Hook, Line & Sinker: 20 tegn han blir forelsket i deg

Menn kan sikkert gjøre en kvinnes hode svimmel med alle de blandede signalene. Her gir vi deg 20 surefire tegn han blir forelsket i deg.

Menn kan spille slemme spill. Ofte kommer du over noen som er sjarmerende og sjenerøse, men til slutt vil bare komme inn i buksene dine. Deretter er det de som er gjennomtenkte og morsomme å være rundt, men vil dessverre bare være venner.

For våre hjertes skyld * og vår forstand *, er det best å vite hvem blant disse kvalifiserte gutta har de beste hensikter og er verdt den følelsesmessige investeringen.

20 surefire signaler at han er forelsket i deg

# 1 ivrig etter å tilfredsstille. En mann som er overhodet i kjærlighet med deg, vil gå ut av hans måte å tilfredsstille deg. Selv om han er på vei hjem etter en anstrengende dag på jobben, vil han bokstavelig talt gå ut av hans måte å være på vekk og ringe. Det er så ille han vil gjøre deg glad.

# 2 varme ører. Han snakker til deg på telefonen i lengdenâ € | i den utstrekning at telefoner og ører brenner varmt, men du kan ikke sette telefonen ned. Han lytter til deg og svarer med de beste svarene på historiene dine og rants. Han har ikke engang oppmerksom på at han har et viktig møte i morgen. Han vil helst snakke med deg enn søvn. [Les: 14 tegn han er opptatt av å være med deg]

# 3 Dyrenavn. Han har et søtt navn som han bare bruker for deg. Det er ingenting som â € œbabeâ € eller â € œsweetieâ €, men noe mer original. Utrolig, det beskriver deg til en T og du elsker det.

# 4 Quotable. Han husker hva du sa om denne filmen eller den restauranten, og han sier det tilbake til deg - "verbatim" som om det er den største ideen han noen gang har hørt.

# 5 Klærne dine. Han husker hva du brukte på nytt nyttårsaften, og han er ikke kort på komplimenter for å betale deg for hvordan du så den kvelden. Han husker også hva du hadde når du først møtte. Hvis du er heldig, kan han til og med kjøpe deg en veske å gå med din lille, svarte kjole. I så fall, hvis han ikke er homofil, er han definitivt i deg.

# 6 Hva er klokken? Han utgjør alle disse unnskyldningene for å snakke med deg, enten i telefon, på sosiale medier, via Skype eller tekst, eller på en annen måte han muligens kan tenke på. Hvis han er din kontorkammerat, kan han til og med falle ved din bås, bare for å si verdslige ting og være nær deg. [Les: 18 kroppsspråkstilstander gutta gi bort når de faller for en jente]

# 7 3 AM samtaler. Det er ikke bare et opprørskall. Han kan ikke sove, så han ringer deg opp, bare for å se om du er fortsatt våken. Han kaller deg på ulike timer kan bety at han tenkte på deg den dagen - og ikke at han vil komme inn i buksene dine.

# 8 Chivalry er virkelig ikke død. Han åpner dører for deg, drar deg opp en stol og jobber med ungdomsskolen gentlemanly for deg. Selv i en mengde, er han den som sørger for at du er komfortabel og ok.

# 9 Lyser opp. Når han ser deg, lyser ansiktet sitt som et barn i en godteri. Det er så klart at selv venner - og fremmede, som barista-varselet. [Les: Er han tiltrukket av deg? 16 gaver han bare kan ikke skjule]

# 10 Allestedsnærværende. Han ser alt du gjør, kanskje du har slått boken din, og han er umiddelbart der for å plukke den opp for deg, eller han ser deg sliter med å åpne døren, og er rett ved siden din for å gi deg en hånd. Han ser alle dine små kjærligheter, og han elsker hver og en av dem. Faktisk kjenner han deg så godt, fra bare å se på deg * mye * at han kan fortelle om du er opprørt, sliten, sint eller rastløs, bare ved hvordan du puter leppene dine eller øker øyenbryn.

# 11 begavet. Han finner en grunn til å gi deg noe å lyse opp dagen din, selv om det betyr å få deg en morgen latte i tide for din store presentasjon. Han får deg gaver uten grunn, som om han kom tilbake fra en tur og fikk deg en souvenir, eller han bare "droppet av" denne butikken og fant noe han trodde du ville like. Han holder dette opp, og han kan snart kjøpe deg en diamantring.

# 12 Tilbud. Han tilbyr å ta deg ut til middag eller en film for å se denne flick han vet at du elsker. Han finner en grunn til å ta deg ut, selv for en tur i parken. [Les: 21 signerer at du blir forelsket i fyren også!]

# 13 Mr. Protective. Han holder hånden din for å lede deg gjennom en overfylt bar. Han ringer deg for å være sikker på at du er trygt hjemme. Han gir deg sin jakke slik at du ikke blir kald. Det er som om du har din egen superhelt, og du vet at du kan stole på ham når som helst.

# 14 Hans mengde. Hans venner tar deg seriøst. De gjør ikke grønne vitser rundt deg, og enda bedre, de gjør ikke vitser handle om du foran deg. Det er som om de har denne typen ærbødighet når du er med dem, og det er trolig fordi fyren din allerede har informert om hans amigos.

# 15 Virkelig interessert. Det spiller ingen rolle om du snakker med ham over telefonen i flere timer, eller bare tøm timene, diskutere hvordan sjefen din er den mest onde personen på jorden - han lytter. Han betaler oppmerksomhet. Det er som alt som går ut av munnen din, er verdifullt og interessant. [Les: 25 tegn han virkelig elsker deg selv om han ikke sier det høyt]

# 16 Lange farvel. Du vet når samtalen er over, og han virker som om han bare ikke kan ta seg farvel? Enten i telefon, gjennom meldinger, eller personlig strekker han tiden sammen så mye som mulig, pepper farvel med flere versjoner av farvel.

# 17 â € œWe.â € Â En fyr som begynner å si â € œweâ € Â stedet for â € œIâ € Â er definitivt hekta. Han tenker på deg når han tenker på seg selv. Hvis noen inviterer ham til en hendelse, blir du automatisk invitert. Han tenker ikke på å gå hvor som helst uten deg.

# 18 Fremtidige planer. Han lager planer med deg som er 3 til 6 måneder inn i fremtiden. Dette betyr at han kan se deg sammen i det lange løp, og han sørger for at det faktisk skjer.

# 19 Hånd å holde. Han er ikke redd for å vise sin kjærlighet, bare ved å holde hendene. Denne gesturen snakker mye om hvor dypt du er i fyren din. Å holde hånden din mens du er ute på det offentlige, forteller ham om at han er tatt og du er hans. [Les: 25 egenskaper og tegn som gjør en fyr til en veldig god kjæreste]

# 20 Du vet bare. Det er noe om kvinners intuisjon som kan fortelle deg mye om verden rundt deg på bare en splittet sekund. Det samme kan sies for din fyr. Hvis han virkelig blir forelsket i deg, vil du bare vite det.

Hvis din fyr matcher skiltene ovenfor, er du heldig! Du har funnet deg selv en keeper - noen som er så over hælene forelsket i deg, at han vil gjøre alt for å gjøre deg glad og føler deg verdsatt. Du er øyets eple, og hvordan du håndterer ting herfra, kan gjøre forskjellen mellom å være en venn, en kjæreste eller en kone.

[Les: Hvordan menn blir forelsket i en kvinne - De 7 stadier av kjærlighet til menn]

En fyr som faller for deg, vil gjøre det som trengs for deg å legge merke til det. Tross alt kan han ikke hjelpe det; Han er full av all denne kjærligheten for deg. Så, hvis du ser tegnene over i en fyr som prøver å woo deg, er det din tur til å returnere favør ... og la deg falle også.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar