11 tegn hun bruker deg følelsesmessig og bare spiller med hjertet ditt

Innholdsfortegnelse:

11 tegn hun bruker deg følelsesmessig og bare spiller med hjertet ditt
11 tegn hun bruker deg følelsesmessig og bare spiller med hjertet ditt

Video: 11 tegn hun bruker deg følelsesmessig og bare spiller med hjertet ditt

Video: 11 tegn hun bruker deg følelsesmessig og bare spiller med hjertet ditt
Video: 12 Signs She’s Playing You - How To Spot If She's Using You 2023, September
Anonim

Du kan være seriøst hodet over hælene for henne, men hun forplikter deg ikke fullt ut. Hva er tegnene hun bruker deg følelsesmessig?

Er du noen som vil være åpne og sårbare og ta en risiko for kjærligheten din? Først må du finne ut om jenta du er med, viser tegnene hun bruker deg følelsesmessig.

Først av alt er kjærlighet ikke lett. Når vi finner det, blir det enda vanskeligere. Nå betyr dette ikke at du ikke skal forelske deg - du burde! Det er en av de beste følelsene du vil oppleve. Men du vil sørge for at du gir hjertet ditt til noen som faktisk ønsker å verne om det. Jeg vet, jeg høres ut som jeg er 90 år gammel, men jeg snakker sannheten her!

Dette er ikke å si at alle kvinner kommer til å snøre deg sammen, men det er mange som vil. Er dette fordi de er onde? Nei. Dette er bare fordi de er redd for å bli skadet. [Les: Er hun en oppmerksomhetshore som bruker deg?]

De 11 må-kjenne tegnene hun bruker deg følelsesmessig

Kvinner er ikke dumme. Vi ser hvor mange menn har sidekyllinger og respekterer ikke poenget med å være i et forhold. Så, for å håndtere dette, holder vi våre alternativer åpne selv når vi kanskje liker deg. Hvorfor er det sånn? Alt er gjort slik at vi redder oss fra å bli skadet. Jeg sier ikke at hun er en god eller dårlig person på grunn av dette, forteller jeg hva det er.

Stringing noen sammen er en egoistisk ting å gjøre mens du holder valgene dine åpne. Dette viser store tillitsspørsmål, som vil ta tid å overvinne. Hvis noen strenger deg sammen, respekterer du deg selv, så finn noen nye. Fordi vi alle vet, det er ikke kult.

# 1 Du føler noe litt av. Du har intuisjon, ikke barn deg selv. Du vet når noe ikke føles helt riktig, og hvis det er tilfelle, så er det definitivt noe galt i forholdet. Nå betyr dette ikke at hun følelsesmessig bruker deg, det kan være en følelse av noe annet, men poenget er at du føler det inni deg. [Les: Hvordan lytte til dine maskulin instinkter]

# 2 Hun forplikter seg ikke til noen langsiktige planer. Langsiktig kan bety et par måneder fra nå eller år fra nå, men poenget er, hun forplikter seg ikke til noe. Kanskje du har et bryllup som kommer opp i en måned og ba henne om å være din dato. Men i stedet for at hun sier ja, gir hun deg en "kanskje" og litt flaky unnskyldning som går med det. Dette er et tegn på at hun ikke er sikker på om hun kommer til å være med deg så langt foran.

# 3 Hun liker de gode tingene i livet. Gjør vi ikke alle? Jeg kaller henne ikke en gullgraver fordi det ikke ville være rettferdig. Men når du tar henne ut, ønsker hun å gå til de beste stedene, har du kjøpt henne de fineste tingene, og behandler henne ekstremt bra. Hun leter imidlertid ikke etter noe følelsesmessig med deg. Faktisk føler du deg mer som et kredittkort enn en kjæreste. [Les: De smale tegnene du deler en ekte gullgraver]

# 4 Dine samtaler er hud dype. Du kommer egentlig ikke inn i en intens samtale, noe som gjør at du føler deg følelsesmessig knyttet til henne. Du snakker om dagen, arbeidet, vennene dine, men ingenting som vil gjøre henne åpen for deg følelsesmessig. Hun snakker ikke om barndommen hennes, noe som personlig skjer i livet hennes, eller hvordan hun føler om deg.

# 5 Hun er sakte å svare på deg. Enten det er via tekstmelding eller telefonsamtale, er hun ikke rask til å komme tilbake til deg. Selvfølgelig er noen mennesker for opptatt på jobb for å svare, men du har alltid et minutt å raskt svare på noen du bryr deg om. Spesielt i dagens verden hvor vi alle limes til våre telefoner. Men hvis hun tar timer å svare, bryr hun seg ikke særlig. [Les: 13 wily måter en oppmerksomhetssøker som bare vil ha oppmerksomhet]

# 6 Hun husker ikke de små detaljene. Vi vet alle hvor viktig de små tingene er når det gjelder forhold. Disse små detaljene som vi vet om den andre personen, gjør hele forskjellen. Men hun husker ikke de små tingene. Kanskje du hadde et viktig møte i dag, men hun spurte deg aldri hvordan det gikk fordi hun ikke husket.

# 7 Du føler deg ikke trygg. Hun kommer ikke til å drepe deg midt om natten, det er ikke det jeg snakker om. Rundt henne føler du deg ikke trygg med deg selv eller forholdet. Du føler at hun skal gå når hun har en bedre mulighet komme seg. Siden du leser dette, vet du ganske bra hva denne følelsen er som.

# 8 Hun nevner henne ofte. Selvfølgelig nevner vi alle våre exes fra tid til annen, spesielt hvis vi brukte mye tid med dem i fortiden. Dette er mennesker vi ikke bare kan unngå, de er i våre minner. Men hvis hun fortsetter og forteller henne, er hun tydeligvis ikke over ham. Dette er et stort tegn som viser deg, du er ikke den. [Les: Den subtile tegn kjæresten din er hekta på henne ex]

# 9 Det er ingen kjærlighet. Med mindre du er i soverommet.Når du har sex, viser hun tegn på hengivenhet, men når du er ute i offentligheten eller snakker med hverandre, er hun kald. Det er ingen fysisk kontakt eller søte ord utvekslet mellom deg. Hvis noe, sørger hun for at hun ikke krysser over linjen.

# 10 Du har blitt advart. Vel, hvis du har blitt advart, kom så, mannen. Hvis folk rundt deg forteller deg at hun ikke er god, og at hun har gjort dette før, falt du inn i dette på egen hånd. Hun er sannsynligvis vakker og sexet er bra, så hvorfor stopper du noe som går bra for deg? Det er derfor! Du må virkelig fokusere på disse tegnene hun bruker deg følelsesmessig! [Les: 15 tegn på at hun leder deg og tar deg ingen steder!]

# 11 Hun er ikke der når du trenger henne. Kanskje du hadde en hard dag på jobb eller en kamp med en venn. Dette er tider når du snakker til partneren din for å konsollere og støtte deg. Men dessverre, hun er ingen steder å bli funnet. Og det er fordi hun egentlig ikke bryr seg om noe av det. Ring henne når du føler deg bedre, så du ikke regner på paraden hennes.

[Les: Tegn på at du er den rebound fyren hun bruker til å fortsette]

Så, jeg har vist deg tegnene hun bruker deg følelsesmessig. Legg merke til noen av disse skiltene med jenta? I så fall må du finne ut det neste trinnet.

Anbefalt: