Tegn hun prøver deg: 11 Største tester En jente legger deg gjennom

Innholdsfortegnelse:

Tegn hun prøver deg: 11 Største tester En jente legger deg gjennom
Tegn hun prøver deg: 11 Største tester En jente legger deg gjennom
Anonim

Bare fordi du hadde en første date betyr ikke at du får en annen. Hvis du ikke plukker opp skiltene hun prøver deg, er sjansen du ikke ser henne igjen.

Det er ikke lett å virkelig vite tegnene hun tester deg på. Noen menn gjør, men de fleste faller bare rett inn i fellen. Nå er det ikke testene du får i skolen med blyant og papir, det ville være for enkelt. Nei, nei, dette er testen som forteller henne om du er kjæreste eller ikke. Hvorvidt hun burde investere noe av sin tid og energi i deg.

De typer testene hun bruker på deg, er ment å hjelpe henne å finne ut hva slags person du er og hvilken type partner du vil være. [Les: Forstå hver jentes drittprøve og hvordan passere dem alle]

De må-kjenne tegnene hun tester deg på

Jeg vet at dette kan høres arkaisk, men la oss innse det, du tester kvinner du er interessert i også. Dette handler om å finne den beste kompis. Merkelig når du tenker på det slik, ikke sant? Men når vi striper alt ned, så er det det.

Hun ønsker å finne den beste partneren, så hun legger deg gjennom noen tester for å sikre at du er det hun ønsker. Hvis ikke, er hun på neste. Men hva er testene? Godt spørsmål. Hva er enda bedre er at jeg har svarene. Det er på tide å vite sannheten.

# 1 Det er du ikke. Først av alt, forstå at disse tester ikke er spesifikke for deg som person. Tenk på det når du trenger å sjekke bilen din. Mekanikeren kontrollerer hver bil, uansett merke eller år. Det samme gjelder for kvinner. Selv om du kanskje forteller dem en ting, vil de gjøre en rutintest for å sikre at du er hva du sier du er. [Les: Den mentale sjekklisten kvinner bruker til å evaluere menn de daterer]

# 2 Hver kvinne har en annen test. Her er saken, selv om det er generiske tester som de fleste kvinner bruker på menn, er det faktum at saken er hver kvinne som ser etter noe annet i en mann. Derfor, mens en kvinne kan fokusere på en ting, fokuserer en annen på noe annet. For noen kvinner er oppførsel svært viktig, mens for andre, vurderer de ditt fars potensial. [Les: 10 virkelig gode kvaliteter i en fyr som alle jenter beundrer]

# 3 Du blir alltid testet. Jeg beklager å fortelle deg dette, men før vi fortsetter, bør du vite at uansett hva du blir testet hele tiden. Hvis hun ser deg som en potensiell partner, holder hun et godt øye med alt du gjør, ser hva hun liker, det hun ikke liker, og hvis du kan være en ekte partner for henne.

# 4 Hun kommer til å presse deg. Dette er i seg selv en stor test. Hun skyver grensene med deg for å se hvor langt hun kan gå, pluss, se også din reaksjon. Hun vil vite hvordan du argumenterer, hva du gjør når du blir presset, og hvor langt kan hun komme seg til du legger foten ned. [Les: Hva en fyr trenger å gjøre når en jente spiller hardt for å få]

# 5 Du møter vennene sine. Dette er en av de største testene. Hvis hun introduserer deg til vennene sine, er det den endelige aksepten i hennes liv. Hennes venner er de som skal teste for henne mens hun setter seg tilbake og ser på.

De stiller spørsmål, driller deg og pokker deg for å se hvordan du reagerer. Hvis de liker deg, er du inne. Hvis ikke, står du overfor flere tester for å overvinne det.

# 6 Hun ser hvor øyet vandrer. Hvis du sjekker ut servitrisen foran henne, vel, du mislyktes testen big time. Du trodde ikke at hun la merke til det? Stol på meg, når du begynner å danse, oppdager hun alle de små tingene, spesielt dette.

Hun ser kroppsspråket ditt foran andre kvinner og hvem du ser på. På denne måten ser hun om du er trofast eller ikke. Men hvis du likte henne likevel, ville øynene være på henne, ikke sant? [Les: Hvorfor ser menn på andre kvinner?]

# 7 Hun spør deg om fortiden. Et av de klare tegnene hun tester deg på, er når hun prods inn i dine tidligere romanser. Dette er ikke fordi hun er super interessert i å vite om dine tidligere relasjoner. I utgangspunktet bryr hun seg ikke, men hva hun vil vite er hvordan de alle endte. Hvorfor døde din ekspert deg? Hvorfor dumpet du henne? Måten du snakker om dine tidligere relasjoner viser mye om deg som en person og hvordan du tenker på de menneskene du en gang elsket.

# 8 Din oppførsel. Kanskje å betale for den første datoen eller hjelpe henne å sette på seg kappen, virker litt gammeldags, men disse små ting viser en stor del av personligheten din. Dette betyr ikke at du tror at hun ikke er i stand til å sette på seg jakken selv, men du viser henne respekt. Plus, hvis hun sliter med å få armen i hullet, ja, det er alltid hyggelig å ha noen som hjelper deg. [Les: 16 første date tips for gutter å helt blende henne]

# 9 Hun spør deg om dine fremtidige mål. Å snakke om mål og drømmer kan virke oste, men de er spurt av en bestemt grunn. Hun tester deg om fremtiden. Hun vil vite hva slags fremtid du ser for deg selv, og hvor du tror du kommer til å være om fem eller ti år.

Betyr dette virkelig nå? Nei. Men hvis dette ender opp som et seriøst forhold, vil hun vite hva hun får seg inn i.

# 10 Må elske hunder. Flott film, forresten.Men seriøst, hvis hun har en katt eller en hund, bruker hun dem til å teste deg. Hvis hunden eller katten ikke liker deg, lytter hun til dem fordi dyr aldri lyver. De har ikke en skjult agenda, men du gjør det. Så, en annen stor test er om hennes kjæledyr aksepterer deg. Hvis de bjeffer eller griller på deg, er det ikke et godt tegn. [Les: Hvorfor tusenårsdager velger å ha pels babyer i stedet]

# 11 Hvis hun tester deg, liker hun deg. Hvis hun ikke er interessert, spilder hun ikke tiden sin. Hvorfor ville hun? Hun ser deg ikke i sin fremtid. Men hvis hun begynner å teste deg, ser hun om du passer inn i livet hennes. Det er et godt tegn hvis du legger merke til at disse testene blir brukt på deg, alt du trenger å gjøre er å sende dem.

[Les: Hvordan fortelle om en jente er i deg når hun ikke slipper noen ledetråder]

Nå som du kjenner skiltene hun prøver deg, er du definitivt et skritt foran de andre gutta. De er helt tapt med hvordan datingscenen egentlig virker.

Populært emne