Er hun en oppmerksom hare? 13 tegn hun bruker deg til oppmerksomhet

Du har hodet over hælene, men noe føles fisket. Det er mange grunner til hvorfor, men er de skiltene hun bruker deg for oppmerksomhet?

Hør, jeg har vært på begge sider av mynten, og ingen side er en god en å være på. Hvis du føler at noe er i forholdet, så er det egentlig ikke i det av de riktige grunnene, så finn ut hva som skjer. Det er på tide du lærte skiltene hun bruker for oppmerksomhet.

Folk trenger deres egoer fylt, så de drar deg sammen med deres usikkerhet. Du kan stoppe dette før du blir skadet. La dem mate deres ego andre steder. [Les: 10 forteller at jenta du liker bare bruker deg]

Må-kjenne tegn hun bruker deg for oppmerksomhet

Kjærlighet kan noen ganger, hvordan legger jeg dette pent, vel, kjærlighet kan være en tisse. Noen ganger føler vi oss så dypt for at vi faktisk ikke gjenkjenner forholdet. I noen tilfeller bruker vi timer på dagen til å tilbringe tid med noen som egentlig ikke bryr seg om oss. Faktisk, det eneste de vil ha er et ego boost.

Jeg vet jeg vet. Folk kan være grusomme. For å være ærlig har jeg gjort dette før. Jeg har hangt ut med en fyr som hadde følelser for meg. Han fortalte meg aldri, men det var åpenbart, og jeg hadde ikke tenkt å dele ham. Hvorfor gjorde jeg det? Jeg likte oppmerksomheten. Men det var i mine yngre dager. Jeg har lært av mine feil, spesielt når jeg hadde gjort det for meg. Gå ut før du blir sugd inn.

# 1 Du bruker egentlig ikke tid sammen. Jeg vet at du kanskje tror at å gripe en iskrem er kvalitetstid. Hør, det er, men forteller hun deg at hun må møte venner og bail? Det er forskjellen. Du bruker egentlig ikke tid sammen. I stedet bruker hun deg bare som et fyllmiddel til henne ekte planene kommer gjennom. [Les: Hvordan lese en jente og gjenkjenne de subtile hintene hun gir ut]

# 2 Hun er flaky. Hun kan ha blitt enige om å henge med deg i helgen, men kom fredag ​​kveld, hun har en liste over unnskyldninger om hvorfor hun ikke kan. Nå, noen ganger skjer ting, men hvis det er slik hver tid du prøver å henge ut med henne, vel, hun spiller bare deg. Hvis noen vil se deg, gjør de tid og krefter for å gjøre det. Og hvis hun ikke kan gjøre tid for deg, er det definitivt en av de klareste tegnene hun bruker deg for oppmerksomhet og ingenting mer. [Les: 36 grunne egenskaper av en overfladisk person]

# 3 Du har ikke blitt tilkoblet. Så kanskje du har sett hverandre for en stund, men ingenting går framover. Selvfølgelig tar du henne ut på dyre datoer og kjøper henne hva hun vil, men du har ikke landet mer enn en peck på kinnet et par måneder i dating. Hvis dette er tilfelle, bruker hun deg for validering og et ego boost. I tillegg, hvem elsker ikke gratis ting?

# 4 Hun er ikke klar. Du kan spørre henne om hun vil henge ut denne helgen eller gå på en dato, men hennes svar er aldri direkte. I stedet gir hun deg ekstremt vage, ikke-kommende svar. Hvorfor? Fordi hvis noe bedre kommer sammen, gleder hun gjerne deg som en lue. Når noen ønsker å tilbringe ekte tid med deg, lager de en plan og holder seg til den. [Les: Hvordan finne kvinner som er gullgravere og unngå dem]

# 5 Hun har en unnskyldning til hvorfor. Kanskje du spurte hennes motiver allerede, spør henne hva som skjer mellom dere to. Som du burde gjøre i utgangspunktet når du føler at noe er av. Men hun synes å ha en unnskyldning for alt. Hun er ikke klar for forhold, hun kommer over sin eks, det er ikke deg, det er henne. Men på slutten av dagen bruker hun deg for oppmerksomhet, men er ikke interessert i deg.

# 6 Hun annonserer ikke at du er dating. Det er ingen bilder av deg på hennes Facebook og Instagram. Dette er ikke fordi hun ikke vet hvordan de skal lastes opp. Sannheten er at hun ikke vil at andre mennesker, menn spesielt, skal vite at du ser hverandre.

Kanskje hun allerede har en kjæreste eller ektemann, eller hun tror ikke du er noe mer enn bare sex. Om hun egentlig så deg som noen å være sammen med, ville hun sette det over sosiale medier. [Les: 22 hemmelige tegn på at du daterer en egomanisk]

# 7 Hun bryr seg ikke om din mening. Hvis du har en diskusjon, er hun sannsynligvis ikke altfor bekymret for hvordan du føler om det eller det rådet du gir henne. Hun er ikke interessert i dine følelser eller hvordan du føler. Det hun trenger er følelsesmessig validering, og du sitter der og hører, så det er godt nok for henne.

# 8 Hun er hekta på telefonen. Det ser ut til at når hun er med deg, kan hun ikke stoppe å snakke med andre mennesker. Vet du hvem hun er teksting? Nei, sannsynligvis ikke, men det spiller ingen rolle. Poenget er at tiden du skal bruke med henne, blir brukt på andre måter, måter som ikke inkluderer deg. Hvis du leter etter tegn, bruker hun deg for oppmerksomhet, husk dette, hun investerer ikke sanntid og energi i forholdet, men holder deg rundt bare for å passere tiden.

# 9 Hun er interessert i bare de gode tingene. Hvis du fikk en heve, en ny bil, eller flyttet inn i din egen leilighet, er hun fullt støttende og ved din side.Men hvis du er syk, mistet jobben din, eller brukt pengene dine uansvarlig, er hun ingen steder å bli sett. Nå er det virkelig et flott tegn på at denne jenta ikke bare bruker deg for oppmerksomhet, men er en helhetlig skittig person.

# 10 Hun trekker strenger. For at du skal fortsette i dette usunne forholdet uten å miste ditt sinn, belønner hun deg. Dette er vanligvis svært sjeldent, men det er den eneste måten å holde deg rundt uten å merke seg. Hun belønner deg med små ting, men bare hvis du gjør det hun vil at du skal gjøre. Vel, det er et rett opp rødt flagg hvis jeg noen gang så en. [Les: 23 hemmelige tegn på narcissisme de fleste overser til det er for sent]

# 11 Du har blitt advart. Hvis vennene dine, dine foreldre, heck, selv din bestemor, advarte deg så mest sannsynlig, har alle sett disse tegnene godt opp i avansert. Du har ikke sett dem enda fordi du er elsket av denne oppmerksomhetssøkeren, men det er greit. Kanskje neste gang skjønt, vær så snill å skje av hva andre mennesker forteller om deres inntrykk av andre.

# 12 Hun ser deg bare på bestemte tider av dagen. Det er rart, men hun kan bare se deg på lørdager ettermiddager mellom tre og fire om ettermiddagen. Selvfølgelig har hun en unnskyldning for hvorfor dette er den eneste tiden tilgjengelig.

Men vi vet alle at det er tull. Hvis hun bare ser deg på et bestemt tidspunkt på dagen, er det fordi hun bruker deg for den perioden. Kanskje det er før kjæresten hennes kommer til å plukke henne opp eller at du bare er en opprørssamtale. [Les: 11 tegn for å vite om du blir brukt til sex eller penger]

# 13 Du føler at hun ikke er i deg. Hør, visste du. Du visste det. Selvfølgelig ignorerte du det fordi du håpet på at ting skulle være annerledes og for henne å innse at hun er forelsket i deg. Men du visste hva det egentlig handlet om. Hvis det ikke føles riktig for deg, og du tror ikke hun er i deg, har du rett.

[Les: 11 typer jenter bør du unngå å falle for alle kostnader]

Nå som du kjenner skiltene hun bruker deg for oppmerksomhet, er det på tide at du tok en titt på forholdet ditt. Strømmer det på begge måter? Hvis ikke, er det på tide å gå videre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar