25 Tegn på skjult narcissisme: En spesiell type sinnspill

En skjult narcissist er den verste typen narcissist det er. Som en skyggebombe, kan du ikke se dem komme til de har forlatt sin ødeleggelse.

Det finnes utallige artikler skrevet på narcissismens psykologi. Årsaken til at det er så høyt undersøkt er at noen som har narcissistiske tendenser, kan gjøre så mye skade på psyken til dem rundt dem, tilsynelatende uten å ha noen ide om hva de gjør. Masters of manipulation, det er nesten inspirerende å se hvordan de gjør det de gjør så feilfritt.

Det er noe å si om å tillate noen å overmanne deg når du vet bedre og se tegnene. Men det er noe helt annet når du ikke engang ser det komme. Det er derfor den skjulte narcissisten er en helt ny rase av en narcissist. Som om det ikke er dårlig nok at de manipulerer deg, får du deg til å føle deg dårlig for omtrent alt, og at alt er din feil, når du vet hva som skjer, er du så sugd i at det blir vanskelig å finne din vei ut.

Skjult narcissisme er en av de mest ekstreme og skadelige former for narcissism som du kan støte på. Saken som setter disse narcissistene fra hverandre er deres svært defensive natur og er følelsesmessig sårbare, tilsynelatende uten noen ytre spor av planlegging og plotting som de engasjerer. I motsetning til andre former, er den skjulte narcissisten som en skjult bombe - de kommer uten advarsel og ødelegger alt i deres kølvandet. [Les: 16 klare tegn du er i et narcissistisk forhold]

De 25 karakteristikkene til en skjult narcissist

En narsissist er noen som kan ta en tolv på dine følsomhet og selvtillit, men en skjult man kan også ta en toll på sunnheten din. Mange egenskaper som er spesifikke for skjult narcissisme er vanskeligere å få øye på. For å opprettholde selvtillit og sunnhet, se etter disse tegnene at du er i et forhold med noen som holder narkosehendelen under omslag.

# 1 De er altfor kritiske. Fordi de har så mange usikkerheter, har de en tendens til å være altfor kritisk overfor dem rundt dem. Projisere sine egne svakheter på de som er i deres vei, de kan la deg føle deg dum, uønsket eller ubetydelig. [Les: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe energien din]

# 2 Selv om sjarmerende, ser du det bare når de vil ha noe. Veldig karismatisk når de vil være, kommer den skjulte narcissistens sjarm bare ut når de vil ha noe fra deg eller menneskene rundt deg. Som en bryter kan de slå den på og slå den av, men det er alltid å få noe fra den personen de skumler.

# 3 Uansett hva som skjer, føler du alltid feil. Så opprørt som du er med dem, hvis du konfronterer dem eller møter dem med et argument, manipulerer de situasjonen med en slik begeistring at du ender med å føle feil og unnskyldte. En skjult narcissist vet nøyaktig hvordan du skal spinne noe for at du skal føle at alt du tenker er feil, selv når din egen sunn fornuft og logikk forteller deg ellers. Denne taktikken kan være så mind-manipulerende at du kan begynne å føle at du skal gå galt.

# 4 De lar deg føle seg tom i ditt forhold til dem. Uansett hvor lenge du er med dem, kan du føle deg alene og ensom. Uansett hvor lenge du er sammen, føles det som om noe mangler eller ikke helt riktig, de opplevelsene du deler med dem og nærheten du ønsker.

# 5 De bryr seg ikke om de må lyve, stjele eller jukse å få det de vil ha. En narkissist ser alle sammen i forhold til hva de kan gjøre for dem. Ikke egentlig bryr seg om noen annet enn seg selv, alt og alt er bare et verktøy for å få det de vil ha i livet. De står ikke over å lyve, jukse eller stjele for å få seg til å føle seg bedre, kraftigere, mer beundret eller mer velstående. [Les: Emosjonell juks og 10 dårlige ting det kan gjøre for deg]

# 6 Stædig og dogmatisk, de vil bare innrømme om det får dem noe. Å få unnskyldning fra en skjult narcissist kan bare oppnås hvis de vil ha noe fra deg eller om det er en del av sitt sluttspill. Du kan argumentere med dem til du er blå i ansiktet, men selv når du får unnskyldning, er det tomt. De mener ikke at de er lei meg. de mener at de står for å få noe fra konsesjonen, ikke at de tror de har feil.

# 7 Det er noe tomt og uncaring om dem som du kan 'Ikke ta fingeren på deg. Det er ingen måte å komme nær dem i et forhold. Som om det er et beskyttende lag til dem som du ikke kan trenge inn i, virker det aldri helt riktig eller ekte når du er med en skjult narcissist.

# 8 De mangler empati. Det er ingen forskjell om det er deg eller noen i en tredje verdens nasjon som sulter i døden, de har ingen evne til å empati, så de føler aldri synd på noen. [Les: 7 grunner til at empati er viktig i et forhold]

# 9 De vil ha de gode tingene i livet og er misunnelig om noen andre har dem. En narsissist vil sjelden ha det de har; de er stadig i markedet for hva alle andre har som de anser viktige eller verdige. De kan være den rikeste personen i verden og misunger andre for noe mer enn hva de har.

# 10 Deres følelsesmessige intelligens er veldig lav. Som å snakke med en murvegg, ser de ikke ut til å "få" det du sier. Ikke å være i stand til å føle empati, de er svært lave på følelsesmessig intelligens, noe som gjør det vanskelig å snakke med dem på et dypere nivå.

# 11 De har en manglende evne til å føle seg uro for det de gjør. Alltid skylder andre, skjulte narcissister har en manglende evne til å bli lei seg for det de har gjort. [Les: Hvordan unnskylde og si synd til en elsker]

# 12 De vil spille offeret ofte og godt. En skjult narcissist vil få deg til å bli lei for dem, uansett hva sannheten i saken er. Alt er andres feil, og de er alltid bare en uskyldig forbryter.

# 13 De vil klandre alle for deres feil og ulykke. De har tilsynelatende ingen kontroll over hva de gjør eller noe som er gjort for dem. All ulykke er en andres feil fordi de ikke har ansvar for deres handlinger.

# 14 Uansett hva du gjør, kan du "ikke komme nær dem. På grunn av deres lave følelsesmessige intelligens, kan du bare ikke føle seg nær dem uansett hva du gjør. Det vil la deg føle seg tom og alene. [Les: 5 klare utgivelser av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

# 15 Uansett hva de føler, vil de projisere det på deg. De er eksperter på å projisere eventuelle negative følelser de har på folket i deres liv. Ved å få deg til å føle deg dårlig, får de seg til å føle seg bedre.

# 16 Bare en person eksisterer i deres univers, og det er ikke 't du. Meget egoistisk, synes de å være den eneste i deres univers. Den eneste gangen de bryr seg om noe som har å gjøre med deg, er når det virkelig har noe å gjøre med dem. [Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

# 17 De er svært sensitive og overreaktive til kritikk av noe slag. Hvis du kritiserer dem, vil de overreagere, og deres sinne er rask. Alltid trenger ro og beundring, hvis du utfordrer dem, vil de angripe for å gjenvinne sin dominans.

# 18 De vil engasjere seg i høyrisikoaktiviteter for å få oppmerksomhet. Oppmerksomhet er målet til enhver pris. Hvis de må gjøre noe farlig eller engasjere seg i risikabel oppførsel, er resultatet alltid større enn farens fare. Det er ingenting de ikke vil gjøre for å få den oppmerksomheten de ønsker.

# 19 De ser folk som gjenstander for å få det de vil ha. Manglende evne til å danne band med mennesker, de ser de i deres liv som verktøy for å få det de ønsker og trenger. [Les: 12 subtile tegn du blir manipulert av din elsker]

# 20 De målretter vanligvis de som er svakere enn dem. En skjult narcissist vil målrette mot noen de tror de kan manipulere, enten de er sterke eller svake. Men svakhet er lettere å dominere, så de velger ofte svært følsomme eller usikre mennesker å være med.

# 21 Selv om de ikke er empatisk, vet de hva du trenger og vil spille det mot deg. En av deres største styrker er å vite hva noen trenger, og holde det over dem for å få det de vil ha, er en av deres favorittmanipuleringsspill.

# 22 De er veldig sjalu av andre som de beundrer. Vi er alle sjalu på tider av vellykkede mennesker i våre liv, men den skjulte narcissisten blir fortært av misunnelse og sjalusi. Ikke å kunne se hva de har, de søker alltid for å få noe mer.

# 23 De vil få deg til å se dårlig ut for å få dem til å føle seg og se bedre ut. Å jobbe bak kulissene, vil en skjult narcissist ofte snakke dårlig om personen de er nærmest til. Å måtte male seg som martyr, den eneste måten de kan få seg til å se bra ut, er å få alle andre til å se dårlig ut. Det gjør dem til seieren. [Les: Hvordan slutte å være sjalu på andres suksess]

# 24 Passiv aggresjon er deres valgfrie valg. Hvis du føler at du går gal, er du sannsynligvis med en skjult narcissist. De vil plante frø og la dem vokse. Å lage små forslag om hvem du er eller hva du har gjort, lar dem hvile og feste i deg til du tror det er sant.

# 25 De trenger konstant oppmerksomhet. Den skjulte narcissisten er ikke lykkelig med mindre alle øyne er på dem. Det som gjør dem i et forhold med dem, føles som om de bare er et tilbehør. De vil sjarmere alle i deres vei og ignorerer ofte de som er nærmest dem, og vet at de har fått den oppmerksomheten de trenger fra deg allerede. [Les: 10 tegn på at du daterer en selvobsatt narcissist]

Som en trojansk hest, du don 'ikke se den skjulte narcissisten kommer. De vil ta alt de kan fra deg og gi deg et tomt skall. Sterkt ødeleggende for selvtillit, hvis du er med en, bør du finne veien ut mens du fortsatt kan forlate med ditt hjerte, sinn og følelser fortsatt intakt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar