Seksuelt misbrukende forhold: 8 Subtile tegn du blir misbrukt

Et seksuelt misbrukende forhold er en hvor du engasjerer seg i sex uten frykt. Om frykten er fysisk eller emosjonell, forlater den deg tom og tapt.

Når du hører begrepet seksuelt misbruk, tenker du oftest på to personer som er vesentlig forskjellige i alder eller maktposisjoner. Det er ikke alltid tilfelle. Seksuelt misbruk skjer i forhold bak lukkede dører, ofte uten at de som er involvert, selv er oppmerksomme. Et seksuelt misbrukende forhold er hvor en person coerces en annen for å engasjere seg seksuelt gjennom bruk av trussel eller kraft.

Seksuelt misbrukende forhold - 8 røde flagg som lett overses

Trussel og kraft kommer i mange forskjellige former. Det kan åpenbart være en trussel om fysisk skade. Men den verste typen tvang er noen ganger mentalt. Noen ganger holder noen av kjærlighet til å kontrollere noen. Ikke bare å gjøre den fysiske smerten tydelig, men de mentale arrene blir også etset for alltid.

Hvis du er i et forhold hvor du gjør ting du ikke er komfortabel med eller bare til glede for noen andre på egen bekostning, så er det et seksuelt fornærmende forhold, uavhengig av spillerne.

# 1 Den seksuelle aktiviteten du involverer, er sårbar. Det er ikke at noen mennesker ikke liker det grove eller har fetisjer som involverer glede sammen med smerte. Men hvis du engasjerer seg i seksuell aktivitet som fysisk eller følelsesmessig vondt deg, og det er ingen glede i det for deg, blir du seksuelt misbrukt.

Bare fordi du sier "ja" og er en samtykker i voksen, betyr det ikke at noen ikke kontrollerer deg og bruker ulike former for følelsesmessig eller fysisk overgrep for å få deg til å gjøre det de finner behagelige. Hvis du føler deg som om du ikke kan si "nei", så er det et seksuelt misbrukende forhold. [Les: 18 tegn på at du er i et kontrollerende forhold]

# 2 Det du gjør gjør deg ubehagelig. Vi føler oss alle morsomme om hvordan vi opptrer i soverommet. Første gang du snakker skittent til noen eller prøver noe nytt, er du bundet til å føle seg ubehagelig. Men hvis du engasjerer seg i seksuell aktivitet som ikke gjør noe, men gir deg en ubehagelig følelse, så er det ikke det du vil. Du gjør det for noen andre.

Menneskene er programmert for å unngå smerte og ting som ikke er komfortable. Hvis du fortsetter å ha sex som gjør at du føler deg ubehagelig, er det en god sannsynlighet for at noen manipulerer eller styrer deg til å gjøre noe du ikke vil gjøre, noe som er misbruk. [Les: 14 måter å få din partner til å åpne opp om sex]

# 3 Du er redd for repressalitet hvis du ikke deltar i seksuelle handlinger. Hvis de sier til deg at du helt kan si nei, eller at det er greit at du ikke gjør det, men du vet i ditt hjerte at de vil ha det, og at det ikke er greit hvis du sier nei, så er du inne et seksuelt misbrukende forhold.

Hvis partneren din forteller om noe de vet at du ikke liker eller ikke vil gjøre, og sier, "Men du trenger ikke," sender de deg signaler om gjengjeld hvis du ikke gjør det.

Selv foreslår det igjen og igjen, å vite at det setter deg i en ubehagelig og tvangssituasjon, er manipulering og kontroll. Begge er former for følelsesmessig og seksuelt misbruk. [Les: Hvordan finne tegn på emosjonell overgrep]

# 4 Du føler deg synd om hva du gjør. Hvis du ville være forbannet hvis noen skulle finne ut hva du gjør i helligheten til ditt eget soverom, er det et problem.

Jo, det er noen mer private enn andre. Men hvis det du skammer deg for, og du bekymrer deg for at noen vil finne ut, så er det ikke noe du vil ha. Hvis du er så skamfull over at du aldri vil at noen skal vite hva du gjør i privat, er du overbevist om å gjøre noe du ikke vil. [Les: Seksuell kompatibilitet - 13 sizzling måter å vite om dere begge har det]

# 5 Bare en av dere får glede av dine seksuelle handlinger. Kjønn er noe som to samtykker voksne gjør med det formål intimitet og glede. Hvis det bare er en av dere som finner glede i ditt seksuelle forhold, så handler det ikke om kjærlighet. Det handler om å misbruke noen og bruke dem.

Hvis de bare er opptatt av egen tilfredshet og ikke bryr seg mindre om du er fornøyd eller hvis de gjør deg skadet, er de ikke opptatt av ditt velvære, fysisk eller følelsesmessig. Hvis du forlater hvert seksuelt møte ikke føler seg verdig eller uten glede, så er du sannsynligvis utsatt for et seksuelt misbruk.

# 6 Du føler deg som om du har en hemmelighet. På samme måte som et lite barn som er misforstått av onkelen, hvis du føler deg i hjertet, har du en hemmelighet som du ikke vil at noen skal vite om, det er ikke riktig.

Kjærlighet handler ikke om å gjøre ting som virker hemmelig og galt. Verken er heller ikke sex. Du føler at du skjuler noe fra resten av verden som du ikke burde. [Les: Hvordan ha bedre sex - 13 måter å endre måten du elsker]

# 7 Du føler deg bunnet ut etterpå og har svært lav selvtillit. Hvis sex med partneren din gjør at du føler deg bunnet og skamfull av hvem du er, bruker de sex for å kontrollere deg. Sex handler om gjensidig tilfredsstillelse. Hvis du føler deg dårlig etter kjønn, vet du at det ikke handler om din tilfredshet. Du er bare et objekt for noen andre.

Følelse av tomt er et symptom på at du er i et fornærmende forhold.Hvis sex er måten din partner kontrollerer dine følelser, så er du i et seksuelt misbrukende forhold. [Les: Hvorfor selvkonsept er avgjørende for din lykke]

# 8 Du føler at den eneste måten å få kjærlighet på, er sex. Hvis du føler at den eneste grunnen til at noen elsker deg eller blir med deg, er fordi du gir dem en seksuell tjeneste, opplever du seksuelt misbruk.

Noen som gjør at du har degraderende eller sårende sex og holder tilbake til kjærligheten fra deg hvis du ikke, seksuelt misbruker deg.

Den eneste måten å bryte ut av et seksuelt misbrukende forhold er å nekte å bli kontrollert. Hvis de styrer deg gjennom gjengjeldelse i form av følelsesmessig overgrep, ikke lure deg selv til å tro at det er noe mindre fornærmende enn om de fysisk skader deg. [Les: Hvordan slutte å bli kontrollert i et forhold]

Skam forlater arr av den emosjonelle typen. Det er en stor mulighet for at personen som seksuelt misbruker deg, gjør det for det eneste formålet med kontrollen.

I et sunt forhold føler begge parter kjærlighet og validering, ikke fordi de gjør hva den andre personen forventer av dem, men fordi det er gjensidig respekt og bekymring. Hvis noen spør deg om å engasjere seg i seksuell aktivitet som gjør vondt eller ikke hva du vil, så er det en ypperlig mangel på respekt.

Hvis du utfører seksuelle handlinger bare for å få en persons kjærlighet, så er det ikke kjærlighet i det hele tatt.

[Les: Hvordan håndtere kontrollerende atferd i et forhold]

Uansett hvilken type vri de prøver å sette på sin vridne følelse av kjærlighet, hvis det føles som et seksuelt misbrukende forhold, er det. Periode. Gå bort før du mister deg helt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar