12 tegn hun vil at du skal merke henne og bli mer intim med henne

Innholdsfortegnelse:

12 tegn hun vil at du skal merke henne og bli mer intim med henne
12 tegn hun vil at du skal merke henne og bli mer intim med henne
Anonim

Du har en stor forelskelse på en jente. Tydeligvis vil du ha henne til gjengjeld. Kanskje gjør hun det, men du er uklart for skiltene hun vil at du skal legge merke til henne.

Du kan virkelig like en jente, men du vet ikke hvordan hun føler om deg. Hun kan fungere på en bestemt måte, men du er usikker på om det bare er henne eller om hun setter på en slags handling foran deg. Uansett er det alltid godt å fjerne dette i hodet ditt. På den måten kjenner du hennes intensjoner, og du kan da finne ut hva du skal gjøre * hvis noe *. Hvis du ikke er 100% sikker, er det noen viktige tegn hun vil at du skal legge merke til henne.

Hvordan å fortelle skiltene hun vil at du skal legge merke til henne

Det har vært så mange ganger hvor jeg likte en fyr, og jeg ville at han skulle legge merke til meg så dårlig. Jeg ville bokstavelig talt gjøre alt jeg kunne for å få oppmerksomheten hans og brukt alle triksene i boken. Mind deg, jeg var ganske uerfaren på den tiden, så triksene mine var ganske begrenset. Men poenget er at jeg legger i gang mer innsats enn nødvendig for å få oppmerksomheten hans.

Det viste seg til slutt, han likte meg også. Han var bare redd for å gjøre noe, fordi han ikke var sikker på hvordan jeg følte meg om ham. Jeg trodde jeg hadde gjort det ganske klart. Og hvis du ikke betaler oppmerksomhet, vil du savne skiltene hun vil at du skal legge merke til henne også. [Les: De 17 tegnene hun er tydelig interessert i deg allerede]

# 1 Hun er bare alltid der. Hun klarer å alltid være rundt deg i en eller annen form eller form. Kanskje kjenner hun deg ikke, men hun synes aldri å være langt unna. Nå betyr dette ikke at hun er i deg, kanskje hun har de samme klassene eller arbeidspausen som deg, men ser hun på deg? Hvis ja, prøver hun å få deg til å legge merke til henne. [Les: Subtile tegn en sjenert jente knuser på deg]

# 2 Øyekontakt. Hør, kvinner vil ikke utsette oss for langvarig øyekontakt, med mindre vi enten a) indikerer at vi trenger hjelp eller b) viser deg at vi liker deg. Du har bokstavelig to to valg å velge mellom. Ok, du har også muligheten for at du gjør noe som hun finner uvanlig, derfor hvorfor hun stirrer på deg, men la oss ignorere det.

Hvis hun ser på deg, egentlig ser på deg, så er det et tegn på at hun kanskje prøver å få oppmerksomheten din. Prøv å smile tilbake og se hva som skjer. [Les: Subtile eye contact flirting beveger seg for å prøve]

# 3 Hun bruker faktisk tid med deg. På slutten av dagen har alle tid til å se noen. Det avhenger bare av om de ikke faktisk vil se dem. Du har jenter som vil fortelle deg hvor opptatt de er, og de har ikke tid, men det er uhyggelig. Hvis hun tar deg tid til å se deg og slappe av med deg, er det sannsynligvis fordi hun er tiltrukket av deg. [Les: 16 tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg og vil at du skal gjøre et trekk]

# 4 Hun forsterker hennes stil. Hvis du er vant til å se henne ha på seg joggesko hver dag, men nylig har hun hatt sminke og kle seg litt finere, det kan være på grunn av deg. Men du må se nøye på dette fordi det også kan være at hun møtte noen andre. Men hvis du bare møtte henne og nå spenderer hun mer tid på utseendet hennes, hun vil at du skal legge merke til henne.

# 5 Hun er betennelig. Vi berører ikke folk som vi ikke er interessert i. Nå betyr dette ikke at hun vil være med deg, hun kan være flørtende med deg og ikke har til hensikt å handle på det. Men hun føler noe for deg. Hvis du leter etter virkelig åpenbare tegn, vil hun at du skal legge merke til henne, må du huske at fysisk kontakt er et stort tegn på at noen blir tiltrukket av deg. Hvis hun ikke kommer nær deg, så er hun ikke i deg.

# 6 Spiller med håret hennes. Jeg vet at dette høres litt lama og girly, men tro meg, selv om jeg spiller med håret mitt foran en fyr jeg liker. Jeg vet ikke engang hvorfor jeg gjør det, det er bare et automatisk trekk. Men dette er i utgangspunktet ekvivalent med beinet ditt når du er nervøs. Det er helt underbevisst og viser at de er nervøse. [Les: 14 tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg seksuelt og hvordan du leser hver av dem]

# 7 Hun viser det gjennom kroppsspråk. Hvis det er en ting som ikke lyver, er det kroppsspråk. Ikke-verbal kommunikasjon er en stor indikator på om en kvinne prøver å få oppmerksomheten eller ikke. Hvis hun er, vil hun åpne seg mer mot deg, flytte håret hennes ut av ansiktet, utsette nakken eller bena, kjærtegne kroppen mens du snakker med deg. Disse tingene er ment å få øynene på henne.

# 8 Hun er energisk. Når hun er rundt deg, er hun klar for alt. Fallskjermhopping? Sikker. Ta en joggetur? Hun har sine løpere i bilen. Hun vil at du skal legge merke til henne som et alternativ for en partner. Hennes energinivåer vil være rett opp der med deg, uansett hva du vil gjøre. Ved å fokusere sin energi på deg, vil hun at du skal legge merke til henne. [Les: 20 tegn på tiltrekning i en samtale]

# 9 Hun snakker til deg. Men ikke bare en "hei" eller "hva skjer" nå og da. Enten du er i et sosialt sted som en bar eller hvis du er på jobb, tar hun deg tid til å virkelig snakke med deg.Sikkert, hvis hun er litt reservert og bare svarer med ett ord, så, kanskje hun ikke er noen du bør fokusere på. Men hvis hun svarer og engasjerer deg i samtalen, vil hun at du skal legge merke til henne.

# 10 Måten hun danser på. Så, kanskje du er i baren og du ser henne danser. Hver kvinne kan danse, det betyr ikke at hun liker deg. Men hvis hun vil at du skal legge merke til henne, kan hun se på deg mens hun danser og deretter ignorere deg i et par minutter, og så se på deg igjen og vent på at du skal koble gjennom øyekontakt.

# 11 Hun vil ikke ha andre kvinner rundt deg. Hun vil at du skal legge merke til henne, ikke sant? Så hvorfor vil hun ha andre kvinner rundt deg? Nøyaktig. Hvis hun kunne få det på sin måte, ville det ikke være en kvinne innen 50 meter av deg til enhver tid. Du kan få henne til å snakke om en annen jente på en negativ måte, og advare deg om dem. Men dette er fordi hun vil ha øynene på henne. [Les: Den riktige måten å gjøre ditt trekk når du vet at en jente liker deg]

# 12 Hun finner en måte å snakke med deg. Hvis det er en vilje, er det en måte. Hun prøver hvert triks i boken for å kontakte deg. Hun trenger å låne notatene fra klassen, bilen hennes brøt seg ned og hun trenger en tur, hun må stille deg et spørsmål til jobb.

Uansett hva det er, finner hun alltid en grunn til å starte en samtale med deg. Og samtalen slutter ikke med deg og svarer på spørsmålet hennes, hun fortsetter det og snakker til deg om andre ting som ikke er relaterte.

[Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun egentlig liker deg]

Se, skiltene hun vil at du skal legge merke til henne er der. Alt du trenger å gjøre er å være oppmerksom. Så … vil hun ha din oppmerksomhet?

Populært emne