10 Tegn Han feiler kjærlighet bare å sove med deg

Noen ganger ville en fyr gjøre omtrent alt for å komme inn i buksene dine. Så hvordan kan du fortelle om han er ekte eller vil han bare sove med deg?

Ikke alt som glitter er gull. Det er tider når du tror du har funnet den virkelige avtalen, når du faktisk står overfor en falsk. Enten det er en falsk Fendi, en falsk venn eller en falsk orgasme, kan hype noen ganger få deg til å tro at det er den virkelige tingen.

Dessverre, noen menn har måter å fake deres hengivenhet til deg, men bare for det eneste formålet med å komme inn i buksene dine. Mange kvinner kan falle for de søte ordene, de små gaver og løftene til evig, bare for å se ham scurrying bort det øyeblikket hun sover med ham. [Les: 9 raske måter å vite om din forelskelse er ikke i deg]

Hvordan vite om han feiler elsker å ha sex med deg

Vi er ikke her for å få deg til å miste tro på menn. Men vi kan ikke bare lene seg tilbake og se på som kvinner blir manipulert, lurt og løyet av menn som bare vil ha noe tiltak. Nedenfor er noen måter å få øye på en fyr som bare vil slå den og avslutte den.

# 1 Han tar deg aldri ut på en ekte dato. En ting en fyr som er seriøs om deg gjør, er å ta deg ut på datoer. Virkelige datoer. Hvis du for øyeblikket snakker med en fyr eller kobler deg til en fyr som aldri en gang har spurt deg ut på en ekte dato, er dette et stort rødt flagg. Be deg om å møte opp for drinker klokken 9.00, teller ikke som en dato.

Når en fyr virkelig liker deg, vil han at du skal vite, og han vil ødelegge deg og vise deg. Hvis han ikke tar deg til middag eller lunsj, ikke engang en gang, vil du kanskje vurdere å kaste bort mer tid med ham.

# 2 Han sover aldri eller lar deg bli over. Hvis du har sett filmen Bridesmaids, da er du kjent med scenen når Kristin Wiigs karakter og John Hamms karakter har nettopp blitt tilkoblet, og hun våkner neste morgen og innser det er første gang han lar henne bli kvelden bare for at han skulle fortelle henne at han ikke mener det for henne og at han vil at hun skal gå, fordi han har en travel dag. Hvis fyren du snakker med, er slik, så er han ikke seriøs med deg. [Les: 11 klare tegn du burde ikke stole på fyren du drar]

# 3 Han kommuniserer aldri med deg i løpet av dagen. Når du er i et sunt forhold, og fyren du er dating, bryr seg faktisk om deg, så vil han passe nok til å kommunisere med deg og se hva du gjør, i løpet av dagen og om natten. Jeg mener ikke at han må sjekke inn med deg eller du med ham 24/7, men han bør gjøre noe så enkelt som å sende deg en tekst eller ringe deg på lunsjpause, bare for å fortelle deg at han bryr seg.

Hvis du for øyeblikket er i gang med en fyr eller snakker med en fyr som aldri en gang ringer deg eller sjekker inn med deg i løpet av dagen, og den eneste tiden du hører fra ham, er det vanligvis i helgen eller sent på kvelden, da Virkeligheten er han ikke seriøs med deg, men han liker å ha sex med deg.

# 4 Han er bare en nattkaller. Hvis fyren du ser bare kaller deg sent på kvelden, og aldri i løpet av dagen. Og når han ringer, involverer det alltid ham som vil ha deg til å komme over, han er egentlig ikke i det for kjærlighet. Han vil egentlig ikke være med deg, med mindre det er under arkene. Hvis du vil være en oppkobling, vær så snill, fortsett å se ham etter mørke. Men hvis du vil ha ekte relasjoner, ekte kjærlighet og ekte følelser i livet ditt, er det tid du gir ham tilbake til ulvene.

# 5 Han introduserer deg aldri. En fyr som virkelig vil være med deg, vil være stolt av deg, ta deg på datoer, og vil introdusere deg til sin familie og venner. Når en fyr virkelig liker deg, vil han gjøre det til et poeng å introdusere deg til alle dere kan komme inn i når dere er ute sammen. Hvis du alltid blir referert til som "bare en venn", eller hvis du aldri møter noen han kjenner, så er du bare en hookup han vil helst holde deg i mørket.

# 6 Han er uinteressert i din familie eller venner. Hvis den fyren du for tiden bruker tid med, er det ikke lurt å høre noe om familien din, vennene dine eller historien om familiehunder, er det trygt å si at han bare bryr seg om å koble seg til deg. [Les: 5 klare utgivelser av en følelsesmessig utilgjengelig mann]

# 7 Han vil alltid bare hekte seg. Hvis og når du gjør det, vennligst heng med fyren din, og det eneste han noensinne vil gjøre er å koble til, så bør du sikkert skjønne at dette er et stort rødt flagg. Det er flott å hekte seg og være romantisk med noen du liker, men hvis din fyr bare vil koble deg til deg og aldri gjøre noe annet, er det alltid tid til å akseptere det faktum at han bare ikke det i deg i det hele tatt. Hvis det eneste din mann noensinne nevner innebærer at du er to, nakne og får den på, er det tid du kommer løs av taper!

# 8 Alkohol er alltid involvert. Som jeg tidligere har sagt, hvis den fyren du ser, inviterer deg til å møte deg for drinker og aldri faktisk tar deg ut på en ekte dato, så er han ikke interessert i å være noe annet enn f * ck kompis . Hvis de eneste tider han faktisk ber deg om å henge ut i en offentlig innstilling, innebærer å møte opp på en bar eller noe som involverer alkohol, så en gang til, innse disse røde flaggene og ta dem for hva de er: tegn han er ikke interessert i deg annet enn å koble til.[Les: 10 lurte måter folk prøver å komme inn i buksene dine]

# 9 Du starter alltid. Det er ikke noe sexy om desperasjon. Jeg forstår at vi alle vil ha kjærlighet og bli elsket i retur. Dessverre, en måte du aldri vil få det du egentlig vil ha er om du er desperat. Hvis du hele tiden er den som ber om å henge ut, eller begynner å henge ut ved å skje med å ha sex, så vil han selvfølgelig slappe av med deg, fordi du er mer fornøyelig for ham å komme seg enn hans høyre hånd.

Hvis du alltid er den som ber om å henge ut, ser du desperat ut, og selvfølgelig ser han deg som et lett lekk siden siden du hender deg, har du alltid sex. Hvis han aldri er den som ringer opp og ber deg om å henge, må du slutte å være så desperat og kaste bort tiden din på denne fyren. Han er ikke verdt det. [Les: Hvordan møte The One uten å oppleve desperat]

# 10 Han vil ikke at du skal være venner på sosiale medier. I dagens samfunn er det folk som ser på sosiale medier ofte ganske nøyaktige representasjoner av hvem de er i virkeligheten. Og hvis fyren insisterer på ikke å være venner på sosiale medier, så er det en ganske stump måte å si at han ikke virkelig vil ha deg i sitt liv ... i det minste så vidt andre vet.

Mesteparten av tiden kjenner vi allerede svarene på våre spørsmål, spesielt når det gjelder forhold og tvil. Vi pleier å ignorere det vi allerede vet, søker svar på våre spørsmål andre steder, i håp om at kanskje vi får et annet svar, eller høre hva vi vil høre, i stedet for det vi trenger å høre.

Virkeligheten er at uansett hvor mange ganger du spør deg selv om det samme spørsmålet, eller hvor mange du søker råd fra; svaret vil vanligvis være det samme, alltid. Hvis du er i tvil om fyren du ser for øyeblikket, og tenker at han kanskje ikke er i deg så mye som du er i ham, er du sannsynligvis riktig.

[Les: 10 gutter, du burde slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

Ikke vær den typen kvinne som feiler sex og intimitet for kjærlighet. Menn kan falle det like godt som en kvinne kan falle en orgasme. Hvis du er i tvil om hvorvidt fyren du ser er virkelig inn i deg, sjekk etter disse telltale tegnene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar