10 åpenbare tegn hun har en crush på deg og venter på deg å handle

Innholdsfortegnelse:

10 åpenbare tegn hun har en crush på deg og venter på deg å handle
10 åpenbare tegn hun har en crush på deg og venter på deg å handle
Anonim

Ikke sikker på om du skal spørre naboen din, kontoret hottie eller din BFF? For å hjelpe deg med et svar, her er 10 tegn hun har forelsket på deg.

Den største frykten når det gjelder å spørre noen ut, flørt med noen, eller bare samhandle i det hele tatt, er avvisning. Og akkurat som menn har det tøft, så gjør kvinner. Det kan ikke alltid være krystallklart, men disse tegnene hun har forelsket på, vil hjelpe deg.

Ikke bare spiller kvinner coy når de har en crush, men de kan spille vanskelig å få. Kvinner er alle unike på sin egen måte, og det er flere tegn hun har forelsket på deg. [Les: Er hun vanskelig å få? Tegn at hun bare ikke liker deg]

Hva er nivået av hennes forelskelse?

En forelskelse kan bety noe annerledes for alle. Hvis du er nysgjerrig på at en jente har en forelskelse på deg, kan det bety at hun bare finner deg attraktiv, hun vil gå ut med deg, eller hun liker deg virkelig.

Alle de følgende tegnene vil være endelige av en annen type crush. Så vær oppmerksom på disse forskjellene. Fordi hvis hun bare finner deg attraktiv, kan hun ikke være mottakelig for en date og omvendt. [Les: Hvordan spørre en jente, hun liker deg * uten å spørre *]

Hva er planen din?

Enten du vil vite om hun er forelsket fordi du er forelsket i henne, vil du vite hvordan du lar henne lett, eller du er bare nysgjerrig, hva planlegger du å gjøre med det?

Før du åpner øynene for sannheten og leser mellom linjene, tenk på hvordan du skal håndtere det når du finner ut.

De mest åpenbare tegnene hun har forelsket på deg

På samme måte som når du leter etter et kjøretøy, må du holde øynene og ørene åpne når du leser tegn fra en kvinne.

Disse tegnene kan være åpenbare. Mer sannsynlig vil de være subtile bevegelser og atferd som du må passe på for å virkelig se.

# 1 Hun vil le av vitser.Det er en umiddelbar reaksjon kvinner har, å smile på en fyr de har forelsket på, selv om det bare er en fysisk forbindelse. Og humor er en fin måte å bringe ut det grin. Så hvis du gjør en vits eller forteller en morsom historie, og hun ler, kan hun kanskje like deg, minst litt. [Les: De ultimative og ultra-skjulte tegnene hun er i deg]

# 2 Hun vil rødme.Akkurat som deg, kvinner rødmer når nervøs eller bare i nærvær av noen de liker. Hvis kinnene hennes bygger et rosenrødt fargetone rundt deg, har du lykke til.

Pass på at det du ser er ikke bare sminke. Hvis hun alltid har en rosenkrem, er det ikke en flush av nerver. Men hvis du ser det dukker opp når du gir henne et kompliment, er det et surefire-tegn. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 3 Hun vil prøve å komme nær deg.Enten du deler en vennegruppe eller en heis, hvis hun gjentatte ganger forsøker å komme seg nær, kan hun ha en forelskelse. Det inkluderer å sitte ved siden av deg på kino * når du er i en gruppe *, snagging din side på en fest, eller står nærmere enn nødvendig.

Når du er tiltrukket av noen, selv når du er forelsket, vil kroppen din være nærmere dem. Det er nesten som en magnetisk kraft. Så vær utkikk. [Les: 16 tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg og vil at du skal gjøre et trekk]

# 4 Hun kan legge mer innsats i hennes utseende.Ikke for å si at kvinner bare gjør håret eller sminke for menn, men hvis du la merke til at hun legger til et snev av leppestift eller parfyme når hun vet at du kommer til å være rundt, kan det være et fortellende fortegnstegn.

Hvis du lukter en blomsterkjerne som kommer fra henne eller litt vanilje duft fra hennes hår, kan hun ha en forelskelse på deg.

# 5 Hun driller deg.Teasing og flørting går hånd i hånd. Og akkurat som å skyve noen på lekeplassen i klasseskolen var et tegn du likte dem, dette er den voksne versjonen. Hvis hun plager deg for din stil, smak i underholdning, kan hun ha en forelskelse.

Å skyve noens knapper blir bare litt under huden deres. Det er en måte å få tak i andres oppmerksomhet og samhandle uten at det blir for alvorlig. Det er en go-to-flirting strategi. Så det er definitivt et av de åpenbare tegnene hun har forelsket på deg. [Les: Telltale tegn en jente flirter med deg]

# 6 Hun kommer med grunner til å snakke med deg.Avhengig av hva forholdet ditt er for øyeblikket, varierer dette sterkt. Hvis du jobber sammen, kan hun finne grunner til å spørre deg om råd om et prosjekt, oppdatere deg på et oppdrag eller lignende. Hvis du bor i samme bygning, kan hun be om å låne kaffe. Og hvis hun er en venn, kan hun komme ut og tekst deg oftere.

Akkurat som hun kanskje vil fysisk komme nærmere deg, finner du grunner til å interagere med deg så ofte som mulig, et tegn på en forelskelse. Så pass på ekstra tekster. Kanskje hun har merket deg i noen memes i dag, eller stoppet med kaffe for deg.

# 7 Hun spiller hardt for å få.Personlig er dette min minste favorittskilt, for noen kvinner fungerer det som en sjarm og går til. Men hvis hun ignorerer deg, avviser tilbudene dine for å henge ut, eller tar det som føles år til tekst du er tilbake, kan hun ha en forelskelse på deg.

Jeg vet at det virker counterintuitive, men dette er en ting. Den vanskelige delen med dette er at alle disse handlingene også kunne være et tegn på at hun ikke har en forelskelse. Så det er litt som et spill. Hvis du ikke er sikker, spør du om eller trekk vekk. Se om hun viser interesse. [Les: 12 tegn hun spiller hardt for å få og vil at du skal jage henne]

# 8 Hun utvikler interesse for hobbyene dine.Hvis du aldri har hørt henne snakke om sport, men hun fant ut at du elsker baseball og plutselig setter opp en tur til et spill eller bringer opp noen RBI ut av det blå, kan hun prøve å finne felles grunn med deg.

Hvis hun lyttet til en artist du anbefalte, begynte å binge ditt favoritt Netflix-show, eller bare spørre deg mange spørsmål om deg selv, er hun enten superinvestert som en venn, eller har mest sannsynlighet for deg.

# 9 Hun prøver å få tid alene med deg.Hvis du ofte henger ut i en gruppeinnstilling, kan hun prøve å få deg alene. Ikke på en skummel måte, men hvis hun tar deg bort fra festen for å snakke eller vise deg noe hun vil ha noe privatliv.

Hun kan også invitere deg på en tur eller en hengende vekk fra resten av din normale gruppe. Hvis du jobber sammen, kan hun gå til parkeringsplassen med deg eller be om å ta drinker etterpå. Alle tegn som hun vil se flere av deg vekk fra en platonisk henger ut. [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

# 10 Hun forteller deg.Beklager folkens, men dette føltes som et nødvendig tegn for å dele. Noen av dere kan være litt tette når det gjelder mindre enn subtile tegn. Så, hvis hun kommer ut med det og sier "Jeg liker deg," betyr hun det.

[Les: 15 subtile spor for å fortelle deg at din forelskelse liker deg tilbake]

Å prøve å finne tegnene hun har forelsket på, kan være vanskelig hvis du ikke vet hva du skal se etter. Men heldigvis, nå gjør du det.

Populært emne