Ulv i sauets klær: 30 advarselsskilt av en psykopat

Uansett hvor mye du tror din ex er en psykopat, er det en forskjell mellom en psykopat og et røvhull. Vi rundet opp tegnene til en psykopat.

Psykopater må holde sin sanne natur skjult for at de skal kontrollere, bedra og manipulere folket rundt dem. Ferdige skuespillere og faker, de gjør det de kan for å få tillit. Bare for å få deg til å falle inn i deres forseggjorte feller. Det er tegn på en psykopat som hjelper deg med å finne ut hvem du har å gjøre med.

Tegn på en psykopat

Psykopater kommer over som normalt. Men deres virkelige karakter har alltid en måte å seep gjennom.

Så, hvis du mistenker noen du kjenner, er en psykopat, ta en titt på disse tegnene. Ser alt ut?

# 1 Tidlige atferdsproblemer. Se på barndommen deres. Likte de å skade, torturere eller drepe dyr? Hadde de en lang historie med å lyve som går tilbake til barndomsårene sine? [Les: 6 store leksjoner jeg lærte av å bli løyet til i 5 år]

# 2 ungdomskriminalitet. De kan også ha en historie med ungdomskriminalitet, som smålig forbrytelse, stjele, skade dyr, skade andre mennesker, eller til og med skade seg selv for egne midler.

# 3 Walking motsetning. De har en tendens til å ha denne street-smart, vært-der-gjort-den tøff kombinert med noe uskyld som trekker sine ofre for dem. De motsetter seg også i en lang setning. Eller de sier en ting og viser en annen uten å slå en øyenvippe.

# 4 Overdreven og overfladisk sjarm. De tilpasser en følelse av normalitet for å passe inn i en funksjon i samfunnet. Dette kalles en "maske". Andre tolker det som sjarm og magnetisme. Psykopater gjør gode gjerninger eller er svært hyggelige, men dette er bare for å få folks tillit. [Les: Emosjonell manipulasjon - 14 måter hvordan folk rote med tankene dine]

# 5 En standout. En psykopat, av en eller annen grunn, piques din nysgjerrighet. Du ser en som står over gaten, gjør ingenting, men personen lar deg lure på dem og hva de skal gjøre. Ofte, bare en titt på en fremmed som viser seg å være psykopatisk, sender kulderystelser ned i ryggraden.

# 6 Litt "av". Mesteparten av tiden kommer de ut som sjarmerende, uskyldige og ekte, men det er noe om dem som etterlater deg overbevist. Det kan være med måten deres smil ikke når øynene deres, eller hvordan kroppsspråket og uttrykket virker som et øye.

# 7 Blinker av forakt. Snakk med noen, og du vil se mikrouttrykk. * Følelser som kommer og går og manifesterer seg i en person så fort at det lett blir savnet * av forakt. Denne følelsen kan ikke være relatert til det du snakker om, men dette skyldes bare en psykopat som undervurderer deg og overvurderer seg selv. [Les: 25 tegn på skjult narcissisme - En spesiell type sinnspill]

# 8 Veiled "forteller." Psykopater har en måte å subtly utsette sine sanne selv eller hensikter til intetanende ofre. Alt fordi de finner det morsomt og tilfredsstillende. De har en tendens til å slippe hint av sin sanne natur. Ting som, "Du er altfor stolende, ulemper kan lett dupe deg" eller "Se opp, ulv kommer i saueklær."

# 9 Veldig snill. De er også utrolig bra manipulatorer. Selv om de forteller deg de mest opprørende tingene, finner du deg selv å tro på dem på grunn av deres faglige vevde ord og handlinger som alltid får dem det de vil.

# 10 Criminal allsidighet. Sjekk en psykopat kriminelle poster, og du vil se et bredt spekter av forbrytelser begått. Med deres uvanlig høye følelse av selvtillit, mangel på empati og skyld, er det enkelt for dem å begå en forbrytelse så lenge det passer dem. [Les: Slik ser du løgnene på et online datingside]

# 11 Grandiose følelse av selvværd. De tror de er bedre, selv langt bedre, så alle andre. Og denne følelsen av selvverdighet, der de tror at de er smartere eller sterkere enn alle, viser ved deres handlinger, uttrykk, språk og holdninger.

# 12 Deviant seksualitet. Selv om det er ganske normalt å ha bestemte seksuelle preferanser eller til og med fetisjer, søker psykopater mer aggressivt på sine unike soverom. De manipulerer, lure, bedra og til og med aggressivt sørge for at deres avvikende seksuelle lyster er fornøyd. [Les: Sex demoner - Historiske unnskyldninger for avvikende seksuell oppførsel]

# 13 Utrolig skyldløs. Hvis de sårer noen og ting eskalerer, unnskyld de bare for å appease personen. Men de har ingen anelse om hva som ligger mer enn unnskyldningen. De ligner bare å være skyldig for å få folk av ryggen. Dypt inne, de er ikke i stand til å føle skyld og anger.

# 14 Svakheter i tale. De kan bruke "uh" "ahhh" eller "uhmmm" mye i talen deres. Dette kan skyldes at de rammer en historie eller tenker på måter å få sine ofre til å tro på dem, kalkulerer for å skjule sin reelle hensikt.

# 15 Prolific høyttaler. Likevel kan de være veldig interessante og overbevisende, spesielt når de åpner munnen. De vever de mest opprørende fortellingene, og alle i rommet tror det. De leverer også forseggjort taler som en ekspertskuespiller, som de egentlig er. [Les: 13 hemmelige gaver som avslører om noen lyver for deg]

# 16 Grunne følelser. Ved en begravelse ser du en psykopat av deres mangel på følelser. Selv om de blir skadet på grunn av en ulykke, reagerer de ikke som en annen person normalt gjør. Likevel utgjør de disse følelsene bare for å passe inn eller manipulere. I virkeligheten har de ikke dype følelser under de vil ha vist. Enkelt sagt: falsk følelsesmessig visning.

# 17 Berolig å rase og tilbake igjen. Siden deres følelser er grunne, er de også kortvarige. De bytter fra en ekstrem følelse til en annen som de har en bryter.

# 18 Manglende empati. Fortell psykopater å sette seg i andres sko, og du kan også snakke med en vegg. Mens de gjenkjenner følelser og kopierer dem, har de selv en nedsatt evne til å føle dype følelser.

Robbing dem av evnen til empathizing med andre mennesker, spesielt de som har blitt deres ofre. [Les: 7 grunner til at empati er viktig i et forhold]

# 19 Preying på andres følelser. Ikke få dem feil - psykopater kjenner følelser altfor godt, selv om de ikke kan føle det. Det er som å fortelle de blinde å beskrive farger. Derfor er det enkelt for dem å leke med andres følelser bare for å få det de vil ha, eller til og med for å bare se at andre mennesker lider.

# 20 Unfazed. Psykopater er kjent for å ha redusert oppstartssvar. De føler sjelden for frykt, hvis i det hele tatt, og de er ikke lett overrasket. Ifølge studier er dette på grunn av redusert aktivitet i amygdala, som er ansvarlig for frykt, blant andre følelser.

# 21 Sucker for spenning. De er i farlig og ekstremsport og aktiviteter, for eksempel basehopping, skydykking, dragkonkurranse, exhibitionism, trøbbel med myndighetene, og til og med utilsiktet utro mot ektefeller, alt bare for spenningens skyld. [Les: Følelsesmessig fornærmende forhold - 15 tegn du bare ikke kan savne]

# 22 Kort personlig plass. De har også svært liten følelse av personlig plass, så de vil være oppe i ansiktet ditt. I en sosial setting står psykopater for nær for komfort.

# 23 Ærlig rolig fasade. Deres mangel på hemming, overdreven selvtillit, og naturkalkulering gir dem en forferdelig rolig fasade - selv om deres sinn løser måter å kontrollere og plage deg på.

# 24 Patologisk løgn. Manglende evne til å bry seg om hva andre kan føle eller hva konsekvensene av deres handlinger er, vil psykopater ikke tenke to ganger om å lyve og bedra. De forteller alle slags ting, med en plausibel løgn etter den andre, for å få det de vil ha.

# 25 Behov for stimulering / tilbøyelighet til kjedsomhet. Psykopatene er alltid aktive, og de føler seg rastløse når de kjeder seg. For dem er det ingenting å gjøre når det er stille og stille. Så de er alltid ute og om, alltid behov for underholdning. [Les: Giftige mennesker: 25 tidlige advarselsskilt for å passe på]

# 26 Parasittisk livsstil. De leech av sine naboer eller ta æren for noe de ikke gjorde på bekostning av andre mennesker. De liker å stige mens andre rundt dem lider. Ikke bli overrasket hvis de kaster deg under bussen etter at du har hjulpet dem.

# 27 Manglende eierskap. De er heller ikke i stand til å innrømme sine feil. De kan ikke ta det slik at de har feil og ikke kan ta ansvar for sine handlinger. Faktisk gjør de feilene sine til anklageren. Selv bruker manipulerende taktikker for å sette skylden et annet sted enn dem.

# 28 Saintly. Du kan virkelig ikke dømme en bok ved omslaget. Mens folk kan være veldig veldedige og altruistiske, vær forsiktig da de bare kan skjule seg bak den falske skuespillingen for å få deg til å falle i fellen.

# 29 Manglende realistiske langsiktige mål. Siden de har en utrolig følelse av selvværd, har psykopater upålitelige mål framover. De er overdrevne, grandiose og svært urealistiske. [Les: Er du dating en sosiopat? 8 forstyrrende åpenbare tegn]

# 30 Syndfest. Psykopater er eksperter på å bruke dine egne følelser til deres fordel, så du ser dem som "fattige fyren." De gjør det som om de er de som bærer en urettferdighet.

[Les: Hvordan være hjerteløs: Men det får deg aldri det du vil]

Av en eller annen grunn har psykopater ikke noe moralsk kompass. Eller kanskje i løpet av deres tidlige liv, hadde det en stor sammenbrudd. En ting er sikkert, samfunnets moralsk koder gjelder ganske enkelt ikke for dem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar