17 tegn han liker deg mer enn en venn og ønsker å spørre deg ut

Han kan kjenne alle tegnene når det gjelder oss, men hva med tegnene han gir av? Kan du fortelle skiltene han liker deg mer enn en venn?

Vi har alle vært gjennom dette. Jeg mener, hvis du noen gang har hatt en forelskelse på en fyr, har du allerede analysert helvete ut av ham. Hvem deres venner er, hva de gjorde i går kveld, hva det betyr når han smiler - vi er alle skyldige i det. Jeg husker å ha crushes på gutta og finne ut hva deres timeplan var, så jeg kunne gå av dem. Ja, jeg vet hva som helst. Jeg er ikke den eneste.

17 tegn han liker deg mer enn en venn

Du har kanskje til og med satt sammen med vennene dine, og beskriver hva han sa eller sangen han postet på Facebook - som er greit og dandy. Men hva er de faktiske skiltene han liker deg mer enn en venn? Fordi, vet du, hvis du bare betaler oppmerksomhet, vil du kunne se tegnene med en gang. Så hold øynene åpne for disse vanlige skiltene.

# 1 Det er alt i kroppen. Hvis du ikke liker noen, kommer du ikke til å være koselig opp til dem eller lene seg til dem. Hvis noe, vil du bli satt så langt unna som mulig fra dem. Så, det samme gjelder for gutta. Hvis de står overfor deg og legger seg mot deg, vil de være nær deg. [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

# 2 Han ser på deg. Ikke fordi du har spinat fast i tennene dine, men han ser i øynene mens du snakker. Hvis han ikke er interessert, vil han sannsynligvis stirre av i avstanden eller hos en annen jente. Det viser ikke interesse ... øyekontakt viser interesse.

# 3 Han er ikke sjenert fra kroppskontakt. Hvis du rører ved ham, spinner han ikke og tenner seg opp. I stedet er han avslappet og omfavner all den ekstra fysiske kontakten han kommer fra deg. Hvis han er i deg, vil han aldri vike bort fra å berøre deg, eller du berører ham. Det er det de har ønsket hele tiden. [Les: Er han tiltrukket av deg? 16 giraways å passe på for]

# 4 Han starter. Hvis han liker deg, vil han spørre deg, han vil sende deg beskjed, han blir den som starter saker. Når det er sagt, er det noen gutter som er sjenert. Men til slutt, de fleste av dem mønstre opp motet til å gjøre det første trekket. Så, hvis en fyr liker deg, vil han gi deg beskjed.

# 5 Ta på latteret. Hvis han vibrerer med deg, skal han ha det bra og virke avslappet i din bedrift. Folk som nyter seg, ler. Dette er ikke rakettvitenskap. Hvis du liker en fyr, og han er morsom, skal du tilbringe mye tid på å le. Menn er ikke noe annet.

# 6 Han plager deg. Menn liker å plage, og det gjør kvinner også. Det er det som en del av flørting er ... det er plaget. Nå handler det ikke om å fornærme den andre personen, men å få dem litt riled opp. Så, hvis han lekret deg, det er et flott tegn, liker han deg mer enn en venn. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham og fortsatt være en taler]

# 7 Han husker detaljene. Hvis fyren ikke er i deg, er du heldig hvis han kan huske navnet ditt. Men hvis han husker detaljene, er det fordi han lytter og interesserer seg. Du tror de ville huske disse tingene bare for å være høflig? Menn bryr seg ikke. Så, hvis han spør deg hvordan din bestemor er, vel, betaler han oppmerksomhet.

# 8 Han forteller deg. Vel, hvis han gjør dette, så er du gull. Da trenger du ikke å fortsette å lese. Egentlig er jeg ikke engang sikker på hvorfor du leser dette da. Han fortalte deg! Hva mer vil du ha! Du vet hvor mange andre jenter ville ha nettopp ønsket at dette ville ha skjedd? Nøyaktig.

# 9 Han er annerledes rundt deg. Rundt hans venner er han høy og irriterende. Men når det bare er dere to, er han rolig og nervøs. Vel, det er fordi han ikke har venner rundt for støtte. Nå er det bare deg og han, og han føler seg litt sårbar.

# 10 Han påfugler. Menn gjør dette, og jeg får hvorfor. Jeg mener, vi er bare dyr. Men hvis du går ut med ham, vil du legge merke til at han blir påfugl. I utgangspunktet vil han prøve å bevise for andre menn at du er tatt. Han vil stikke brystet ut, handle utrolig trygg, og han vil alltid være rundt deg. Han kommer ikke til å la deg bli fanget av en annen fyr. [Les: Gjør han eller ikke han? 30 garanterte skilt han liker deg]

# 11 Han komplimenterer deg. Ikke bare som, "Du ser varm." Jeg snakker om et faktisk kompliment. En som, "Ditt hår ser veldig bra ut i dag," eller "Jeg elsker latteren din." Enhver fyr kan fortelle deg at du er varm, og jeg er ikke uenig med ham. Men hvis en fyr virkelig respekterer deg, vil de si noe mer stilig.

# 12 Han berører håret ditt. Hvis han løper hånden gjennom håret ditt, er det en veldig intim og romantisk handling. Tenk på det. Han griper ikke rumpa eller pupper, han løper fingrene gjennom håret ditt. Det er ikke seksuelt, det handler om tilkobling.

# 13 Han er alt ditt. Du trenger ikke å bøye hendene foran ansiktet for å få oppmerksomheten sin. Du har all sin oppmerksomhet fra begynnelsen.Hvis han ikke er distrahert av telefonen eller folk som går forbi, men i stedet er helt fokusert på deg, vel, da er det ingen som hevder at dette er et av tegnene han liker deg mer enn en venn.

# 14 Han gir deg en gave. Menn bruker ikke penger på kvinner som de ikke er interessert i. Jeg mener at jeg ikke ser deg gå ut og kjøpe gutta gaver. Det ville gi dem feil inntrykk, ikke sant? Se, så hvorfor skulle de gjøre det for deg? Hør, hvis det er en ting jeg vet, er det at gutta ikke liker drama, og det ville provosere drama. [Les: Hvordan snakke med din forelskelse og få dem til å falle for deg]

# 15 Han er beskyttende. Visst, dine mannlige venner er beskyttende, men når en fyr er i deg, er de enda mer. Nå sier jeg ikke at de blir besittende, men heller vil de sørge for at du kom hjem ok, noe som viser at han bryr seg om deg.

# 16 Sansene dine forteller deg. Hvis du føler at han er i deg, så er han. Hvis du ikke er sikker, vel, så har du i det minste denne funksjonen for å hjelpe deg med å finne ut det. Hvis du fortsatt har det vanskelig å finne ut det, kan du enten vente det eller bare spørre ham. Sistnevnte er mer ballsy, men det blir jobben gjort raskere. [Les: 19 små ting som får en mann til å falle forelsket i en kvinne]

# 17 Han ringer deg. Nå snakker jeg ikke om teksting. Jeg mener, fyren tar opp telefonen, ringer nummeret ditt og snakker til deg. Lyder sjelden i dag, ikke sant? Vel, hvis han gjør dette, må det være et av tegnene han liker deg mer enn en venn. Jeg mener, det er grunnleggende matte: fyr + telefonsamtale = han liker deg.

[Les: Hook, line og sinker - 20 tegn han faktisk blir forelsket i deg]

Du tenker nok nå at menn er for kompliserte. Men stol på meg, det er de ikke. Alt du trenger å gjøre er å være oppmerksom og se etter disse tegnene at han liker deg mer enn en venn!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar