12 tegn han vil være eksklusiv og forpliktet til bare deg

Å vite tegnene han vil være eksklusiv, er ikke lett. Gutter er vanskelig å lese, og hvis du prøver å gjøre det offisielt før han er klar, kan det gå dårlig.

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å starte noe nytt med noen, og så lurer på om de er i den for den virkelige tingen. Fordi du er. Du vil være med dem, men du er bare ikke sikker på at de har det samme. Derfor er det å være i stand til å lese tegnene han vil være eksklusiv.

Du trenger ikke å bekymre deg for å hoppe pistolen når det gjelder temaet å bli "offisielt". Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å feilaktig anta at noen er på samme sted følelsesmessig som du er.

Hvordan vite når det har vært lenge nok til å bli eksklusivt

Dette er egentlig det største spørsmålet fra folk. Hvor lenge må vi vente før vi blir et engasjert par? Og ærlig? Det er egentlig bare opp til deg og din partner. Det er ikke en solid tidsramme. Du venter ikke bare en måned og blir plutselig offisiell.

Du beveger deg i det tempoet som fungerer best for deg. Hvis du begge vet at du vil være forpliktet etter bare to datoer, så er det bra! Hvis det tar deg noen flere måneder før du vil forplikte deg til noen andre, er det ok også. Gjør hva som fungerer for deg, men bare hold kommunikasjonslinjen åpen slik at du begge vet. [Les: Bestem forholdet ditt enkelt og enkelt]

Skilt han vil være eksklusiv

Hvis du er nysgjerrig på hvorvidt fyren du ser er klar til å være kjæresten din, spør han klart er ikke en god innsats. Visst, du kan, men hvis han egentlig ikke er klar, vil det være vanskelig og han kan bli skitten.

Derfor sørger han for at han viser tegnene han ønsker å være eksklusiv, og det vil hjelpe deg å vite om en diskusjon burde ha vært. Slik vet du om han er klar til å forplikte deg.

# 1 Han initierer å bruke tid sammen. Dette vil være noe enhver fyr som liker deg, vil gjøre. De vil være de som skal gjøre planene og starte tid med deg. I utgangspunktet, hvis han kontinuerlig forsøker å være i livet ditt og ha deg i livet, vil han være forpliktet til deg. Dette er en av de mer åpenbare tegnene han vil være eksklusiv, men sørg for at han viser andre tegn før han antar det. [Les: 8 ekte tegn han vil ha et ekte forhold til deg]

# 2 Han vil at du skal møte vennene sine. En fyrs venner er veldig spesielle for ham. Han vil ikke introdusere deg til vennene sine, med mindre han var seriøs om deg. Så hvis han holdt på å introdusere vennene sine til deg i noen uker og deretter besluttet å gjøre det, er det sannsynligvis fordi han innså at han vil være med deg på lang sikt.

# 3 PDA er en vanlig forekomst. Offentlige viser av kjærlighet viser alltid hvor mye partiet bryr seg om deg. Sikkert, noen mennesker kan ikke være alt som inn i det, men hvis mannen din elsker deg med noen rundt for å se, er de stolte.

Og å være stolt betyr også at han sannsynligvis tenker på å være eksklusiv med deg. Når han ikke bryr seg om hvem som ser, er det klart at han bare har øyne for deg. Vær oppmerksom på neste gang han er lovey-dovey i offentligheten. [Les: Etiketten til PDA du må følge]

# 4 Han diskuterer åpenbart sine følelser for deg. En fyr som ønsker å være i et forhold med deg, er en fyr som forteller deg hvordan han føler. Du trenger ikke å sitte og lurer på om han vil være med deg. Han vil gjøre det klart.

Hvis han forteller deg hvor mye han elsker deg og er fornøyd med deg, kan du satse på at han vil ha deg og bare deg.

# 5 Du føler deg i utgangspunktet allerede eksklusiv. Hvis du går om dere selv og det allerede føles som om du er i et forhold, føles det sannsynligvis også. Og det betyr at han er fornøyd med å være eksklusiv. Hvis han gjør alt det en engasjert kjæreste ville gjøre, kan han allerede være forpliktet til deg uten at du to snakker om det.

# 6 Han sjekker med deg før du gjør store planer. Dette er sannsynligvis et av de største tegnene han vil være eksklusiv. Når han sjekker inn med deg før du tar helgens lange turer og sørger for at du er kul med det, har han allerede forpliktet seg. Ellers ville han ikke skylde det til deg. Gutter som tilfeldigvis reiser for helgen uten å informere deg, vil ikke ha eksklusivitet. [Les: 14 ubestridelige tegn han vil tilbringe livet med deg]

# 7 Han planlegger i fremtiden med deg. Den beste måten å fortelle om en fyr er klar til å begå, er forresten han snakker om fremtidige planer. Inviterer han deg til familie bryllup et par måneder nedover veien? Når en fyr planlegger med deg i fremtiden, vil han at du faktisk skal være der i fremtiden. Han sier i utgangspunktet at han er forpliktet.

# 8 Han snakker om å bli seriøs med noen. En fyr som åpner opp om å ha lyst til å slå seg ned eller ha et seriøst forhold, prøver å fortelle deg noe. Kanskje han kanskje ikke er klar akkurat nå, men han kommer nærmere. Han åpner opp for deg og sørger for at du vet at han ønsker å være eksklusiv i nær fremtid, om ikke allerede.

# 9 Han snakker om hans planer for fremtiden. Nå kan du tro at dette er en vanlig ting for gutta å gjøre, men vær oppmerksom på hvordan han sier det.Snakker han om å ha en familie eller slå seg ned med noen? Hvis disse planene er i sin fremtid, tenker han på å være i et ekte forhold med deg.

# 10 Han ber om din mening og råd. Dette er bare noe en fyr som liker deg, bør gjøre, men det blir mer tydelig, jo mer tenker han på å bli eksklusiv. Han vil spørre hva du tenker på bestemte ting i livet hans. Han kan til og med spørre deg om vanskelige ting han har å gjøre med.

Dette er hans måte å åpne opp. Han lar deg komme inn. Og når en fyr gjør dette, vil han vanligvis være eksklusiv og forpliktet til deg. Det er en av de bedre tegnene han vil være eksklusiv, så vær oppmerksom. [Les: 30 dype spørsmål å spørre noen før du kommer inn for langt]

# 11 Han er åpen og ærlig. Denne du kanskje bare må dømme for deg selv. Er han ærlig? Forteller han deg ting selv om de kanskje ikke er så store? I så fall er han sannsynligvis klar til å være eksklusiv med deg og forplikte seg.

# 12 Han diskuterer dypere emner med deg. Han vil ikke bare holde samtale på overflatenivå. Han graver litt dypere for å virkelig bli kjent med deg på et mye bedre nivå. Han snakker om ting som snakker til dine kjerneverdier og moral. Dette er hans måte å sørge for at de to er kompatible i denne forstand. Og det betyr at han sannsynligvis er klar til å være eksklusiv.

[Les: 13 tegn han vil ha forhold, men er bare litt redd]

Å være klar over tegnene han vil være eksklusiv, vil hjelpe deg å forstå når du kan ta opp temaet om å bli forpliktet til hverandre. Dette kan spare deg for mye alarm hvis du prøver å DTR for tidlig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar