt, men samtidig tar du ikke vare på, betyr det ofte at du ikke ser best ut. Gjør en innsats, minst hver gang og igjen, og du vil føle deg så mye bedre.

# 31 Få en ny garderobe. Kast ut de gamle svettebuksene og unn deg en shoppingkamp for å få en helt ny garderobe! Hvis du ikke er sikker på hva slags klær du skal ha på, gå til et varehus hvor personlige kunder kan gi deg råd og hjelpe å plukke ut brikker som passer deg. [Les: 13 fysisk attraksjon beveger seg til å se seg varmere med det samme]

# 32 Lytt til vennlig råd. Hvis vennene dine har forsøkt å fortelle deg om din dårlige pust eller kropps lukt for en stund, i stedet for å krysse og isolere dem, setter pris på at de prøver å hjelpe deg. Så gjør noe med det!

# 33 Gå til tannlegen. Hvis du er bekymret for at tennene holder deg tilbake, ta en tur til din lokale tannlege. De vil kunne gi deg råd og muligheter for hva du kan gjøre for å få det perfekte, lyse hvite smilet. [Les: Slik ser du vakker og oh-så-hot - 15 enkle måter]

# 34 Gå til frisøren. En anstendig haircut gjør virkelig hele forskjellen. Hvis du har latt dine låser få litt straggly av sent, varme det ned til din lokale salong for litt velvære. [Les: Hvordan se fabelaktig mens du prøver å få oppmerksomhet]

# 35 Få litt tillit. Å være trygg er virkelig halv kampen når det gjelder attraktivitet. Stå høyt og stolt og ha tro på at du er et varmt stykke, og bare kom deg ut og nyt deg!

[Les: Selvbegrepet: Hva det er og hvorfor det er avgjørende for din lykke]

Bare husk å være attraktiv er en kombinasjon av å være vakker både innvendig og utvendig. Vær forsiktig med ditt fysiske utseende og prøv å holde deg frisk og frisk, men ikke glem å være en fin person også. Ellers, uansett hvor pen du er, vil folk bare ikke kunne se det!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar