15 tegn han ønsker å bryte opp, men er bare for redd for å si det

Hvis forholdet ditt føles skjøre, og du er usikker på om han er glad, vil du kanskje begynne å lete etter noen tegn han vil bryte opp.

Konfrontasjon er ikke alles forte. Det er folk som hellere vil studere i forvirrende usynlige ord enn å snakke opp og gjøre noe med det. Din mann kan være en av dem hvis han er fornøyd med forholdet. Den eneste måten å finne ut det før han sier at noe er å se etter skiltene han ønsker å bryte opp.

Og dette kan være ganske enkelt. Gutter er ikke så store for å gjemme deres sanne hensikt. Når det kommer til noe dette drastiske, vil det bli skrevet over deres ansikter og i deres handlinger. Du må bare vite hvordan du leser den.

Hvis du er ulykkelig i forholdet, er han sannsynligvis også

Det er veldig sjelden at en person er helt uvitende når den andre har problemer i forholdet. Og siden du er her, er du sannsynligvis under inntrykk at mannen din kanskje tenker å forlate deg.

Men tenk på din egen lykke. Hvordan føler du om forholdet? Hvis du ikke har det gøy lenger, har mannen din lagt merke til det. De kan kanskje ikke hente på så mange ting som jenter, men de kan i det minste fortelle så mye. Og hvis de vet, kan de også føle seg usikre på ting også. [Les: 20 sikker tegn for å fortelle om forholdet ditt er definitivt over]

Skilt han ønsker å bryte opp, men vil ikke hoste ordene

Å være bekymret for forholdet ditt er normalt når du føler at noe er av. Slik kan du finne ut om det er noe du føler for mannen din. Disse tegnene peker mot nedgangen i forholdet ditt.

# 1 Ting har vært steinete. Ditt forhold har vært lurt for en stund nå. Å vite dette, er det bare realistisk å anta at en av dere ikke er lykkelige og tenker på å kalle det slutter.

Noen relasjoner går gjennom tøffe tider og finner en vei ut, sikkert. Men hvis mannen din viser mange av disse tegnene sammen med at forholdet ditt befinner seg på klippene, vil han kanskje ende opp med ting. [Les: Hvordan håndtere argumenter i et forhold]

# 2 Han bruker mer og mer tid unna. Hvis mannen tenker på å forlate, vil han ikke være rundt deg. Han vil ofte jobbe sent eller gå tilbringe tid med vennene sine mye mer enn han pleide å. Hvis han unngår å være alene med deg, er noe oppe.

# 3 Hans kjærlighet mot deg har gått ned. Han gjør egentlig ikke noe fint eller sier til og med noe fint med deg. Dette vil bli super opplagt fordi du bare kan tenke tilbake til den siste søte tingen han sa til deg. Hvis du virkelig ikke kan tenke på noe, er han sannsynligvis ulykkelig og tenker på å bryte opp.

# 4 Du snakker ikke lenger. Og dette er ikke i referanse til din, "hvordan var dagen din?" Jeg sier at du ikke snakker om andre ting lenger. De dype samtalene er borte. De der du sitter og snakker i timevis uten å se på telefonen eller ha noe på TVen. Når de forsvinner, er forholdet i trøbbel. [Les: 25 emner å snakke om i et godt forhold]

# 5 Ingen seksuell intimitet. Sex er en stor del av et forhold. Og sikkert, du kan bare være i en sex rut. Men hvis du prøver å få ting til å gå og han virkelig ikke er i det, så er noe definitivt feil. Avslag på å ha sex eller manglende innvielse på slutten er store tegn han vil bryte opp.

# 6 Han er nesten aldri i godt humør rundt deg. Det er ikke at han bare er cranky generelt, men det er rundt deg. Han kunne komme hjem lykkelig og lekfull, men når du prøver å engasjere seg med ham, slår han seg ned og er plutselig opprørt over tilsynelatende ingenting. Vel, det tilsynelatende ingenting er sannsynligvis bare deg.

# 7 Han dodger dine spørsmål om hans oppførsel. Hvis du har tatt opp sin oppførsel, som du burde ha nå, fordi kommunikasjon er viktig, og han bare ignorerer deg, er det problemer. Han vil ikke forklare skiftet i hvordan han handler. Dette er et stort rødt flagg og et tegn er han ikke fornøyd med deg. [Les: 20 sikker grunner til at en fyr kunne ignorere deg]

# 8 Han fortsetter å plukke argumenter. Dette er i utgangspunktet i håp om at du vil avslutte ting slik at han ikke trenger å. Han kan gjøre en kommentar under hans pust eller til og med hente gamle problemer du trodde var løst lenge siden. Poenget er at hvis han er opprørt og tar opp tilfeldige ting å argumentere for, vil han kanskje bryte opp.

# 9 Du går ikke engang på datoer. Dato netter avsluttet for lenge siden. Når mannen din ikke engang er interessert i å danse lenger, har det gått sør. Du kan til og med prøve å spørre om en dato, og hvis han nekter eller oppretter lama unnskyldninger, vil han egentlig ikke være med deg.

# 10 Du føler deg alene selv når du er sammen. Dette er trolig den sørgeligste delen om hele denne tingen. Du føler deg alene, selv om du både ser på samme film rett ved siden av hverandre. Dette betyr at det er en veldig stor frakobling og ofte, det blir etterfulgt av en oppbrudd. [Les: 15 sannheter om å føle seg alene i et forhold]

# 11 Ingenting han pleide å like jobber lenger. Du lager ham sitt favorittmåltid, og han merker ikke engang. Du prøver å fortelle noen vitser han pleide å elske, og han knuller knapt en leppe.Hvis ingenting du pleide å gjøre for å gjøre ham glad, jobber det lenger, det kan være over allerede.

# 12 Han betaler mer oppmerksomhet til telefonen eller TVen enn deg. Dette er en svært vanlig ting i dag som kan signalere et større problem. Hvis han stadig absorberes i sine egne ting og ikke engang ser opp når du snakker, bryr han seg ikke. Hvis han gjorde det, ville han være oppmerksom.

# 13 Hans venner har ignorert deg. Han har sikkert allerede fortalt vennene sine hvordan han føler seg. Hvis det virkelig er tilfelle, ignorerer de sannsynligvis deg også. De kan si hei og være høflig, men hvis de fjerner seg, er det fordi mannen din også er. [Les: Hvordan stoppe å bli ignorert for godt]

# 14 Ingenting du gjør er god nok lenger. Det ser ut til at ingenting du gjør, vil gjøre ham lykkelig med måten han oppfører seg på. Det kan være sant. Han kan være over det allerede og er løsrevet fra alle de fine tingene du gjør. Hvis du merker dette, er han ferdig med deg.

# 15 Du føler deg i utgangspunktet singel allerede. Hvis mannen din får deg til å føle deg singel, er det et av de store tegnene han vil bryte med deg, selv om han ikke har sagt et ord i den sammenheng. Å være i et forhold burde få deg til å føle, uten tvil, at du er en del av noe. Hvis det ikke skjer, er noe veldig, veldig galt.

[Les: 12 grim tegn er det endelig tid til å avslutte forholdet ditt]

Det kan være en vanskelig pille å svelge når du skjønner at mannen din viser mange av disse tegnene han ønsker å bryte opp. Konfrontere ham og få det over med før du vokser for å fornærme hverandre enda mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar