Giftige venner: De 10 største tegnene til å se opp og komme seg ut

Giftige venner er de som gift. Hver gang du drikker dem inn, blir du fattigere og føler deg dårlig. Spot deres gift før du bukker deg.

Det er noen mennesker som er gode for oss og andre som er motsatte. Jeg er den personen som uansett hvor mange ganger noen sparker meg ned, jeg får ikke bare tilbake; Jeg er der og ber om mer. Hvis du ignorerer disse ti største tegnene på giftige venner, gjør du deg selv en stor disservice.

10 åpenbare tegn du har giftige venner

For folk som dømmer seg selv etter hva andre tenker, å slippe eller ghosting en venn, er ikke bare vanskelig, det kan nesten være umulig. Men hvis noen er giftig for selvtillit og liv, så har du en forpliktelse til deg selv for å komme seg så fort du kan.

Giftige mennesker gjør ingenting, men gjør deg elendig, holder deg nede og overbeviser deg, det er ditt ansvar å bære vennskapet.

Vennskap er virkelig en toveis gate. Hvis dine giftige venner behandler deg som en enveisbillett til helvete, så kan det bare være tid å spøkre dem.

# 1 De bryter planer med deg hele tiden. Det er tider når vi lager planer, og noe kommer opp, og vi må bryte dem. Men hvis det er hva vennen din gjør om tre av fire ganger, er sjansene at de holder deg i vingene hvis de ikke finner noe bedre å gjøre.

Når en bedre begivenhet eller ting kommer sammen, er du den første tapt fra kalenderen. Ikke bare la deg ned, men de også squash din selvtillit ved aldri å prioritere deg om du velger å gjenkjenne det eller ikke. [Les: 15 klare tegn er det på tide å kutte en venn løs]

# 2 De sier ting bak ryggen din. Giftige mennesker sier betydelige ting bak ryggen og fine ting i ansiktet ditt. Tommelfingerregelen er at hvis de ondskapsfullt sier at du mener noe om noen andre, sier de sannsynligvis betydelige ting om deg til noen andre.

En gang en backstabber, alltid en backstabber. Det er virkelig en personlighetstrekk. Noen som ikke vet hvilken linje som ikke skal krysse, vil krysse den når du krysser dem. Det er bare et spørsmål om tid. [Les: Hvordan passe på backstabbers]

# 3 De gjentar dine hemmeligheter. Du burde ikke si: "Dette er bare mellom deg og meg," når du forteller din venn noe du ikke vil at alle skal vite. Hvis de late som om de ikke visste at det var noe du ikke ønsket å bli delt, de er fulle av dritt.

Ingen forteller hemmelighetene dine til noen andre uten å vite at det er galt. Hvis du sa det i stillhet og utenfor en gruppe, så mente du at det var hush-hush. Det er ikke noe som de ikke visste det.

# 4 Vitsen er alltid på din bekostning. Noen ganger giftige venner holder minions eller wingmen. Hvis du føler at sidekick bare rundt for å få vennen din til å se attraktiv, vittig og smart, så bruker de deg sannsynligvis til å gjøre seg bedre.

Hvis hver samtale du har med dem, begynner med noen pinlig ting du gjorde på et tidspunkt, bruker de deg som agn for å få seg til å virke som den bedre personen og måten mer populær. [Les: Dårlige venner og riktig tidspunkt for å avslutte et skummelt vennskap]

# 5 De ber deg om å gjøre ting som du aldri ville spørre om noen andre. Hvis de ber deg om å flytte, kan du hente ting fra deres exs hus, babysittere hunden deres hver helg, eller ting med høy påstand, og du vil ikke føle deg komfortabel med å spørre det samme fra dem, så blir du brukt.

Giftige venner ser folkene de henger ut med som et middel til deres ender. De slutter aldri å spørre etter ting, og de tror heller ikke at noen ting er ute av køen. Du er bare der for å hjelpe dem ut, periode.

# 6 De forlater deg alltid fattigere og føler deg brukt. Hvis de stadig glemmer lommeboken, spør du om å bestille billetter, og de vil "betale" deg tilbake, eller hvis deres runde alltid er neste runde som aldri runder, så bruker de deg. Det er ikke noe mer giftig enn noen i et vennskap bare for seg selv.

Jo, hvis noen går gjennom en grov patch, og du har litt mer, er det naturlig at du plukker opp tappen til de kommer på føttene. Men hvis det har vært en stund og de fortsatt lar deg betale seg, er det ikke en venn. Du er ingenting annet enn deres sukker pappa.

# 7 De er aldri rundt når du trenger dem. Hvis dine problemer ser ut til å irritere dem, er de ikke noen gang rundt når du trenger noe, eller når du slår opp med partneren din, forsvinner de tilsynelatende, så er de aldri der i timen din. Vennskap er ikke alltid morsomt, og det skal heller ikke være.

Tegn på en giftig venn er hvordan de ikke kan bli plaget med det som plager deg. Med mindre det plager dem. Også, hvis du plager dem, kan de ikke bli plaget med deg. [Les: Hvordan å se på manipulerende mennesker og slutte å spille offeret]

# 8 De er din beste beste venn. Hvis noen er din umiddelbare bestie og ikke kan få nok av deg, kan du kanskje revurdere ting. Visst, vi alle har tider når vi har raske knusninger, men hvis de dukker opp fra ingensteds og har ingen fra fortiden at de holder kontakten med, er det alltid en grunn.

Hvis de plutselig ikke har noen i sitt liv, men deg, så forlot de noen bak, eller de ble etterlatt av en grunn.Vi er ikke alle super populære og har massevis av venner, men hvis du er deres eneste venn, og du nettopp møtt dem i går, er det en god sannsynlighet for at de har en historie om å være giftig for andre. [Les: Selfish folk - 15 måter å få øye på og stoppe dem fra å skade deg]

# 9 De stjeler alltid torden din. Hvis de alltid forringer prestasjonene dine eller hva du gjør, så støtter de ikke deg. Hvis hver gang du gjør eller oppnår noe gøy, nedbringer de det eller haster deg fra å snakke om det, så bryr de seg bare om hva som skjer i deres verden. De stjeler torden.

Selvbetjente mennesker vil ikke høre om noe bra, men dem. [Les: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe energien din]

# 10 De er alltid sint på noen. En av de mest giftige vennene er den som alltid må være sur på noen. Vi kjenner alle. De er ikke veldig fornøyd med seg selv, så de finner et mål for sin angst. Det er alltid noen som har gjort dem feil, eller de er ute med.

Hvis du tror du er unntatt fra denne typen giftige venn, tenk igjen. Jeg lover deg, det kommer til slutt tilbake til deg. Du vil være målet på et tidspunkt. Hvis noen er super ekkel mot noen andre, tenk bare hvordan det vil føles når du er deres neste objekt.

[Les: 25 tidlige varsels tegn på giftige mennesker]

Venner skal få oss til å føle seg elsket og støttet. Hvis personen du kaller din venn, ikke gjør det for deg, så er de egentlig ingenting annet enn gift for deg. Se opp for disse giftige vennene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar