Hun elsker meg, hun elsker meg ikke: 17 tegn hun elsker deg

Innholdsfortegnelse:

Hun elsker meg, hun elsker meg ikke: 17 tegn hun elsker deg
Hun elsker meg, hun elsker meg ikke: 17 tegn hun elsker deg
Anonim

Når du har falt for den spesielle jenta, kan det være vanskelig å vite om hun føler seg på samme måte. Se etter disse tegnene hun elsker deg.

Jenter kan være mystiske skapninger, og noen ganger kan det være umulig å dechiffrere tegnene hun elsker deg. Mens det er mange triks og tips til damene om hvordan du finner ut om en fyr er interessert i dem, kan de ofte føle seg forvirret.

Kjærlighet er en merkelig ting og kan få oss til å fungere på alle mulige odde måter. Du ville tro at å finne ut de skiltene hun elsker, ville være lett. Sikkert ville du vite, ikke sant? Men noen ganger trenger du en liten hjelpende hånd.

Er hun virkelig i deg? De endelige tegnene hun elsker deg

Så hvis du er en slått kattunge og vil vite om damen din føler det samme, er det 17 tegn å se opp for, så du kan være sikker på at hun har falt for deg også.

# 1 Det er alt i ansiktet. Hvis du ser * og vi mener virkelig ser * i ansiktet hennes når du er med henne, får du all slags informasjon om hvordan hun føler. Hennes øyne, munnen hennes, måten pannen hennes krøller om hun er overrasket eller engstelig eller tenker på noe - hennes forskjellige uttrykk vil fortelle deg alt du trenger å vite.

Hvis hun stirrer i øynene når du snakker med henne, og hvis hun nikker og smiler sammen, viser det seg at du har hennes udelte oppmerksomhet. Hvis du ser henne se på deg i lange perioder, så er det sannsynligvis et tegn hun elsker deg. [Les: Hvordan få en jente til å le, smil og like deg med det samme]

# 2 Hun gir deg all hennes oppmerksomhet. Hvis en jente fokuserer all sin oppmerksomhet på deg, så faller hun for deg hardt. Føler det at du to er de eneste menneskene i rommet når du snakker? Ser hun bare på deg, eller gjør øynene hennes vandre? Får hun oppmerksom på alt du sier og legger på hvert ord? Hvis hun gjør det, er dette et av de beste tegnene hun elsker deg.

# 3 Hun vet alt om deg. Vet hun nøyaktig hvordan du liker kaffen din? Hvorfor hater du det bandet? Hva gjør du i morgen? Hvis hun vet alt om deg, er det fordi du er den viktigste tingen i livet hennes!

# 4 Hennes kroppsspråk forteller deg det. Ser på hennes kroppsspråk kan fortelle deg nøyaktig hvordan hun føler. Dette er en av de viktigste måtene du kan fortelle om en kvinne har falt for deg. Er hun hengiven? Fyser hun når hun snakker til deg? Virker hun nervøs? Dette er alle tegn på at du har en alvorlig kraftig innvirkning på henne! [Les: 10 tydelig merkbare tegn på kroppsspråk attraksjon]

# 5 Hun komplimenterer deg. Hvis hun bryr deg med ros og raskt blir din største fan, er det sannsynligvis fordi hun prøver å fortelle deg at hun liker deg, og mer enn bare litt. Kvinner betaler komplimenter for å vise at de er seriøse om en fyr. Så hvis hun begynner å gi deg mye, er det hennes måte å si at hun er i deg.

# 6 Hun kan ikke holde hendene av deg. Dette betyr ikke nødvendigvis at hun hopper i seng med deg hver gang hun ser deg, men hun kan gi deg klemmer, nese i nakken, og hold hånden din hver mulighet hun får. Hvis du får henne til å føle seg elsket og verdsatt, vil hun være nær deg hele tiden. Dette er definitivt et av tegnene hun elsker deg. [Les: Slik flirter du uten å gjøre det klart]

# 7 Hun stiller mange spørsmål. Hvis hun ønsker å bli bedre kjent med deg, er det fordi hun er interessert i å finne ut om de to av dere kan være kompatible partnere. Hvorfor? Fordi hun liker deg selvfølgelig! Kvinner føler seg nærmere partnerne når de føler at de forstår og vet mye om dem. Dette er et surefire tegn på at hun føler det er definitivt verdt henne for å bli kjent med deg litt nærmere. [Les: 60 bli kjent med spørsmål til en ny romantikk]

# 8 Hun tar tid for deg. Hvis hun tar tid for deg, er det fordi hun tror at det er en prioritet i livet å tilbringe tid med deg. Hvis du trenger henne til å hjelpe deg med noe eller bare være der for deg, kommer hun, uansett hvor kort varsel det kan være. Hvis hun omarrangerer sin tidsplan og tar tid ut av sitt travle liv for å være med deg, er det fordi hun vil at dette skal være et forhold som går steder!

# 9 Hun gjør søte små ting. En annen av de døde gi skiltene hun elsker deg, er hvis hun viser deg små, men meningsfulle bevegelser. Kanskje hun bringer deg suppe når du føler deg syk. Eller kanskje hun gjør deg til din favorittmat når du kommer over. Søte små bevegelser liker disse showene at hun virkelig bryr seg om ditt velvære. [Les: De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen]

# 10 Hun ønsker å bli kjent med vennene dine. Å gjøre en innsats for å bli kjent med vennene dine viser at hun ønsker å være en del av livet ditt på lang sikt. Hun vil gjøre en innsats for å bli kjent med dem fordi hun søker godkjenning fra dem også.

# 11 Hun ønsker å bli kjent med familien din. Hvis hun gjør en innsats med familien din, så vel som vennene dine, så er hun definitivt oppe for å holde seg fast i lang tid.Hun ønsker å føle seg inkludert, komfortabel og nær dine slektninger, og bare en jente som virkelig har falt for en fyr, ville gjøre den slags innsats og engasjement! Snakk om et tegn hun elsker deg! [Les: 7 klare tegn er det riktig tidspunkt å møte familien]

# 12 Hun blir litt sjalu. Selv om det ikke er bra om hun blir til det grønnøynne monsteret hver gang du så mye som snakker med en annen jente, hvis hun ser litt misfornøyd når du snakker med en annen kvinne, er det sannsynligvis fordi hun vil at dere alle skal til seg selv! [Les: Taming det grønne monsteret: Når er jentens sjalusi ok?]

# 13 Hun har introdusert deg til alle vennene sine. Hvis hun ikke trodde du var flott, ville hun sannsynligvis ikke bry deg om å introdusere deg til alle. Så hvis du er et kjent ansikt til alle sine beste galpals, er det fordi hun liker deg og vil at verden skal vite om den.

# 14 Du har møtt hennes familie. Hvis hun føler seg klar til å introdusere deg til sin familie, så er hun klar til å si det store "L" -ordet sikkert.

# 15 Hun ringer bare for å si hei. Hvis hun tekst deg i løpet av dagen bare for å se hvordan du gjør det, er det fordi hun ikke kan slutte å tenke på deg. Hvorfor? Fordi hun er seriøst hodet over hælene!

# 16 Hun sjekker deg ut. Hun tror du er et varmt stykke esel, så hun kan åpenbart ikke hjelpe, men gir deg en gang over hver gang og igjen. [Les: Hvordan øke sexklagen din umiddelbart]

# 17 Hun forteller deg! Hvis en jente forteller deg at hun har falt for deg, så tro det! Og si det tilbake også, hvis du føler på samme måte! [Les: Når skal du si "Jeg elsker deg" for første gang?]

Å finne ut at en jente har falt for deg kan være en virkelig fantastisk ting. Med disse 17 tegnene elsker hun deg, du trenger aldri å være usikker igjen!

Populært emne