10 No-Nonsense tegn du er et folk-hating misanthrope

Selv om du ikke kan like alle - og ikke alle vil like deg - hvis du liker at noen er vanskelig og hater er lett, kan du bare være en misantrop.

Misanthrope kommer fra den greske "misein Anthropos", som grovt oversettes som "å hate folk." Som navnet antyder, har misantropene en generell forakt for menneskelig interaksjon og håndterer andre mennesker i en kamp eller flyreaksjon: de enten unngår folk eller konfronterer dem med irritasjon.

Siden barnehagen er en av de viktige livsferdighetene som læres til oss, hvordan vi skal gjøre venner og oppføre seg vennlig, slik at andre vil like oss. Å vokse opp og oppleve menneskelig interaksjon kan imidlertid gi gode og stygge resultater. Ofte er det de dårlige opplevelsene som gir et varig inntrykk som påvirker hvorvidt du vil hate ideen om å håndtere mennesker.

Forstå misantropen

For å være rettferdig, er misantropene ikke dårlige mennesker, og de er heller ikke loners som mangler venner. Antagonistiske? Ja. Vanligvis har de venner - mest sannsynlig misantroper seg selv, som har samme motvilje over befolkningen i befolkningen.

En interessant teori er at hating folk er en naturlig reaksjon på andres beklagelige oppførsel. Med andre ord er misantropene brutalt ærlige i å gjenkjenne andres idioteri og pretensiøsitet, og ikke nøl med å peke ut det - vanligvis foran dem og uten hensyn til konseptet om â € œbeing nice.â € Â De er antagonistiske mot mennesker og deres ugunstige oppførsel, fordi de tror at det de gjør eller sier er bare bra, når det ikke er det.

# 1 Misantropene har generelt mer mening enn folkene rundt dem. Spør en misantrop om hvorfor de hater folk og deres første svar er vanligvis, "fordi andre mennesker er idioter." Dette betyr ikke at de er geni, intellektuelle snobber som ser ned på en IQ under 90; Hvis du sjekker innholdet i sosiale medier, vil du forstå årsaken til deres tilsynelatende allergiske reaksjon på lavheten av tull og skygge som utfordrer menneskeheten i dag.

# 2 Misantropene misliker drama. Å samhandle med folk betyr at du må delta i deres liv på en eller annen måte. Det inkluderer sine problemer, frustrasjoner og dramaet som følger med dem. For misantrope er det langt viktigere og meningsfylte ting å gjøre enn å sette opp med folks ranger og whines at de heller vil klage på enn å håndtere.

# 3 Misantropene er mest sannsynlige innadvendte mennesker. Det betyr at deres personlighet lener seg innover, vekk fra andre. Misantropene er introspektive, grenser til filosofiske, mennesker som har et helt annet perspektiv på livet. Det er grunnen til at de har liten interesse for kunsten å sosialisere: Misanthropes som deres personlige plass fullt av ro og stilhet, og hater folk hvis de trenger i deres "zone." [Les: Enkel dating råd for introverts â € "19 tips og triks]

Tegn på at du er en misantrop, selv

Nå som du forstår misantropi, bruk disse 10 tegnene for å avgjøre om du faktisk er på den misantropiske siden.

# 1 Du elsker Internett. Fordi med internett kan du se filmer, gjøre arbeidet ditt, handle og bli underholdt uten å måtte håndtere mennesker fysisk. Howeverâ € |

# 2 Du besøker sjelden sosiale medier, hvis du er interessert i sosiale medier i det hele tatt. Ideen om å sosialisere seg med mennesker uten å måtte stå i nærheten av dem, bør være tiltalende for deg, men med ditt nivå av antipati, er du uvennlig med flere mennesker enn du har akseptert - hvis det er mulig i det hele tatt. Hvis du er på Facebook, vil favorittknappene dine være unfollow, unfriend, og rapportere misbruk. Dine metoder for online-interaksjon vil være din gamle e-postadresse, som du bare vil gi til noen få valgt.

# 3 Du kan ikke stå barn. Barn er som voksne, bare mindre hemmet og ofte, mer selvsentrerte. Ikke gode nyheter for en misantrop som ikke engang står overfor voksne. Å være invitert til vennenes barnas fester er det perfekte Stephen King-ism-marerittet for deg, og høre alle gråtene, whines og høyhøyt skrik gjør at du vil bryte lovene om barnemisbruk.

# 4 Du har liten toleranse for småprat. Din ide om en ideell samtale er noe ansvarlig for ja eller nei. Du har også en setningsgrense - noe lenger, eller hvis samtalen begynner å bli uinteressant, gir du lysten til å flykte med ørene dine dekket. [Les: Hvordan lage småprat uten å bli kjedelig eller føle seg vanskelig]

# 5 Reunions er ikke din ting. Når gjenforeninger er nevnt, bekymrer andre mennesker seg vanligvis om hva de skal ha, eller hvilke gaver som skal bringes, hvis det er en familieaffære. Misantropene vil imidlertid tenke på mulige grunner eller unnskyldninger for å si nei. Hvis oppmøte er uunngåelig, har du en tendens til å bevege seg oftere, som en spion bytter trygt hus, for å unngå uønsket oppmerksomhet eller samtale.

# 6 Du har fornærmet, og vil fornærme folk. Ikke fordi du er et naturlig født a-hull, men fordi du er nonsens og sløv når du peker på hvordan dumme ideer er.Du er enten Ron Swanson eller Gregory House på arbeidsplassen din, eller Red Foreman of Family Reunions. Du er allergisk mot andre menneskers bullsh * t, og du vil gjerne gå og mythbust deres pretensiøshet.

# 7 Du opprettholder mye personlig plass. Du verdsetter begrepet personlig plass, og gir alle som bryter din 3-fots personlige romradius en dødsstare. Du vil heller spise lunsj på arbeidsstasjonen eller utenfor enn å lide conversationalists inne i kafeteriaen.

# 8 Hodetelefonene dine er din beste venn. Hodetelefonene dine er som en stor "ikke forstyrr" flagg over hodet ditt, og du bruker dem hele tiden når du krysser gangene og kjører toget til folkesikre dagen. Og du vil også i hemmelighet myrde enhver som gjør feilen om å kalle oppmerksomheten til noe, til tross for det store "bøffe" -tegnet som er plugget inn i ørene dine.

# 9 Ditt begrep om rekreasjon er en aktivitet som involverer lite eller ingen mennesker i det hele tatt. Du foretrekker en ensom hytte i skogen i stedet for en overfylt strand, eller en tur i fjellet i stedet for å turnere en by. Andre aktiviteter i ditt repertoar spiller videospill, leser en bok hjemme, og stort sett alt som ikke krever andre.

# 10 Sarkasme er ditt språk. Fordi det er tider når andre ikke vil få dine subtile hint på irritasjon, og du må virkelig si at de er idioter i ansiktet deres. Kreativt. Du har i utgangspunktet en on-off bryter for sarkasme når du snakker med folk som tuter tull. Bortsett fra sarkastiske, vittige retarder, har du en samling av â € œmehâ € Â s, â € œtchâ € Â s, og â € œrightâ € Â s å dekke setningene dine.

[Les: 10 tegn for å gjenkjenne egoistiske mennesker og 5 trinn for å løsne deg selv]

Mesteparten av tiden er det lettere å hate og unngå folk enn å prøve hardt og finne grunnene til å like dem. Hvis du finner ut at du er en misantrop, så er det greit. Så lenge dine følelser er rent basert på irritasjon og ikke homofile tanker, eie din misantropi og rock på.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar