18 Kritiske tegn på et usunt forhold

Selv de sunneste forholdene kan begynne å bli dårlige over tid. Bruk disse 18 usunn forholdet til å dechiffrere ditt eget kjærlighetsliv.

Et sunt forhold er hver parrets eventyrhistorie.

Tross alt ønsker vi alle at våre kjærlighetsliv skal fylles av lykke og lykke.

Men annet enn et heldig par, mister de fleste par seg langs ekteskapelig eller forholdslig lykke og ender med å ta den usunde veien mot dårlig romantikk.

[Les: 12 tips for å være et lykkelig par som er misunnelig av andre par]

Det er ganske trist egentlig, for som elskere, din partner og du prøver å få forholdet til å fungere.

Du kan prøve å forstå hverandre og kommunisere med hverandre.

Men med mindre du virkelig forstår hva som betyr noe for lykkelig kjærlighet, kan din innsats være like fruktløs og tilfeldig som å prøve å finne noe i mørket.

[Les: 25 forholdsregler som gjør kjærligheten din vellykket]

Hva gjør et forhold usunt?

Et romantisk forhold begynner alltid sunt.

Det starter med forfølgelse, lidenskap og søvnløse spennende netter.

Kjærlighet føles bare så perfekt, og partneren din føles som den sjelevennen du har lengt etter. Og hvis ting går galt i kjærlighet, er det bare på grunn av et enkelt problem.

Mangelen på kommunikasjon og forståelse.

Det er så enkelt egentlig. Alle dine problemer i kjærlighetslivet og alle hjerteslagene du opplever i livet ditt, er effektene av bare en enkel ide, mangel på kommunikasjon mellom partnere. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste kompatibiliteten din og kommunikasjonen]

Men så enkelt som tanken på å kommunisere åpent kan virke, er det også det vanskeligste å gjøre, spesielt når egoer støter sammen eller når du antar at din elsker vil dømme deg for dine meninger.

Når du virkelig kan forstå hva du føler inne, når du lærer å kommunisere hvordan du føler med din elsker, og dere begge spiller en aktiv rolle i å forstå og støtte hverandre, vil kjærlighetslivet blomstre og tåle tidenes test uten problemer. [Les: Hvordan begynne å kommunisere bedre i forholdet ditt]

Men hvis du ikke kommuniserer med hverandre, er det bare et spørsmål om tid før den sunne kjærligheten begynner å ødelegge fra innsiden.

Bor gjennom en usunn romanse

Hvis du allerede lever i et usunt forhold, er det lettere sagt enn ferdig med å kommunisere med hverandre. Hvis du ikke har noen anelse om at du gjør noe galt, eller hvis du ikke kan gi den dårlige følelsen av å veie deg ned i et navn, kan du noen gang fikse det? Det er som å prøve å finne løsningen på et problem du ikke kjenner eller forstår.

Forskjellen mellom et sunt og et usunt forhold er lett å se skjønt. I et godt forhold er kjæresten din styrkestolpe og din støtte, og du føler at et stykke av deg mangler når de er borte fra deg.

Men hvis du lever gjennom et usunt forhold, vil du føle deg drenert av energi og blottet for lykke når du er rundt din elsker. Faktisk vil du føle deg lykkeligere når du er borte fra din kjæreste * med venner eller med en hemmelig forelskelse *, og du vil innse at du har mer glade ting å snakke om med andre enn med din egen partner. [Les: 25 emner alle par må snakke om i et godt forhold]

De 18 kritiske tegnene på et usunt forhold

Det er aldri lett å huske når forholdet faktisk begynte å gå dårlig. Til tider kan det være en enkel rulle i øyet, eller en tid da du følte deg underappreciated eller følte den kvelende følelsen av usikkerhet. Og på andre tider kan det være noe mer skarp og åpenbart som en affære eller et argument. [Les: 7 hemmelige og subtile tegn ditt forhold begynner å gå dårlig]

Begynnelsen av et usunt forhold er ikke lett å dechiffrere, men det begynner nesten alltid med disse 18 tegnene. Hvis du ser noen av disse usunne forholdet tegn som sprer seg i din romantikk, luker dem ut umiddelbart. Å gjøre det vil ikke bare lagre forholdet ditt, men også gi mer kjærlighet og lykke i forholdet ditt.

Ser du noen av disse 18 tegnene i kjærlighetslivet ditt? Kommunisere om det med kjæresten din, og lykken vil sippe rett tilbake i livet ditt sterkere og det ville vare lenger!

# 1 Uærlighet og hemmelighet. Dekker du en løgn med halv sannheter, selv om det er noe så trivielt som det du har vært opp til hele dagen? Eller har du en hemmelig forelskelse på noen og unngår å snakke om det med kjæresten din? Uansett hva det kan være, snakk om det, og du vil se hvor mye nær dere begge kan få. [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og din elsker]

# 2 saker. Saker kan komme i forskjellige former, enten det er seksuelt eller emosjonelt. Men det som betyr noe er at det kan påvirke forholdet til kjæresten din. Når du investerer partnerns andel av kjærlighet mot noen andre, er det åpenbart at partneren din vil føle seg forsømt og skadet. Og det kan tvinge dem til å drive bort fra deg, selv om du overbeviser deg selv om at du ikke har en affære. [Les: 18 tegn på at du kanskje har en følelsesmessig affære og ikke engang vet det!]

# 3 Ønsker og forventninger. Har du hemmelige forventninger fra partneren din, noe du ikke har fortalt dem om? Eller har du ambisjoner som du ønsker at din partner kan hjelpe deg med å oppnå? Forventninger i kjærlighet er gode, men bare når de kommuniseres og realistiske.

# 4 Manglende respekt. I et godt forhold må begge partnere respektere hverandre. De gjør løfter til hverandre og beholder dem, og de unngår å snakke dårlig om hverandres mangler bare for å føle seg bedre om seg selv. [Les: De 10 tegnene på et veldig godt og sunt forhold]

# 5 Sex er drivkraften. Er du og din partner sammen bare fordi dere begge blir smittet av hverandre seksuelt? Er strålende lidenskap mellom arkene den eneste grunnen til at dere begge er sammen? Hvis sex er svaret på alt, skal det tilbringe en kveld sammen, gjøre opp etter en kamp eller til og med å vise kjærlighet, det er bare usunnt.

Et romantisk forhold trenger to ting for å lykkes, kommunikasjon og seksuell tiltrekning. Ved å unngå kommunikasjon, setter du bare opp for elendighet og misforståelser i kjærlighet.

# 6 Usunn jalousi. Er du sjalu av partneren din? Noen ganger kan det være noen ting om partneren din som du misunner, som deres høyt betalende jobb eller antall venner de har. Misunnelse er ikke alltid dårlig, men hvis det blir sjalusi og du i hemmelighet ser på måter å isolere partneren din fra sine venner eller be dem om å finne en ny jobb, er det et tegn på usunn sjalusi i kjærlighet. [Les: Hvordan slutte å føle deg jaloux av partneren din]

# 7 Usikkerhet. Trenger din partners nærhet til en attraktiv venn deg? Usikkerhet er vanlig i begynnelsen av et nytt forhold hvor begge parter fortsatt lærer om hverandre, deres ekser og deres søte venner. Men i en usunn romanse hersker usikkerhet hele tiden, selv når forholdet flyr forbi infatueringsstadiet. [Les: De 9 stadiene alle par opplever i et forhold]

# 8 Konkurranse. Når du føler deg maktløs eller liten i et forhold, og føler at du ikke har en stor rolle å spille i forholdet, kan kjærlighetslivet bli en maktkamp for å bevise at du er sjefen. I usunne forhold ønsker en partner hemmelighet og håper at deres elsker vil mislykkes ofte, slik at de kan føle seg som den sterkeste i forholdet.

# 9 Testetider. Et av de vanligste tegnene på usunne forhold er testspillene disse parene spiller. Nå og da ber de med vilje deres partner å gjøre noe, vel vitende at de vil glemme alt om det eller gjøre en feil, bare for å fange deres partner i et svakt øyeblikk og si: "Jeg visste at du skulle glemme ! "eller" Jeg fortalte deg det! "

# 10 Manglende følelsesmessig intimitet. Det er aldri galt å ha mange nære venner eller ha hemmelige knus i livet. Det skjer for oss alle. Men for kjærlighet til å lykkes, må partneren din være din nærmeste venn, og du må føle deg komfortabel diskutere noe i det hele tatt, det være seg penger, seksuelle fantasier eller til og med kinky spill i sengen. [Les: Topp 50 kinky sex ideer å prøve som et par]

Emosjonell intimitet tar tid å vokse, men hvis en av dere slutter å bygge intimiteten på grunn av frykten for klosset, vil det alltid være skjulte hemmeligheter som forhindrer dere begge til å komme nærmere.

# 11 Manglende sexliv. Tror du at sann kjærlighet er alt du trenger for et vellykket forhold eller et ekteskap? Da er du definitivt feil. Med mindre en av dere ikke kan utføre eller må holde sex av medisinske grunner, må dere begge betale mye oppmerksomhet for å se bra ut og nyte sex. En sizzling seksuell kjemi spiller en mye større rolle i romantikk enn du antar! [Les: 13 utrolige sexhemmeligheter som kan forandre livet ditt!]

# 12 Sammenligninger. Vi er alle enkeltpersoner, og vi er ikke alle perfekte. Selvfølgelig kan det være noen ting du vil endre om partneren din. Men det gir deg ingen unnskyldning for å sammenligne dem med andre, det være seg din romantiske eks, din rike venn eller din lekende kjærlighet. Sammenligninger forårsaker alltid usikkerhet og skader et forhold.

# 13 Du elsker å være forelsket. Men du er ikke forelsket. Føler du det da? Bor du i forholdet bare fordi du liker å vite at du er elsket eller fordi du er redd for å miste kjæresten din til noen andre?

Noen ganger er den eneste grunnen til at du fortsatt er i et forhold, fordi du er redd for hva du må oppleve hvis du bryter opp. Men du må vite at du bor i et forhold i frykt for å miste kjæresten din mer enn ute av kjærlighet for dem, vil aldri gi deg lykke. [Les: 12 tegn på at du går på eggeskaller i kjærlighetslivet ditt]

# 14 Forventninger og krav fra familier. Hvis du er i et langsiktig forhold eller et ekteskap, ville du ha opplevd flere forekomster av dette allerede. Forstyrrer familien din eller din partners familie med livet ditt som et par oftere enn nødvendig, enten ved å foreta konstante forespørsler eller forsøke å involvere seg i beslutningsprosessen din? Dette kan være tålelig i dag, men en dag vil det ta et toll på forholdet ditt og gjøre det til en usunn. Interfererende familier gjør alltid.

# 15 Kontrollerende strikke. En kontrollerende person blir bare ikke kuttet ut for et godt forhold, med mindre de gjør anstrengelser for å forandre seg. Et forhold handler om balanse og forståelse mellom to elskere. Og det er ikke om å bli dominert av en partner. Hvis en partner tar de fleste avgjørelsene eller alltid gjør ting, er det et sikkert tegn på et dårlig og usunt forhold. [Les: Den riktige måten å håndtere kontrollerende atferd i forhold til]

# 16 Gi og ta. Forholdet mellom tid og tid trenger kompromisser og ofre fra begge parter for å fungere harmonisk.I et sunt forhold er kompromissene balansert, og begge parter er glade for å imøtekomme hverandres krav. Men i et usunt forhold er det alltid bare en partner som bøyer seg bakover, mens den andre partneren bare vil ha ting gjort sin vei.

Selv om forholdet virker perfekt i dag, kan det være så bare fordi det å gi samarbeidspartneren være uklar eller kanskje ikke har uttalt sin urettferdige behandling enda. Men når ubalansen i kompromisser kommer ut i det åpne, forlater de begge parter bitter og sint fordi ingen av dem kan forstå den andre. [Les: De 20 beste grunnene til skilsmisse som de fleste par overses]

# 17 Inkompatibilitet. Inkompatible forhold er de verste av usunnede forhold. Kjærligheten kan ha blomstret perfekt, men med begrenset kommunikasjon og forståelse av hverandre, kan begge partnere ha gått bort fra hverandre over tid. Det er ikke for sent å komme nærmere, men alt du trenger å gjøre er å starte fra begynnelsen igjen. Og denne gangen må du kommunisere! [Les: 60 få-å-vite-du spørsmål for å starte på nytt din romantikk]

# 18 Silent behandling. Det er uunngåelig å ha forskjeller mellom elskere nå og da. Men det som betyr mest er hvordan du håndterer det. Hva gjør du når et argument oppstår? Gjør dere begge et sterkt stativ og hold deg til dine egne synspunkter? Eller gir den ene av den andre den stille behandlingen til de lærer en leksjon? [Les: Hvordan å perfeksjonere den stille behandlingen i et forhold]

Den stille behandlingen, men effektiv, er en av de farligste måtene å forsøke å løse et problem på. Og det fører bare til hemmeligheter, usikkerhet og frustrasjoner. Bruk den stille behandlingen hvis du må, men bare hvis du vet riktig måte å bruke dem på.

[Les: 23 must-know forholdsråd for kvinner og 23 idiotiske forholdsråd for menn]

Så hvor sunt er forholdet ditt? Ser du noen av disse tegnene på et usunt forhold i din egen romantikk? Nesten alltid, å ignorere noen av disse 18 tegnene, vil bare gjøre mer skade enn godt i kjærlighetslivet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar