6 sikker tegn han vil aldri være i forhold til deg

Youâ € ™ ve vært dating en stund, og det har vært bra. Men av en eller annen grunn kan du ikke komme forbi datingstadiet. Hvorfor går du ikke?

Den store og noen ganger fryktelige ting om dating er at det ikke er noen regler. Du kan danse en fyr i tre timer før du hopper inn i et forhold. Du kan gå gjennom frieri, møte foreldrene og et signert dokument av dine intensjoner før du er i et forhold. Og du kan også danse ham i et tiår og fortsatt ikke være "offisiell". Dette er flott for folk som ikke vil bli bundet av regler, men det er stor smerte for de som forventer litt mer stabilitet i forholdet.

Boon og bane av moderne dating og â € œofficial relasjonerâ €

Med Tinder bare et klikk unna, er det ikke noe problem å få en dato i disse dager. I tillegg kan vi alltid stole på våre matchmaker-venner for å få oss en dato eller to. Dessverre kjenner kjendene også den lette som de kan danse i den moderne verden. Bare en liten ting de ikke liker om deg, kan øyeblikkelig få deg fra "potensielle kjæreste" -kategorien til "bare forholdet".

Og dette er et stort problem for kvinner som vil ha noe mer enn bare en forbigående fling. Vi vil definitivt vite om vi har blitt dumpet i "bare forholdet", men det er mulig å vite sikkert? [Les: 10 gutter, du burde slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

Tegn på at du ikke vil være hans kjæreste

Det er ingen surefire måte å vite om du ikke vil være i et seriøst forhold til fyren du ser. Men hvis du ser noen av disse skarpe tegnene, kan du i det minste være ganske trygg på at han aldri vil se deg som noe mer enn bare noen han skjer for å bli dating.

#1 Han er ikke konsekvent. Konsistens er en av de beste tingene du må se etter i en fyr. Det gjør ikke bare deg til å føle deg trygge, men det gir deg følelsen av at de er virkelig interessert i deg. Dette trenger ikke å være begrenset til bare tekster og samtaler, men planene de gjør bare for å være med deg.

Ønsker de å se deg regelmessig, eller er det tider når de forsvinner i en uke om gangen? Hvis din fyr er sistnevnte, kan det være mulig at han har en kjæreste, andre jenter, eller han kunne bare ikke være det i deg. Uansett betyr ingen konsistens ikke noe potensial for et seriøst forhold. [Les: Flirter han som gal en dag, og går helt kaldt neste?]

# 2 Møte foreldrene og nære venner er avgrensede eller aldri blitt oppdratt. La oss si at du har vært dating i noen måneder nå, men du har aldri møtt sin familie og / eller venner. Det er bare alltid dere to. Donâ € ™ t du tror det er litt av, vurderer du bør i det minste være på det stadiet hvor du har møtt videregående og høyskolekammerater?

Kanskje den virkelige grunnen til at mannen din aldri planlegger å introdusere deg til sin familie og venner, er fordi han ikke har langsiktige planer om å være med deg. Og ikke kjøp det hvis han sier at hans venner og / eller familie bare er alt for opptatt, og likevel ser du alltid Instagram-bilder av dem som hengende tilfeldigvis.

# 3 Den fyren du er dating bare husker deg når han vil ha sex. Dette er det mest åpenbare røde flagget du må passe på. Med mindre du to har en forståelse for at forholdet ditt er rent fysisk, er det ikke akseptabelt at mannen din bare husker tekst eller ring når kroppen har behov for noe.

Hvis han bare husker deg når han er kåt, bli kvitt ham. Det er, med mindre du bare er bare i det for sexet også. Men hvis du ikke er det, husk at ingen mengde fantastisk eller lett tilgjengelig sex vil overbevise ham om å plukke deg kjæresten sin. [Les: 10 tegn han feiler kjærlighet bare for å sove med deg]

# 4 Han stiller deg ikke spørsmål om deg. Du har gått ut i noen uker nå, men alt han gjør er å snakke om seg selv, eller hvis han spør om deg, spør han ikke noen oppfølgingsspørsmål. Det er som han bare spør for å spørre, og ikke fordi han vil bli kjent med jenta han er dating på.

Et av de mest åpenbare tegnene på at en fyr vil være i et forhold med deg, er hvis han virkelig ønsker å vite hver liten detalj om deg. Hvis han ikke engang kan spørre om de minste ting om deg, så er det enten et narcissistisk menneske eller en dusj som ikke har noen planer om å være kjæresten din. Uansett er det ganske klart at du blir bedre uten han. [Les: 15 surefire tegn han liker å være med deg, men er ikke i deg]

# 5 Han forteller deg rett opp at han ikke ser etter en kjæreste. Dette er på en eller annen måte knyttet til fyren som bare husker deg når han har sex. Vi er alle kommet over denne typen - han forteller deg rett ut at han ikke er klar for forhold, og heller ikke søker han.

Vel, han er åpenbart å dele deg, slik at han ikke forblir single-single, og for å føde hans kroppslige og verdslige behov. Hold deg unna - uansett hvor varmt han er, med mindre du er to på samme side.Men jente, hvorfor dato når du ikke ser etter et forhold? [Les: 13 klare forsøk å vite om en fyr er en spiller eller en gentleman]

# 6 Han veer seg unna emnet for engasjement eller merking hva du to har. STOR RØD FLAG. Vi vet hvordan gutta blir possessive av jenter de virkelig, virkelig liker * eller kjærlighet *, så hvis fyren du er dating nekter å være eksklusiv eller å legge merke til på hva det er dere har, jente, det er på tide å gå bort .

Dette er en av de feller som så mange kvinner faller inn i. Fyren nekter å si rett og slett at han ikke ser etter noe seriøst, slik at du får det glimt av håp om at han kanskje kom rundt en dag. Sannheten er at han holder sin hensikt til seg selv fordi han fortsatt vil ha det greie på deg. [Les: 7 tegn på at du definitivt daterer en spiller]

Hvis en mann vil være med deg, vil han gjøre alt for å få det til å skje. Kom til å tenke på det, hvorfor investere så mye tid og energi på en mann som ikke vil at du skal være en del av sin verden på lang sikt?

Hvis han bare ønsker deg nå og ikke kan se deg i sin fremtid, så er det bare en måte å håndtere det - gå. Jeg vet det er lettere sagt enn gjort, spesielt hvis du virkelig liker fyren, men du må lære å ikke selge deg selv kort.

[Les: 22 store tidlige advarselssignaler om en dårlig kjæreste]

Den rette mannen kommer med, noen som vil at du skal være en del av sin verden permanent. Bare husk å stole på tarmen din når den forteller deg at du er en frosk i stedet for en prins.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar