15 Tegn på et dårlig forhold Du bør aldri, tolerere noensinne

Du bør alltid være oppmerksom på tegn på et dårlig forhold, så du vet når du skal få helvete der ute. Her er det du bør se etter.

Dårlige forhold er over alt. Sjansen er, du har vært i en før. Og hvis du ikke tror du har, kan du være i en akkurat nå. Siden du er her, lurer du sikkert på hva tegnene til et dårlig forhold er, slik at du kan utelukke dine egne.

Jeg har dårlige nyheter for deg. Hvis du leser dette, går du sannsynligvis gjennom en tøff tid med partneren din. Selv om ikke alle tilbakeslag er en indikasjon på et dårlig forhold, nok til at du vil undersøke det, kan det vise seg å være problematisk.

Dårlige forhold påvirker langt mer enn bare kjærlighetslivet ditt

De kan gjøre hele livet ditt verre. Alt fra vennskap til karriere kan lide hvis du er i et giftig forhold. Å vite tegnene på en er en veldig kraftig måte at du kan ta tilbake kontrollen og forhindre at alt går nedoverbakke. [Les: 7 hemmelige tegn som avslører et skummelt forhold]

Tegn på et dårlig forhold for å se etter

Ingen ønsker å være sammen med noen som er dårlige for dem. Vi ønsker alle den utrolige, morsomme kjærlighetshistorien vi ser over sosiale medier. Selv om de kanskje ikke er helt nøyaktige, er de gode mål å skyte for.

Å ha et sunt forhold er viktig. Å anerkjenne at du ikke er i en, er også veldig verdifull. Hvis du virkelig vil vite om forholdet ditt er dårlig og usunt for dere begge, her er de skarpe tegnene på et dårlig forhold å passe på.

# 1 Manglende kommunikasjon. Når du ikke snakker med hverandre eller verre, kan du ikke snakke med hverandre, noe er veldig, veldig galt. For at et forhold skal være sunt, må du kunne diskutere alt. Hvis du ikke engang kan fortelle partneren din når du er lei deg, er det ikke et godt forhold. [Les: Hvordan fikse en mangel på kommunikasjon i et forhold]

# 2 fornærmelser - selv om de bare er "vitser". Det er helt greit å plage og spøke med din betydelige andre. Det blir et problem når de "vitser" faktisk er fornærmende og skadelige. Du må vite hva som vil forårsake din signifikante annen smerte.

Og på baksiden, hvis de kontinuerlig fornærmer deg og det faktisk gjør deg opprørt, må du si noe. Hvis du ikke kan, og dette er et alvorlig problem, er det et tegn på et dårlig forhold.

# 3 Belittling hverandre foran gjestene. Dette kan være vanskelig å bestemme rett og slett fordi noen mennesker har det vanskelig å finne ut hvor linjen er mellom å plage og belittling. Men hvis det er åpenbart, så har du et forferdelig forhold. Å sette hverandre ned bør aldri tolereres. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker relasjoner]

# 4 Argumenter uten oppløsning. Å kjempe i relasjoner er helt greit. Selvfølgelig, hvis du kjemper hele tiden, er det ikke bra. Men det er et stort problem å krangle og da aldri faktisk snakke om det. Du kan ikke flaske opp de følelsene. Hvis du gjør det, vil de eksplodere på de verste måtene.

# 5 Å ha sminke sex i stedet for å snakke. Hvis dine argumenter slutter i soverommet, har du et usunt forhold. Det er greit hvis du snakker det og gjør opp før sexet, men bruk av sex er et middel for å løse dine problemer, så giftige som det blir.

# 6 Dine venner har fortalt deg at det er dårlig. De kjenner deg best, og de kan fortelle når din oppførsel tar et dykk til verre. Du må virkelig lytte til dem. Det er vanskelig, og du kan være veldig defensiv først, men de bryr seg om deg. Forteller deg forholdet er dårlig betyr at det virkelig er. [Les: 8 typer venner som alle har behov for i livet]

# 7 Familien din liker ikke dem. De fleste av dine familiemedlemmer kan fortelle om noen behandler deg rett akkurat ved hvordan du handler. Hvis de har problemer med fyren, er det av en grunn. Vær oppmerksom på familien din og spør dem selv hva de synes. Noen kan ikke engang være sjenert om å fortelle deg hvordan de føler.

# 8 Familien deres liker deg ikke. Normalt med dårlige forhold, er begge mennesker skyldige. Dette kan tyde på hvordan familien din behandler deg. Du tror kanskje du har det bra for dem, men hvis familien din viser deg ellers, er det på tide å gjøre noe selvreflekterende.

# 9 Passive aggressive notater blir overalt. Når partneren din forlater, legger du merke til alt om ting de er sint på, for det er ikke sunt. Dette er en svært passiv aggressiv måte å løse problemløsing på. Når du ikke kan snakke, er forholdet usunnt. [Les: Hvordan håndtere passiv aggressiv atferd rolig og med klasse]

# 10 Du prioriterer ikke hverandre. Hvis du er i et forhold, bør partneren din være din prioritet. Selvfølgelig har du andre ting å bekymre deg for, men de skal fortsatt være mot toppen av listen. Hvis dere begge ignorerer hverandre og ikke respekterer denne prioriteringen, vil det aldri være bra for deg.

# 11 Du gjør knapt gode ting for hverandre. I et sunt forhold er målet ditt å alltid gjøre hverandre lykkelige. Når du slutter å gjøre disse tingene, er noe galt.Du kan ikke være med noen hvis du ikke engang vil gjøre fine ting for dem.

# 12 Du setter ikke pris på de ting du faktisk gjør for hverandre. Når du faktisk gjør ting som er søtt og snilt, setter ingen av dere pris på når den andre personen gjør det. Når du kommer til å forvente gode ting og aldri erkjenne at de er ferdige, er du ikke takknemlig. Å være utakknemlig er ikke sunn. [Les: 16 måter å vise takknemlighet for noen du elsker]

# 13 Du føler deg lettet når du kommer til å være alene. Nå, mange mennesker nyter sin egen tid. Men når du var bare med partneren din og er lettet når de endelig går, er det et problem.

Du bør ønske å være rundt din betydelige andre. Ikke å ha dem rundt betyr at du ikke liker deres firma. Hvis du ikke liker deres firma, hvorfor er du til og med sammen?

# 14 Du ønsker noen ganger at du ikke var sammen. Selv om du argumenterer, bør du aldri føles som dette i et sunt forhold. Hvis du gjør det, er det et av de mange tegnene på et dårlig forhold, og du er sannsynligvis ikke fornøyd. Når du føler deg på denne måten oftere enn ikke, er det problemer.

# 15 Du er ulykkelig. Dette bør bare være åpenbart, men noen mennesker trenger påminnelsen. Hvis du ikke er fornøyd med din betydelige andre, bør du ikke være sammen. Glem hvor lenge du har vært med dem eller hva noen andre ville tro om du splittet. Din lykke er av største betydning.

[Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold for å holde øye med]

Å vite tegn på et dårlig forhold kan virkelig spare deg. Når de begynner å poppe opp, kan du enten ta beslutningen om å fikse ting eller gå. Valget for deg og din egen lykke er opp til deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar