Driller du henne? 20 Klare tegn på at hun ikke er interessert

Innholdsfortegnelse:

Driller du henne? 20 Klare tegn på at hun ikke er interessert
Driller du henne? 20 Klare tegn på at hun ikke er interessert

Video: Driller du henne? 20 Klare tegn på at hun ikke er interessert

Video: Driller du henne? 20 Klare tegn på at hun ikke er interessert
Video: The Cursed Lovers (1952) Film-Noir 2023, September
Anonim

Tror du at kvinner er et mysterium? De trenger ikke å være. Hvis du lurer på om hun er i deg, vel, her er 20 tegn på at hun ikke er interessert.

Så, du tror du er forelsket! Eller i det minste å knuse på en varm jente. Uansett ser du bare ikke ut om følelsen er gjensidig. Jeg vet at de sier at det er vanskelig å finne kvinner ut, men hvis du vet hvordan du leser dem, er det ikke vanskelig i det hele tatt. Ikke alle jenter kan slippe tips eller tegn på at hun ikke er interessert, men hvis du vet hvordan du leser dem godt, ser du de rette tegnene på kort tid!

20 tegn på at hun ikke er interessert i deg

Etter at du har lest disse tegnene, er hun ikke interessert i deg, du vil nok tro, "Doh!" Med andre ord, det er ganske åpenbare tegn på at hun ikke er interessert. Men noen ganger er vi blinde av kjærlighet, og vi savner disse røde flaggene - eller til og med velger å ignorere dem.

Men vær ikke redd … her er måtene du kan vite at hun ikke er interessert.

# 1 Hun tekst ikke deg raskt tilbake. Så, du sender henne en tekst ved middagstid. Timene går forbi. Plutselig er det 5: 00 … så 6: 00 … da midnatt. Hvorfor har hun ikke sett på telefonen i de siste 12 timene? Stol på meg, hun har. Hun har nettopp valgt å ikke skrive deg tilbake med en gang - med vilje.

# 2 Når hun svarer, er det bare med et ord eller to. Det kan til og med være en dag eller to til hun svarer. Og når hun gjør det, kan det bare være noe som "Lol" eller "Sure" eller "Yup." Hun er ikke interessert i å ha en pågående lang teksting samtale, fordi det er et tegn på at hun ikke er interessert i deg. [Les: 12 telltale tegn hun er bare ikke det i deg]

# 3 Hun kommer ikke nær deg og unngår fysisk kontakt. Hvis dere går ut til en sportsbar og sitter ved et bord, vil hun sitte overfor deg, ikke ved siden av deg. Og hun vil ikke lekent berøre armen eller kanskje ikke engang klemme deg. Hun ønsker ikke å gi deg feil ide.

# 4 Hvis du noen gang hører ordet "venn" når hun refererer til deg. Gutter, vær så snill å høre dette! Hvis en jente sier, "Jeg tror vi ville være gode venner," eller "Jeg tror vi er bedre som venner", vel, dette er en av de store tegnene at hun ikke er interessert. Men det er utrolig hvor mange folk tror ikke hun er seriøs, eller ta det som et tegn på at hun egentlig ikke mener det. Stol på meg … hun mener det.

# 5 Hun gir deg ikke faste svar om du kan komme sammen. Hvis du prøver å lage planer med henne, sier hun vage ting som, "Høres gøy!" Hvis hun ikke sier ting som "Flott! Hvilken dag og tid skal vi gå? "Så er det et tegn på at hun ikke er interessert. [Les: 10 klare tegn du må ta av når du forfølger en jente]

# 6 Du har ikke møtt noen av vennene sine. Hvis hun er i deg, vil hun ønske å få alle sine venners meninger. Så, hun vil introdusere deg til dem. Eller selv om hun gjør at du møter vennene sine, er det kanskje fordi hun anser deg for en av vennene sine også og ønsker å ta med deg i gjengen. Få poenget mitt?

# 7 Hun har alltid "å sjekke kalenderen hennes." I likhet med # 5, som sier at hun må sjekke kalenderen, er det en annen måte å si: "Jeg vil egentlig ikke, så fordi jeg tar lang tid å sjekke kalenderen min, og jeg håper du glemmer det i mellomtiden."

# 8 Hun starter aldri kommunikasjon. Hvis hun er i deg, vil hun begynne å snakke med deg MINST 50% av tiden. Men hvis du er den eneste som alltid sender teksten først, så er du ikke i tankene hennes. Selv jenter som prøver å spille vanskelig å få, spiller ikke så vanskelig å få. Hun prøver å sende deg et av tegnene som hun ikke er interessert i. [Les: 10 skumle gutter typer jenter unngå - Ikke vær en!]

# 9 Hun foreslår aldri at du henger ut. Ikke bare begynner hun kommunikasjon med deg, hun prøver aldri å lage noen planer med deg. Hvorfor? Fordi du er lav på hennes prioritetsliste. Hun har andre folk hun helst vil henge med.

# 10 Hun vil bare henge med deg i grupper. La oss innse det, hvis dere to er alene, så er det mer sjanse for at noen romantikk kan skje. Eller at du kan få ideen om at hun kanskje vil at det skal skje. Så det er lettere for henne om du bare henger ut i grupper. På den måten vil du ikke få feil ide.

# 11 Hun vil aldri gjøre noe som virker "date-ish." Hun vil sannsynligvis ikke gå på middag, til et lek, eller til og med en film fordi vel … det høres ut som en date. Og det føles som en date. Så, hun er sannsynlig å holde seg borte fra noen date-lignende scenarier med deg. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 12 Hun flirter med andre gutter … men ikke deg. Når du er ute i en gruppe, og hun smiler og flirter sammen med de andre gutta, men du sitter bare der og føler seg utelatt, vel, det er et av de store tegnene hun ikke er interessert i. Når hun er interessert, flirter hun. Periode.

# 13 Hun sjekker telefonen sin hele tiden når hun er med deg. Hun vil ikke gi deg henne full oppmerksomhet. Det kan være fordi det er andre mennesker hun helst vil være med, eller hun har en bedre samtale over tekst. Men hvis hun bare er halvveis med deg, så er det et rødt flagg.

# 14 Du merker at hun alltid har sin telefon med henne, men tar evig for å svare deg. Vente. Hva? Hun kontrollerer hele tiden telefonen sin og sender sine andre venner tilbake med en gang, men det tar henne 8 timer å svare på deg? Ummm, ja. Ikke interessert. [Les: Hvordan tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg]

# 15 Hun ber deg om råd om andre gutter. Nei, dette er ikke et forsøk på å gjøre deg sjalu. Hun bryr seg ikke om du liker henne fordi hun er med andre gutter. Hvis hun var i deg, ville hun se ut til å være tilgjengelig og ikke snakke om andre menn.

# 16 Hun flager på deg … mye. Du fikk endelig henne til å forplikte seg til å planlegge med deg, men da flager hun. "Jeg føler meg ikke bra," eller "Jeg glemte helt at jeg hadde denne andre ting på kalenderen min i flere måneder," eller "Jeg så på feil dag i kalenderen min" kan være noen av hennes unnskyldninger. Men hun har sannsynligvis bare et bedre tilbud. [Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

# 17 Hun vil bare henge ut på offentlige steder. Hun vil unngå noen "Netflix og chill" situasjoner som pesten. Hun vil aldri henge ut på ditt sted eller hennes … alene. Hvorfor? Fordi det er for intimt og koselig. Hun ønsker ikke å kose med deg på sofaen. Hun ønsker ikke å sette seg i en situasjon som sender deg feil beskjed.

# 18 Hun vil aldri at du skal hente henne på henne. Igjen, fordi dette er for "date-ish." Hun vil ikke at du går henne til døren hennes etter at du har hengt ut. For da kan du bli fristet til å prøve å gå inn for en godnatts kyss. Nei. Hun unngår bare det ved å møte deg på steder. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter eller bare er vennlig]

# 19 Hun sier at hun er "ikke klar for et seriøst forhold akkurat nå." Newsflash! Hvis hun virkelig er interessert i noen, vil hun være klar for et forhold når som helst, hvor som helst. Men dette er bare en fin unnskyldning som jenter bruker når de ikke liker deg. Det sparer fyrens følelser.

# 20 Hun forteller deg at hun ikke er interessert. Ok, dette kan høres latterlig ut. Men hvis hun flat-out forteller deg direkte at hun ikke er interessert, vel da, er hun ikke interessert! Nei, hun lyver ikke. Hun er egentlig bare ikke i deg. Dette er et av de mest åpenbare tegn på at hun ikke er interessert, men så mange gutter ignorerer det!

[Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun egentlig liker deg]

Ikke bekymre deg. Selv om du ser noen av disse tegnene at hun ikke er interessert, betyr det ikke at andre jenter vil være. Du har nettopp ikke funnet riktig passform! Så kutt dine tap og finn en annen fisk i sjøen.

Anbefalt: