16 Tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg og ønsker deg å gjøre en bevegelse

Innholdsfortegnelse:

16 Tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg og ønsker deg å gjøre en bevegelse
16 Tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg og ønsker deg å gjøre en bevegelse
Anonim

Ikke sikker på om du skal gjøre det første trekket? Vel, du burde gjøre det uansett, men hvis du er nervøs, bare se etter tegnene, blir en kvinne tiltrukket av deg.

For å være ærlig har jeg nærmet meg gutta kanskje tre ganger, og alle tre ganger var jeg full, så jeg vet ikke hvordan det føles for dere. Etter et par drinker gjorde det flytende motet det meste for meg, men jeg er fortsatt singel, så det gikk tydeligvis ikke bra. Men det jeg vet, det er nervepirrende å nærme deg noen som du er usikker på, liker deg tilbake. Avvisning suger, det vet jeg. Men hvis du er forvirret og vil vite om en jente liker deg før du nærmer deg henne, er det tegnene en kvinne er tiltrukket av deg.

Må-kjenne tegn en kvinne er tiltrukket av deg

Så, hvis du er veldig nølende med å nærme seg en kvinne, må du vurdere dine odds for suksess ved å se om hun gir av noen indikatorer. Nå betyr dette ikke at du to vil ende opp sammen, men dette betyr at du ikke vil bli avvist i det øyeblikket du nærmer deg henne. Så det er noe. Stol på meg, vi er ikke så komplekse som dere tror.

# 1 Det er i øynene. Ok, det kommer ikke til å ha "Jeg er i deg" bokstavelig skrevet i øynene, men det kan like godt siden det blir så opplagt.

Hun ser på helvete ut av deg. Faktisk ser du henne stirre på deg når du ikke ser * stå ved et speil *, hver bevegelse du gjør, kommer hun til å se. Vi blir litt besatt når vi er i noen. [Les: Alle tegnene en jente gir bort hvis hun vil at du skal ta et trekk på henne]

# 2 Hun sjekker deg ut. Du ser øynene som skanner deg fra hode til tå. Kanskje når hun snakker til deg, tar hun armen og gir den en klem. Jo, det er flørtende, men hun ser også muskelvirkningen som skjer under den skjorten. Akkurat som dere sjekker oss ut, gjør vi det samme for deg.

# 3 Se på kroppsspråket. En av de klareste tegnene en kvinne er tiltrukket av, kan du se i hennes oppførsel rundt deg. Sitter hun nær deg? Berører deg når hun snakker? Licker leppene mens dere har en samtale?

Hun prøver ikke å spise henne leppeglans. Hun er i deg. Som til det punktet hvor hun vil ha tungen ned i halsen. Selvfølgelig vil noen kvinner ikke være så opplagte. Men hvis hun berører håret sitt og sitter mot deg, er hun i deg. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun er i deg]

# 4 Er hun dvelende rundt deg? Hør når jeg er i en fyr, er jeg der. Som om han er i baren, er jeg i baren. Hvis han er på dansegulvet, vel, vil du se på det, jeg er på dansegulvet. Vi jakter på deg. Vi er kanskje ikke så aggressive som dere er, men poenget er at vi lager oss tilgjengelig for å nærme oss.

# 5 Hun gjør lavnøkkel samtale. Hun er redd for å bli avvist, så hun kan prøve å starte en samtale på en lav nøkkel måte. Kanskje hun er i baren og sier noe som kan passere som hun snakker med seg selv. Men det er din mulighet til å ta tak i samtalen og få den til å rulle.

# 6 Hun kan ikke snakke ordentlig. Jeg har faktisk bare opplevd dette. Jeg gikk på en dato med denne fyren, og jeg kunne bokstavelig talt ikke snakke. Jeg fumlet på ordene mine, jeg stampet, det var faktisk en katastrofe. Så, hvis hun ikke kan snakke, kutte henne litt slakk, hun er nervøs.

# 7 Hun vil vite alt om deg. Hvor mange søsken har du? Hvor gikk du på skole? Hva jobber du med? Hun vil vite hele bakgrunnen din. Hvorfor? Fordi hun er interessert i deg, men hun vil vite hvilken type person du er. Det er normalt, du er sannsynligvis like nysgjerrig. [Les: Hvordan fortell om en jente flirter med deg: 18 telltale tegn]

# 8 Casually inviterer deg ut. Hun kan slippe noen tips om hvordan hun er interessert i å se den nye Femti nyanser mørkere film, eller at det er denne hip-hop-natten neste uke som du må gå til. Hvis hun ikke liker deg, ber hun deg ikke om å gå ut hvor som helst. Du er heldig, hun gir deg selv navnet sitt.

# 9 Det handler om deg. Kom noen andre fyr opp og slå på henne? Du merket ikke sikkert fordi hun ikke engang blinket på ham. Hun fokuserte på deg, og det er egentlig det eneste hun kan se akkurat nå. Jeg mener, jenta er villig til å avvise andre gutter for din bedrift, det må bety noe. [Les: Hvordan fortelle om en kvinne liker deg: 21 subtile tegn de fleste menn ignorerer]

# 10 Hun liker å være nær. Hvis vi ikke er i deg, er det siste vi vil at du skal gjøre, å berøre oss. Seriøst er det ikke vårt mål. Hvis en jente virkelig liker deg, vil hun imidlertid finne en måte å få hendene på deg. Kanskje når du forteller en vits, ler hun og berører armen, eller setter seg nær ved siden av deg. Point er, hun vil føle deg.

# 11 Low-key (aka high-key) stalking. Haha, lav nøkkel stalking, ikke få meg til å le. Da vi introduserte oss selv, fant hun deg allerede på Facebook. Beklager, men du vet, vi vil vite hva du handler om, og hvis du er en god person.Stol på meg, etter en en-nattstand, kjenner jeg allerede fyrens Instagram og Facebook bare etter hans fornavn. [Les: Hvordan nærme seg kvinner: 15 tips du absolutt trenger å vite]

# 12 Hun etterligner deg. Nå snakker jeg ikke om at hun blir en teatralsk mime. Men hun vil etterligne bevegelsene dine ubevisst. Hvis du plukker opp glasset ditt for å drikke, gjør hun sannsynligvis det samme. Det kalles interaksjonssymmetri, og den er basert på attraksjon. Så, se på kroppsspråket og ordene hun bruker.

# 13 Hun ler alle. Du er bare den morsomste fyren til henne. Selv de skitne vitsene du trekker, gjør henne til fnise. Jo, kanskje du er faktisk morsom, men kanskje du ikke er det. Hvis hun er i deg, vil hun vise deg at hun setter pris på humor og selskap, så hun skal le.

# 14 Hun åpner seg. Hun forteller deg noe personlig om seg selv, kanskje hennes foreldre er skilt, eller hun hadde en dårlig oppbrudd. Uansett hva det er, er det personlig. Folk annonserer ikke privatlivet til noen, med mindre de er oppmerksomhetssøkere, men du vil kunne skille de to. Hvis hun deler noe personlig med deg, prøver hun å bygge opp en forbindelse.

# 15 Hennes stemme endres. Nå blir hun ikke til en bariton, men når en kvinne er tiltrukket av en mann, har de en tendens til å falle. Du kan tenke på hvordan i helvete skal du finne ut at stemmen hennes har falt. Men det er noe du bare vil merke. [Les: Hvordan tull en kvinne: 17 hemmeligheter å feie en jente av føttene]

# 16 Hun forteller deg. Hvis hun bare rett opp forteller deg at hun er i deg, vel, så er dette det beste scenariet. Du trenger ikke å se på skiltene, du trenger ikke å veie dine odds. Hun er i deg, kortene er allerede lagt ut for deg. Nå trenger du bare å få nummeret hennes og få ballen til å rulle.

[Les: Hun vil ha D-19 tegnene hun vil at du skal ta henne hjem]

Der du går, hvis du ser noen av disse tegnene, er en kvinne tiltrukket av deg, så må du nærme henne. Jeg mener, oddsen dine er ikke dårlige, så hvorfor ikke prøve?

Populært emne