10 Early Warning Tegn på Midlife Crisis i kvinner du kan ikke skjule

Hvis tegn på midlife-krise hos menn kjører en konvertibel og har en affære, er dette tegn på midlife-krise hos kvinner.

Hvis en mann, som begynner å bli grå, kjøper en rød sportsbil eller begynner å sove med sin tjue-noe sekretær, kan det være et stort varsel om at han har en midlife-krise. Men tegn på midlife-krise hos kvinner er mer subtile.

Hva er så forskjellig mellom middelaldrende menn og kvinner?

Ofte ser menn på å gjøre en endring. Og vanligvis om deres maskulinitet eller økonomisk suksess. Kvinner får vanligvis validering fra deres forhold. Enten som kone, mor, eller til og med en venn eller en ansatt, ser kvinner deres verdi på en annen måte enn menn.

En kvinne vil se tilbake på livet hennes og tenke på hva hun har oppnådd personlig eller kanskje profesjonelt. Lurer på om hun er akkurat nå, er alt hun noensinne vil gjøre. [Les: Mars og Venus? Forstå kjønnsforskjeller]

Hun vil stille seg spørsmål

Når en mann går gjennom en midlife-krise, har han en tendens til å handle før han tenker. Kvinner overanalyser. En kvinne spør seg selv om de dype spørsmålene som er dette alt det er? Er dette alt jeg har?

Dette kan føre til at en kvinne trekkes tilbake til seg selv og blir trukket tilbake. Men likesom med menn, viser kvinner også uregelmessig oppførsel ukarakteristisk for sin norm. Så å svare på disse livsendrende spørsmålene kan komme på mange måter.

De 10 mest åpenbare tegn på midlife krise hos kvinner

Fra å ha irrasjonelle følelsesmessige øyeblikk til å bruke mer tid på seg selv og til og med ha problemer med å sove eller bli engstelig, er alle måter en kvinnes midlife-krise manifesterer seg.

# 1 Hun kan bli mer selvbevisst. Om hun alltid har bekymret for hennes utseende og nylig har tatt en dypere interesse for skjønnhet eller har en ny usannsynlig bekymring angående hennes forfengelighet, kan dette signalere en midlife-krise.

Nå er det ikke uvanlig at en kvinne bekymrer seg om rynker eller gråhår. Men hvis hun konsekvent berører grå, investerer i dyre rynkekrem, eller til og med vurderer plastikkirurgi, kan dette bety midlife krise. [Les: Tegn på lav selvtillit og hvordan du kan gjøre positive endringer]

# 2 Hun føler seg tom. Rundt den tiden mange kvinner slår sitt liv, blir barna vokst eller ute av huset. Dette kan være første gang i nesten to tiår at hun ikke lenger er en vaktmester.

Enten det handler om å justere seg til et tomt hus eller bare har mer ledig tid, kan hun spørsmålet om hva hensikten er nå. [Les: Hvordan håndtere det tomme rede syndromet]

# 3 Går hun ut mer? Som tidligere nevnt, kan dette være første gang hun har hatt ledig tid og en mindre ansvarsfølelse. Ikke bare bestemmer hun hva han skal gjøre med den tiden og bekymrer seg for hvordan man skal tilpasse seg det, men hun kan ta den tiden å gå ut og nyte seg selv.

Enten det betyr å gå på kino alene eller ute på byen med gals, ønsker hun å få mest mulig ut av noen av tingene hun kanskje ikke har kunnet gjøre.

# 4 Er hennes oppførsel skiftende? Når en kvinne går gjennom en midlife-krise, kan hun endelig føle en følelse av frihet. Selv om hun elsket de siste tjueårene, har hun betalt sine avgifter og fortjener en pause.

Så om hun bestemmer seg for å slutte å lage en full middag hver kveld, men heller til å bestille eller til og med kle seg med en ny stil, kan hun bare gi seg livet hun har vært borte fra i mange år.

# 5 Hun har en nyfunnet drøm. Kvinner har en tendens til å sette karrierer og drømmer på vent for å fokusere på familien deres. Og hvis dette er tilfelle, kan hun endelig ha tillit og tid til å oppfylle disse aspirasjonene. Og selv om hun ikke kan denne midlife-krisen presse henne til å ta seg tid til seg selv.

Om hun vil gå tilbake til college og få sin grad, begynne å male eller reise rundt i verden, fikk hun ikke sjansen til å gjøre disse tingene da hun var yngre. Nå er hennes sjanse.

# 6 Hun kan begynne å danse yngre menn. Og bra for henne. Enten hun er skilt eller har vært singel for lang tid dating yngre, er noe nytt og forfriskende for kvinner som går gjennom en midlife-krise.

Selv om noen studier sier at kvinner ikke er interessert i intimitet i løpet av denne tiden, har kvinner i 40- og 50-årene en tendens til å bare komme inn i deres seksuelle topp. Enten hun tilbrakte mesteparten av livet med en mann og ønsker å eksperimentere eller bare har massevis av energi, kan dette være et tydelig tegn på en midlife-krise.

Men så lenge hun er trygg, mer kraft til henne. Menn har vært dating yngre kvinner i århundrer. Det er en dame, snu. [Les: De 10 grunnene mai-desember-relasjoner er bra for deg]

# 7 Hun vil gjøre store livsbeslutninger og endringer. Enten hun endelig har bestemt seg for å forlate mannen sin, avslutte jobben sin, eller til og med flytte, er en midlife-krise et skritt for å endre noe i livet ditt. Når en midlife-krise ankommer, forårsaker det en konstant nagende følelse av at noe mangler.

Og å gjøre en stor forandring som bytte karriere, flytte til Toscana, eller til og med ta skydiving leksjoner kan være et tegn hennes midlife krise har truffet.

# 8 Hun er ganske emosjonell. Ja, dette kan signalere overgangsalderen, som ofte kommer rundt samtidig som en midlife-krise, kvinner rammet med dårlig timing og en ubalanse av hormoner på en gang. * Lucky oss *.

Og en måte som kommer ut, er gjennom humørsvingninger. Disse tegnene på midlife-krise hos kvinner kan sees gjennom irrasjonell sinne, tilfeldige gråtendringer, eller til og med økninger av energi, for ikke å nevne problemer med å sove, blits og mer som vil forandre alle menneskers humør.

# 9 Hun føler seg uoppfylt. Selv om ingenting i hennes liv har forandret seg, kan hun plutselig føle seg ulykkelig. Denne følelsen kan føre til store endringer som å vedta, selge huset eller investere pengene i en oppstart. Det kan også manifestere seg i mindre prosjekter som en remodel, detaljhandelsterapi eller frivillig arbeid.

Noen ganger kan timing og store livsendringer skape en midlife-krise inn i det åpne, men andre ganger kan de komme sammen på egen hånd. [Les: Finn din selvtillit med disse enkle daglige vaneendringene]

# 10 Hun kan nekte det. Aldring er noe vi alle kan få ganske følsomme om, noe mer enn andre. Men i løpet av, eller til og med på randen av, kan en midlife-krise kvinner bli ganske defensiv om at de blir eldre.

Enten hun farger håret eller slår på anti-aging sminke, innrømmer hvor gammel hun vender, feirer barnets oppgradering, eller til og med blir bedstemor, kan føle seg som et slag i ansiktet. Det siste en kvinne går gjennom dette ønsker, er at hennes alder blir gnidd i ansiktet hennes.

[Les: Kvinner! Stopp skade deg selv med usikkerhet, vær strålende i stedet]

Basert på disse tegnene på midlife-krise hos kvinner, tror du at du, din kone eller din mor går gjennom en livskrise? I så fall er dette en helt vanlig del av aldringsprosessen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar