Tegn på besettelse: 14 Tegn på obsessiv kjærlighet Du kan ikke ignorere

Kanskje du er den besatte eller kanskje de er besatt av deg. Inntil du vet tegn på besettelse, vil du ikke innse det.

Noen ganger blir kjærlighet og besettelse sløret. Du må forstå tegn på besettelse for å vite hva du føler. Selvfølgelig, hvis du sier at du elsker Justin Bieber, vel, det er mer sannsynlig en besettelse * Beklager, Beliebers *, og det er ganske enkelt å finne ut. Du kan ikke være forelsket i noen du ikke kjenner. Med mindre du møtt Justin og spiste middag med ham - så beklager jeg.

Men noen ganger når vi blir kjent med noen og begynner å like dem, begynner våre følelser å bli litt ... intense ... Litt for Edward Cullen, hvis du får meg. Obsessing over noen eller å ha noen besatt over deg er dramatisk. Det er som å leve i en tenåringsdrama. Men er det den kjærligheten egentlig er? Selvfølgelig er det ikke.

Tegn på besettelse å passe på

Kanskje du ikke tror du oppfører deg obsessivt, kanskje du tror å kalle dem 50 ganger om dagen er vanlig - det er det ikke. Hvis du tror å få godkjenning for det du har på deg i kveld, er det å utøve deres styling teknikker, det er det ikke. Så, om du er den som er besatt eller noen er besatt av deg, må du vite tegnene.

Obsession er bildet perfekt ... i begynnelsen. Vær oppmerksom på disse tegn på besettelse og ta vare på hjertet ditt.

# 1 Du føler at noe er litt av. Hvis du leser dette, vet du allerede at noe ikke er riktig. Du føler deg allerede litt med hele forholdet, noe som er bra. Hvis du føler det, vet du at det skjer. Nå, alt du trenger å gjøre er å få deg ut av det fordi denne følelsen ikke vil gå bort. [Les: Hvordan slippe et forhold som er dårlig for deg]

# 2 Du har ingen personlig plass. I sunne forhold trenger du ikke å se den personen hver dag. Noen ganger vil du bare ha en dag til stranden alene eller lese en bok i badekaret. Men de må være rundt deg hele tiden. De trenger å vite hver eneste ting du gjør og sørge for at det ikke går imot deres plan. [Les: 7 hemmelig og avslørende tegn på dårlig forhold]

# 3 Personvern? Hvilken personvern? De har passordene dine for sosiale medier og e-post fordi de trenger å vite hva du gjør til enhver tid. De må sørge for at du ikke snyder dem. Du har ikke lenger noe privatliv, de eier deg. Ditt privatliv, hvis du er heldig, går på badet alene.

# 4 Jalousi til maks. Sjalusi er en underdrivelse til hvordan de føler seg. De liker ikke når folk ser på deg, de liker ikke om du kle deg for sexy. Helt ærlig, de vil bare ha deg sperret hjemme i en potetveske. Hvis du har venner av motsatt kjønn, vil det ikke fungere for dem. De er usikre og kan ikke håndtere noen trusler.

# 5 De trekker deg vekk fra venner og familie. De er kule rundt venner og familie i begynnelsen, men etter en stund begynner de å trekke deg bort fra dem. De liker ikke vennene dine, familien din irriterer dem, eller de føler at foreldrene dine ikke liker dem. Dette er en handling. De spiller bare offeret slik at du føler deg dårlig og står ved siden av dem. Dette betyr å forlate vennskapene dine for dem.

# 6 De antar at du jukser på dem. Hvis du ikke svarer på teksten etter femten minutter, lurer du på dem. Hvis du ringer dem tilbake en time etter at du er ferdig med jobb, er du jukser. De stoler ikke på noe du sier, egentlig.

I begynnelsen er de kule. Alt er bra, men etter en stund begynner de å spørre deg om passordene dine, begynner å spørre hvem du snakker med. De stoler ikke på deg. [Les: 20 ting glade par gjør ikke i et perfekt forhold]

# 7 De sier "Jeg elsker deg" for tidlig. Å, ja, sikkert, de er forelsket. Det har vært en dag, men de vet det. De føler at dette er sann kjærlighet. Du vet ikke engang hvordan de liker eggene sine om morgenen, men de elsker deg.

Hvis de spretter ut dette uttrykket som det er et ingenting, er det et problem. Noen mennesker faktisk føler kjærlighet. Men hvis du er på kant så er det sannsynligvis ikke ekte kjærlighet.

# 8 Det handler om å beskytte deg. Alt de vil gjøre, er å beskytte deg. De vil ikke at du skal gå ut med vennen din i kveld fordi de vil holde deg trygg. De må gå til kjøpesenteret med deg fordi de ikke vil at du trakassert. Det er alt søtt, men det er uhyggelig. Du kan gjøre alt du vil, og du trenger ikke å være beskyttet med mindre du ber om hjelp.

# 9 Du er perfekt ... men. Det er alltid en, men. De forteller deg hele tiden om hvor perfekt du er, men også kritisere deg for små ting. Kanskje du er vakker, men du bør miste ti pund. Disse typer mennesker ser etter dine svakheter. Ved å finne dem bruker de dem mot deg til å kontrollere deg og gjøre deg usikker, slik at du ikke forlater dem. [Les: 18 tegn på at du blir tvunget til et kontrollerende forhold]

# 10 Du føler at du går galt. Dette viser deg at de prøver å manipulere deg og kontrollere deg. Hvis du føler at du ikke er deg lenger, er det fordi du ikke er det.De prøver å suge alt ut av deg og slå deg inn i deres personlige slave.

# 11 De vil "aldri la deg gå." En fyr sendte meg denne teksten da jeg først møtte ham. Han sa, "Jeg lar deg aldri gå." Jeg møtte ham tjue minutter før det, og han endte opp med å bli fullstendig besatt av meg etter en dato. Du kan tro at setninger som dette er søte, og sikkert, de kan være, men ikke etter en dato. Stol på meg.

# 12 Deres datings historie er uskarpt. Vanligvis, når du spør dem om deres datings historie, snakker de alltid om hvordan deres exes var gale. Ikke fall for det. Jeg mener, de var sannsynligvis gallige fordi denne personen fikk dem til å gå bokstavelig sivil med deres manipulerende oppførsel. Hvis dette er det eneste ordet de bruker for å beskrive deres partner, er dette et stort rødt flagg. Med andre ord ... løp.

# 13 De stalker deg. På sosiale medier kjenner de alle ting om deg. De vet hvem som kommenterte profilbildet ditt, som liker bildene dine mest, hva du legger inn, når du legger inn ting - de vet alt. Dette er et av de store tegn på besettelse du ikke kan ignorere.

Personlig går de til klassene du er i, spis på de stedene hvor de vet at du skal være. På en eller annen måte ser du dem overalt, selv når du aldri fortalte dem. [Les: Hvordan vite om forholdet ditt er giftig, slik at du kan komme seg fort]

# 14 De truer deg eller deg selv. Fordi de er usikre, føler de at de ikke vil kunne gjøre noe uten deg. Hvis du prøver å bryte opp med denne personen, i stedet for å si, "Ok, jeg forstår," de bytter og snakker om hvordan de vil drepe seg selv, eller de vil aldri tillate deg å bryte opp med dem. Det er ikke kjærlighet. Hvis det var, ville de selvfølgelig være trist og forvirret, men de ville la deg gå.

[Les: De usunde effektene av å falle gal i obsessiv kjærlighet]

Nå vet du tegn på besettelse, er du besatt eller forelsket? Er din partner besatt eller forelsket? Hvis du eller partneren din er besatt, må du ta skrittet for å komme ut av forholdet fordi dette ikke vil ende bra for alle.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar