25 tegn han elsker deg selv om han ikke sier det høyt

Lurer du på om han virkelig elsker deg eller om det bare er en fling ting? Bruk disse 25 tegnene han elsker deg å avkode om kjærligheten er virkelig på sinnet.

Å dele en fyr kan være lett.

Men leser han?

Vel, det er vanskelig å gjøre.

Flere gutter er ganske komfortable med å uttrykke sine følelser for den de elsker.

Men de fleste gutter har det vanskelig å uttrykke sine følelser på den romantiske måten.

Din fyr kan si at han elsker deg, men han er kanskje ikke den mest dyktige når det kommer til å uttrykke hvor mye du mener for ham.

Hvis du er dating fyren allerede, les videre.

Men hvis du vil vite om en fyr du ikke er dating ennå likevel liker deg, les disse fantastiske tegnene i tegn han er forelsket i deg allerede.

Skilt han elsker deg mye

Du kan prøve å gi romantiske svar ut av mannen du elsker, men det vil fortsatt forveksle deg.

Men det er måter å vite hvor mye han elsker deg uten å tvinge ord ut av munnen.

Alt du trenger å gjøre er å lese skiltene.

[Les: 30 fakta om gutta som kan hjelpe deg å lese hans sinn]

For jenter, sier â € œI love youâ € er det største tegnet av forpliktelse i et forhold. Og jenter elsker å føle seg trygg hver nå og da.

Men for gutter, sier "Jeg elsker deg" de første få ganger er viktig. Utover det betyr kompatibilitet og forståelse mer enn noe annet. [Les: De ulike stadier av kjærlighet for gutta]

Hvis kjæresten din eller ektemann ikke uttrykker sin romantiske side så ofte som du liker ham, betyr det ikke at han blir lei av deg. Han kan faktisk være hengiven på mange andre måter å uttrykke sin sanne kjærlighet for deg. Men ser du det virkelig?

25 uuttalte tegn og bevegelser som beviser at fyren elsker deg

Hvis du virkelig vil vite hvor mye mannen din elsker deg, slutte å la ord spille den viktige delen. I stedet se hans oppførsel og bruk disse 25 tegnene han elsker deg å lese hans sinn.

Det hjelper deg med å forstå din mann bedre og til og med få deg til å se hvor mye han virkelig elsker deg!

Så elsker din fyr deg virkelig, selv om han ikke uttrykker sin kjærlighet gjennom ord? Finn ut her. [Les: 25 enkle tips for å gjøre kjæresten din glad hver dag]

# 1 Han husker hva du sier. En fyr som er forelsket i en jente lytter alltid til henne og husker hva hun sier, selv om det er noe trivielt fordi han tar henne alvorlig.

# 2 Han er ridderlig og behandler deg som en dame. En fyr er ridderlig til en jente når han bryr seg om hva hun tenker på sin oppførsel. Hvis din fyr ikke bryr seg om deg, ville han ikke bry deg om hva du synes om hans oppførsel.

# 3 Han tar vare på dine behov. Hvis mannen virkelig elsker deg, ser han alltid etter små måter å gjøre livet ditt bedre, være det å dekke deg med et teppe når du er kald, lader din mobiltelefon, selv når du ikke spør ham , eller serverer deg det bedre stykke kylling når du ikke ser.

# 4 Du er alltid en del av hans store plan i livet. Han snakker om livet og drømmene sine med deg, og du har alltid et fremtredende sted i alle hans fremtidige planer.

# 5 Han holder hånden din instinktivt når du er i en mengde, eller legger hånden på ryggen mens du krysser gaten. Dette er en reflekshandling som ingen av dere kan innse. Hvis en fyr elsker deg, vil han definitivt beskytte deg og berolige deg.

# 6 Han verdsetter dine meninger mye og tar ikke noen viktige beslutninger om sitt eget liv uten å høre dine meninger og ha en diskusjon med deg.

# 7 Han vikler hendene rundt deg eller står nærmere deg når du snakker med noen andre gutter og har en god latter. Det er hans måte å la verden få vite at du er den han elsker, og hver andre fyr skal komme seg bort. [Les: 15 subtile tegn på en kontrollerende kjæreste du ville ikke normalt merke]

# 8 Han bruker ordet "vi" i stedet for å si â € œIâ € eller â € œMeâ € Â mens du snakker og ikke engang innser det.

# 9 Han er veldig beskyttende for deg. Hvis du tar en tur alene eller selv om du bare kjører ut med venner, liker han å motta samtalen når du kommer til reisemålet ditt? Hvis mannen din kan slappe av bare etter at du vet at du er trygg, uansett hvor du er, har han definitivt et spesielt sted for deg i hjertet.

# 10 Han er veldig interessert i livet ditt. Hvis mannen din elsker deg, vil han alltid være ivrig etter å vite alt om dagen din, inkludert de små detaljene.

# 11 Den hjelpende hånden. Han er alltid klar til å tilby en hjelpende hånd hver gang du spør ham * selv om han er opptatt, og han gjør det mens han smiler og mumler samtidig *. [Les: 13 klamrende kjæreste tegn og hvordan du kan unngå det]

# 12 Etter kampen. Han gjør opp etter en kamp like mye som du gjør opp med ham. Og til tider slukker han selv sin stolthet og beklager først selv om det ikke er hans feil på noen måte.

# 13 Han holder deg oppdatert. Han holder deg informert om sitt liv og hva han har til, selv om han vet at han ikke har noen forpliktelse til å gjøre det.

# 14 Han respekterer deg og behandler deg med stor respekt. Han stirrer ikke på andre jenter når du er rundt, heller ikke kutter han deg midt i en samtale.

# 15 Du er den siste personen han snakker til eller tekster om natten. Hvis han elsker deg, vil du være den første og siste tingen på tankene hans hver gang han våkner opp eller går i dvale.

# 16 Han ofrer sin lykke for å se deg lykkelig. Det kan være noe så lite som å velge en restaurant til middag eller gi deg fluffier pute eller noe større som kan påvirke livet hans. [Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

# 17 Han gjør mye arbeid å være lik av venner og familie. Han bryr seg om hva dine venner og familie tenker på, og han forstår også at deres inntrykk av ham vil påvirke forholdet ditt med venner og familie.

# 18 Han kan ikke være sur på deg av noen grunn for mer enn et par timer. Personer i kjærlighet kan ikke være sint på hverandre for lenge, det gjør vondt for begge elskere. Så hvis han prøver å be om unnskyldning eller akseptert unnskyldningen, bryr han seg virkelig om deg og dine følelser.

# 19 Han snakker mye. Hvis en fyr elsker deg, vil du oppdage at han åpner seg veldig enkelt for deg og snakker mye om alt, det være seg livet hans, hans planer, arbeidet hans eller til og med om hvor irriterende hans venner egentlig er. [Les: 10 ting jenter burde aldri si til gutta noensinne!]

# 20 Han elsker å tilbringe tid med deg. Han går ut av hans måte å være med deg. Og hvis han må avbryte en dato for en ekte grunn, ville han gjøre alt som trengs for å gjøre det til deg neste dag.

# 21 Han står opp for deg, uansett hva du har gjort og uansett hvor han er. En mann som virkelig elsker sin kvinne vil stå ved siden av henne selv om hun er på feil måte. Han kan kritisere deg privat, men aldri i offentligheten. [Les: 7 hemmelige tegn på et forhold som går dårlig]

# 22 Å velge et valg. Hvis han må velge mellom deg og noe annet i verden, ville han velge deg i et blunk uten å tenke på det, for han trenger ikke å veie noen alternativer der.

# 23 Han glemmer aldri dine spesielle dagerenten det er bursdag eller jubileum eller en stor dag på jobben. Og han går ut av hans måte å hjelpe deg med å forberede deg på store dager eller hendelser i livet ditt.

# 24 Han blir ikke irritert med deg selv om han er opptatt og du driller ham eller lurer rundt med ham. [Les: 10 morsomme sexspill å leke med kjæresten din]

# 25 På en sosial sammenkomst, han gir aldri noen jente mer oppmerksomhet enn han gir deg, selv om han møter en kjendis.

Ikke hopp til konklusjoner om mannens kjærlighet for deg. Tross alt er de fleste menn ikke de største romantikerne. Men de har virkelig store hjerter som er fulle av kjærlighet for deg og deg alene.

[Les: Hvordan få kjæresten din til å ønske deg mer enn noensinne]

Så unnslipper mannen din alle disse ikke-verbale bevegelsene? Bruk disse 25 tegnene han elsker deg til å virkelig forstå akkurat hvor mye du mener for mannen din og hvor mye han elsker deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar