Kjærlighet er i luften! 13 tegn du begynner å bli forelsket i

Innholdsfortegnelse:

Kjærlighet er i luften! 13 tegn du begynner å bli forelsket i
Kjærlighet er i luften! 13 tegn du begynner å bli forelsket i

Video: Kjærlighet er i luften! 13 tegn du begynner å bli forelsket i

Video: Kjærlighet er i luften! 13 tegn du begynner å bli forelsket i
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2023, September
Anonim

Hvordan vet du når du blir forelsket? Noen ganger er det lett å vite, noen ganger er det ikke. Her er 13 tegn på at kjærlighet er i luften!

Å starte et nytt forhold kan være så flott. Du går på mange spennende datoer, du har første kyss, første sleepovers, du blir wined og dined, og møtes med sine venner. Det er alt nerver, spenning, flørting og moro.

Men når flytter du fra å bare dele noen til noe mer seriøst? Når vet du at denne personen faktisk er mer meningsfylt for deg? Når vet du at du faller for dem, og at kjærlighet er i luften?

Kjærlighet er annerledes for alle, og det er ingen sett med nøyaktige følelser som du vil ha som definitivt betyr at du er forelsket. Bare du vet hvordan du føler. Men med det sagt, får folk ofte svært likte følelser når de begynner å falle for noen.

13 tegn på at kjærlighet er i luften

Hvis du lurer på om du faktisk er forelsket i noen, eller bare vil fortelle forskjellen mellom ekte kjærlighet og forelskelse eller forelskelse, så vil disse 13 tegn på at kjærlighet er i luften, hjelpe deg med å finne ut det!

Så, er du forelsket? La oss ta en titt! [Les: Infatuation vs Love - 14 måter du kan fortelle forskjellen]

# 1 Du våkner opp og tenker på dem. Hvis så snart du våkner om morgenen, tenker du på din nye kjærlighetsinteresse * på en god måte, selvfølgelig *, så er det en solid indikasjon på at du kanskje blir forelsket. Dette er spesielt sant hvis du tenker på de siste tingene om natten også. Noen som alltid er i tankene dine er et tegn på at kjærlighet er i luften.

# 2 Du dagdrømmer om dem. Hvis du finner ditt sinn vandrende, og du utgjør små scenarier om dere to sammen, viser det at du tenker på dem hele tiden. Det kan være fantaserende om fremtiden, eller bare det varme kjønet du skal ha senere, men å ha dagdrømmer viser hvor sterk dine følelser er. [Les: Infatuationsdefinisjon - 10 tegn du er tydeligvis bare forvirret]

# 3 Tanken om å miste dem er forferdelig. Gjør du det bra med ideen om å miste dem, selv om det ikke er sannsynlig å skje? Hvis du tenker på å bryte opp og det er ødeleggende * eller til og med avbildning som mister dem når de to er gamle og grå *, viser dette hvor dypt du bryr deg om dem.

Du kan nå ikke forestille seg å være uten dem, og vet at de alltid vil være ved din side - dette er virkelig et tegn på at kjærlighet er i luften! [Les: Hvordan bli forelsket for alltid med kjæresten din]

# 4 Når du ser på dem, får du et rush av den "varme, fuzzy følelsen." Følelsen du får når du er forelsket i noen er en slags bølge av positive følelser.

Det gjør at du føler at du kan briste med lykke, men samtidig, klar over hvor sårbar du er. Det er som å ha sommerfugler, men mer komplekst og intenst enn dette - hvis du føler det, vet du det!

# 5 Du føler at du "får" hverandre. Å være forelsket handler om å virkelig kjenne den andre personen, og la dem få vite deg også. Hvis du har latt hverandre, føler at du kan fortelle hverandre noe, og forstå hverandre helt, så viser det hva en dyp og spesiell forbindelse de to har. [Les: Er jeg forelsket? 21 tegn for å dekode den fuzzy følelsen]

# 6 Du ville gjøre noe for å gjøre dem lykkelige. Å være forelsket i noen gjør at du føler deg veldig uselvisk. Hvis du føler deg som om du vil gjøre noe for å gjøre den andre personen glad, betyr det sannsynligvis at du er forelsket i dem.

Det er dessuten at du også vet akkurat hva det er som vil bringe et smil til ansiktet deres, og så gjør ditt beste for å få det til å skje så ofte som mulig!

# 7 Du kjenner deres håp og drømmer. Når du elsker noen, vil du vite alt om dem. Du vet hva deres ambisjoner er, fra praktiske karriere til deres villeste fantasier.

Du er deres største supporter og tror på dem helt. Du presser på hverandre og prøver å hjelpe hverandre med å oppnå så mange av dine drømmer og mål som mulig. [Les: Virkelige sjelevenner - 20 tegn på at du har møtt livets kjærlighet]

# 8 Du blir begeistret for å se dem. Så så du bare hverandre den morgenen, og begge gikk på jobb, men tanken på å se dem igjen på slutten av dagen er så spennende. Rush du føler når du går gjennom døren og der de er er helt ulikt noe annet. Du kan ikke forklare det, men du føler deg så glad for å være sammen, selv om du ikke gjør noe i det hele tatt.

# 9 Du føler deg mer emosjonell enn vanlig. Som vi sa før, kan du være forelsket få deg til å føle deg sårbar og kan få deg til å se på verden på en annen måte. For å virkelig bli forelsket, må du gi deg den andre personen helt, og det kan være ganske skummelt.

På grunn av dette er du langt mer følsom overfor dine egne følelser og deres også. De kan få deg til å gråte med glede, men også med tristhet mye lettere enn noen andre ville kunne. [Les: Hvorfor blir vi forelsket - litt vitenskap, en liten skjebne]

# 10 Du har små hemmeligheter. Kjærlighet handler om å dele ting med hverandre, og la den personen se sider av deg som ingen andre gjør. Uunngåelig, ender du med små hemmeligheter som bare de to deler med deg.

Det trenger ikke nødvendigvis å være stor, "ta dette til graven", hemmeligheter, men bare små ting som den rare bedtime rutinen du har, eller at du i hemmelighet finner sjefen din veldig irriterende. Det er bare noen ting du bare holder for de to av dere, at ingen andre har det, og det er det som gjør forholdet ditt så spesielt.

# 11 Du stoler helt på hverandre. Du kan egentlig ikke være forelsket uten virkelig å stole på den andre personen. Mens det kan være nervestativ for å gjøre det, betyr kjærlighet at du er i stand til å sette all din tro på den andre personen.

Du vet at når tider blir tøffe, vil de være der for deg. Du vet om du har en stor kamp, det betyr ikke at du ikke bryr deg om hverandre eller at du skal bryte opp. Du føler deg trygg og solid, selv når du ikke kommer sammen så godt som du burde! [Les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

# 12 Du godtar hverandres feil. Å være forelsket handler om å forstå og kjenne den andre personen. Ofte når vi først starter i et forhold, lar vi bare personen se de gode sidene av oss, og vi beholder den dårlige delen av oss skjult for visning.

Du kan bare virkelig elske noen, og bli elsket, når du har vist hverandre alle dine sider. Når du har akseptert hverandre for hvem du virkelig er, kan du kalle det kjærlighet.

# 13 De er din beste venn, så vel som kjæresten din. Å være forelsket handler ikke bare om fysisk side og flørting. Det er også et godt vennskap under alt. Gode venner er avhengige av hverandre og støtter hverandre, men de gir også hverandre plass til å vokse og frihet til å være et individ også.

[Les: Hvordan lage et forhold sist - 19 kjærlighetsbud

Så, gjør noen av disse lyd kjent for deg? I så fall kan det bare være at kjærlighet er i luften, og du faller virkelig for din partner - hvilken fantastisk følelse som må være!

Anbefalt: