10 tegn på at vennen din har et knus på jenta

Innholdsfortegnelse:

10 tegn på at vennen din har et knus på jenta
10 tegn på at vennen din har et knus på jenta
Anonim

Bare fordi han er din venn, gjør han ikke immun mot fristelsen. Vi hjelper deg med å fortelle om han har gjort din kvinne til gjenstand for hans ønsker.

Det er ikke en mann på Guds grønne jord som vil klage på å ha en attraktiv kjæreste som henger av armen, men det er også visse ulemper. For det første, og så mye som noen kan prøve å nekte det, har du en tendens til å være veldig oppmerksom på utseendet hennes, mer enn det ellers ville være tilfellet, og derfor trenger du å sette litt mer tid og krefter på å holde henne lykkelig.

Også, og mer bekymringsfullt, er den uønskede mannlige oppmerksomheten hun vil tiltrekke seg - uønsket fra ditt perspektiv i det minste! Det er uunngåelig at en snill kvinne vil tiltrekke seg utseende fra menn og kvinner overalt hun går, om ikke en liten lysflørting. Men hva om personen med din betydelige andre i deres severdigheter er faktisk en av vennene dine?

Venner for alltid?

Bros før hoes? La oss innse det, de kan ha vært din beste av venner i flere tiår, men kaster en nydelig figur og morder ser på ligningen, og selv menns mest essensielle funksjoner feiler ikke å fungere skikkelig. Ikke bry deg om noe så komplekst som etikk og anstendighet. Den store hjernen går ut nesten hver gang når liten hjerne har noen fast i sine severdigheter.

Er vennen din inn i kjæresten din?

Selvfølgelig vil de ikke begynne å komme til henne når du er rundt eller begynner å snakke om henne uhensiktsmessig i din nærvær, så hvordan kan du fortelle om de virkelig er enamored av den andre halvdelen din eller bare å være hyggelige for din skyld. Vel, frykt ikke flere herrer: Følgende liste forteller alt.

# 1 Jeg kan føle din tilstedeværelse. Er din venn en av dem du har det slags sunn forhold til, hvor du kanskje ikke ser dem i seks måneder om gangen, og likevel kan du sømløst plukke opp fra hvor du sluttet? Deretter møter de kjæresten din og plutselig ringer du hver annen dag, inviterer deg til din plass eller på allerede planlagte netter ute? Spør han alltid om du går ut på egenhånd, eller om det vil være noen andre der?

Disse er alle surefire indikasjoner på at han har duften av kvinnen din i neseborene, og forfølger henne ubarmhjertig. Han har kanskje ikke tatt det til seg selv på dette stadiet, men han vil, og det vil føre til problemer. Prøv å ikke oppmuntre sin oppførsel, og hold ham til en rutine som han tidligere var komfortabel med - uansett hvor nær du er.

# 2 Det er ingen spøk. Din venn er en av gutta og liker litt latter, men han holder på latteret som en utrosmann holder på til sine nære regioner. Han er litt kul og samlet og avslører hans humor gjennom litt mer enn det merkelige sardoniske smilet.

Deretter møter han kjæresten din, og begynner å mage ler over hver dum og ubemerket ting hun kommer ut med uten tilsynelatende grunn. Nei, han har ikke plutselig blitt til moron han oppfører seg som. Han har faktisk og veldig plutselig blitt forferdet med kjæresten din. I et desperat forsøk på å vise henne hvor fint han er, hvor nært og vennlig han er, har han kastet sine kule skrubbe mot vinden. Best hold øye med ham.

# 3 Hvem side? Du går ut for en drink eller et måltid eller noe lignende, og om det er orkestrert på den måten eller ikke, støter kjæresten din og vennen til hverandre, og chatten begynner å flyte. Finner du at vennen din begynner å være alt obsequious med henne, henger på henne hvert ord?

Og enda viktigere, legger du merke til at han begynner å godta alt hun sier, og likevel er uenig med deg. Hvis han er så rask til å ta siden av noen, kjenner han knapt mot noen som kunne ha vært en venn i årevis, så kan du satse på den nederste dollaren din at hans lille hjerne er fast i kontroll! [Les: 20 tegn på tiltrekning når han snakker med jenta din]

# 4 Glatt operatør. Din venn er en ekte maskulin type. Han kleer seg pent til enhver anledning i tilfeldig utstyr eller på dagen. Faktisk består hans ide om formell kjole av svarte sportssko, i stedet for hvit og en t-skjorte uten logo på den!

Så, når han plutselig viser seg uanmeldt, ser ut som om han er auditioning for James Bond, så er noe helt sikkert galt. Er det at han har hatt noe av en epifoni, et øyeblikk av selvrealisering? Nei. Han er etter jenta din. Enkel.

# 5 Ditch kløen. Din venn er en lykkelig tilknyttet mann. Han er en av dem som du alltid må dra bort fra sin andre halvdel, og synes å være tilfreds med å tilbringe resten av livet i sitt selskap og ingen andre er. Så en dag møter han kjæresten din, og neste gang han ser deg, forteller han at han er singel.

Han er delt opp fra drømmenes kvinne, og kan heller ikke synes å gi et halvt anstendig svar på hvorfor. Ingen tvil om det. Han er falt for jenta din, og han har gjort seg tilgjengelig for fremtidige trekk som skal gjøres på henne.

# 6 Den milde berøring. Denne mannen, den som er kjent for sin skurk og fartspøk og er mer sannsynlig å snu ryggen på en jente enn slå på sjarmen, blir plutselig til Mr. Sensitive. Du og vennene dine ser på sjokk og horror, da han blir en glatt snakkeløs Lothario. Definitivt en å holde øye med! [Les: 18 kroppsspråk tegn som betyr at han er også inn i jenta din]

# 7 Den søte lukten av suksess. Mannen som aldri spruter ut på noe mer enn en forhandlerbutikk, kan av standard deodorant plutselig begynne å slå på seg de nyeste duftene fra Gaultier og Paul Smith, hver gang kjæresten din er i bildet. Et annet tydelig tegn på en utviklende forelskelse.

# 8 Ormen som snudde. Den sterkeste allierte du noen gang har hatt, vender din venn plutselig på deg hver gang du er i jenta din, og har deg i deg og prøver å sette deg ned. Han har gått villal, jeg er redd, og i hans behov for å vise henne at han er alpha-mann i denne pakken, vil ingenting stå i veien.

# 9 Du har e-post. I den mest surreptiøse oppførsel klarer han på en eller annen måte å få kontaktinformasjon, kanskje under planen om å planlegge en overraskelsesfesten eller noe lignende, men begynner å bombardere henne med alle slags dumme meldinger til alle tider dag og natt. Hvis jenta din nærmer seg deg med slike nyheter, så er det definitivt en forelskelse som må nippes i knoppen.

# 10 Det er en gave. Ikke alle har det subtilt å gjøre trekk på en jente slik som noen av de forrige punktene krever, og vennen din kan være uvitende om hvor åpenbart hans forsøk på å være din jente faktisk er. Så, hvis han begynner å slå opp med større buketter og dyrere bokser med sjokolade for henne enn deg, så kan det være på tide å få ord!

[Les: 6 tips for å få en fyr til å gå tilbake fra jenta din]

Hvis du vil bli dumpet, så fungerer som en chump. Ellers kan du bruke innsiktene ovenfor for å holde vennenes knuste godt under kontroll!

Populært emne