10 klart merkbare tegn på kroppsspråk attraksjon

De sier at kroppsspråk står for mer i menneskelig kommunikasjon enn tale. Men hvordan oversetter dette seg til kjærlighetens språk?

Fra første inntrykk til kysset farvel, er kroppsspråk en viktig del av tiltrekningsprosessen. Men fordi det skjer på et ganske subliminal nivå, selv om de fleste er klar over hvor viktig kroppsspråk er, forstår svært få av oss hvordan det manifesterer seg i hverdagslige handlinger.

Med det ekstra trykket av å være i en datingsituasjon, spesielt på en første date, går vår evne til å håndtere kroppsspråk rett ut av vinduet. Det tar svært lang tid å virkelig oppnå total mestring av kunsten i kroppsspråk. Men for å hjelpe deg på veien, gir følgende liste innblikk i noen av de områdene som er mest sannsynlig å betale romantiske utbytte.

Hvordan bruke kroppsspråk i dating verden

Glem de klichédiske linjene, og velg en mer primær tilnærming når det gjelder å sikre interesse for datoen din eller uttrykke slik interesse. Her er et par måter du kan bruke kroppsspråk til din fordel.

# 1 Øynene har det. Øyekontakt, det første anropet til utforskning i kroppsspråk, er en svært viktig del av å opprettholde datoen til deg. Langvarig øyekontakt av objektet av dine fremtidige følelser er en død gave at de er interessert i det du har å tilby.

Trikset er å lykkes med å returnere en slik øyekontakt, noe som må gjøres med bare en sporadisk flick andre steder, for å unngå å få blikket ditt til en stirring. Det er en vanskelig balanse for å få rett, men du bør ha minst en eller annen intuitiv forståelse av hva slags kontaktlengde som kreves. For mye er langt bedre enn for lite, men. De sier at øynene er vinduet til sjelen, og hvis du for alltid skifter rundt, så ser du godt ut. [Les: 10 subtile øyekontaktflytter som fungerer]

# 2 Footloose. Det finnes andre måter du kan peke enn bare med fingrene alene. En av de viktigste måtene du kan gjøre dette på er med føttene. Av denne grunn er det alltid godt å sitte på avføring noen ganger i løpet av møtet, da dette letter enklere visning av stillingen, og hvis den andre persons føtter vender seg mot deg, så er det på spill!

En veldig fysisk refleksjon av underbevisstheten, å ha føtter vendt mot deg, viser at de er interessert nok til å holde seg og ikke føle seg i det hele tatt truet, kjedelig eller på annen måte uinteressert. Gjenta denne handlingen for å gi samme inntrykk tilbake. De kan ikke være klar over meningen, men deres indre bevissthet vil. [Les: 20 klare tegn på tiltrekning i den første samtalen]

# 3 Slå på den. Dette tipset refererer til kroppens retning. Som berørt av nr. 2, vil kroppen peke eller lede seg bort fra den andre personen i samtalen hvis det er mangel på interesse eller følelse av trussel. Kroppen viser at den er klar til å få en rask flukt.

Av denne grunn er det viktig å sørge for at kroppen din er skrudd rett mot personen du prøver å imponere på. Hvis kroppen din er litt off-kilter, trenger du ikke å bekymre deg for mye. Firkantet på kroppseksponering er ganske viktig for det underbevisste å engasjere seg i, og det kan ta litt tid å være komfortabel nok til å gjøre det.

# 4 Glad jakt. Et av de største verktøyene i charmerens arsenal er smilet. Selv når alt annet har gått galt, kan et mordermiljø redde selv de mest katastrofale situasjonene. Det hjelper selv om man har et naturlig smil, selvfølgelig, men å vite hvordan og når du skal bruke det, er like viktig.

Et skarpt flick av et smil som er rettet for fort, kan virke falsk. Å le for lenge kan få deg til å se ut som en rømt psykotisk. Smiler så vidt at tannkjøttet ditt blir utsatt helt tilbake til øyebollene, er bare rett og slett uattraktivt!

Et bredt, dvelende smil er best, med litt tannvirkning, men ingen tannkjøtt. Ikke glem å smile med øynene dine på samme tid som munnen din, skjønt. Dette er hemmeligheten som gjør et smil spesielt, og bare et halvt smil uten det. [Les: 15 subtile men veldig åpenbare tegn på flørting mellom to personer]

# 5 Tunge og spor. Det er noen kroppspråklige bevegelser som er ekstraordinært subtile og vanskelige å oppdage, og det er de som er positivt eksplosive. Når en kvinne patently og languidly licker leppene mens du gir full eller nær-full øyekontakt, så håper du at huset ditt er ryddig - fordi det ikke er noen måte du kommer hjem alene i kveld!

Husk imidlertid at dette er uten tvil en skygge, et trekk som bare en kvinne kan trekke av - med mindre du er en drakkdronning eller en kannibal! [Les: 6 gavekort, hun er klar for at du skal kysse henne]

# 6 Glatt operatør. Hastigheten til alle bevegelser du lager, med dine armer og hender, sier spesielt mye om din følelsesmessige tilstand. Rask, hyppig og rykkende bevegelser gjør at du ser nervøs og ikke veldig trygg, mens motsatt effekt oppnås ved bevegelser som er sløv og sporadiske. Sakte ned, og utstråle den slags tillit som er attraktiv for begge kjønn.

# 7 Lene maskin. Å ha ditt motsatte nummer lent mot deg litt under samtalen er en annen giveaway at de er mer enn litt interessert i deg.Faktisk er dette den sterkeste av retningsmessige kroppsspråk ledetråder, da det innebærer en viss mengde potensial for kyssing.

Når du prøver å utføre denne spesielle bevegelsen selv, må du sørge for at hellingen din er av påviselig nivå, men ikke så langt fremover at datoen din må hele tiden unngå muligheten for en utilsiktet hodebøtte! [Les: 18 signerer personen du snakker med, liker deg mye allerede!]

# 8 Hår idag. Denne må nevnes for å unngå en veldig stor misforståelse som ofte oppstår rundt berøring av hår. Ja, det kan tyde på at eksekutoren til denne spesielle bevegelsen er tiltrukket av deg, men det kan også indikere ubehag, trepidation og til og med frykt.

I utgangspunktet da, aldri prøve å tolke noens humør ved hjelp av denne aningen alene, og i stedet bruk den sammen med andre tegn for å få en klarere forståelse av hva du skal gjøre neste. Å få denne feilen kan virkelig ha katastrofale resultater.

# 9 Berøring av øyeblikk. Hvis ditt datingsrisiko når som helst når du kommer ut og berører deg lett, uansett hvordan tilsynelatende uskadelig, er dette en av de sterkeste indikasjonene på tiltrekning som er tilgjengelig for studenten i kroppsspråket. Når du forsøker å utføre denne spesielle bevegelsen selv, må du huske tre ting. [Les: 13 lusty tegn på tiltrekning som kan bli lagt merke til av alle]

For det første, sørg for at det har vært andre sterke nok tegn for å rettferdiggjøre et så bevegelig trekk. For det andre, sørg for at det er et passende punkt i samtalen for å tillate deg å gjøre dette, ikke bare å skyte det ut av det blå. For det tredje, sørg for at du berører den høyre delen av kroppen din. En hånd, arm eller et kne er fint under de rette forhold. En full frontal, tohånds overgrep er imidlertid flere ting som marerittene er laget av enn drømmer! [Les: Kroppsspråktiltrengning - berørt følelse flirter]

# 10 Lip service. Kysset godnatt er så vanskelig å få rett. Kysser du på kinnene, på leppen, eller kysser du til og med? Nøkkelen til å gjennomføre dette mest plagsomme punktet i en hvilken som helst dato er å forplikte seg til en handling og gjøre det jevnt, rolig og fast. De sier at den som tøver, er tapt, og i dette tilfellet er det gamle ordtaket helt sikkert sant. [Les: 15 tips for å gjøre ditt første kyss minneverdig]

En vellykket slutt på en dato med den du vil være en viktig del av livet ditt, er avhengig av kroppsspråkobservasjonene som er gjort ovenfor som noen annen del av forførelsesrutinen din. Så vær nøye med hvordan kroppen din samhandler med den generelle strømmen av samtale, og sørg for at du vellykket drar av det romantiske kuppet av århundret!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar