10 Subtile men øyeblikkelig gjenkjennelige signerer en skitten jente liker deg

Innholdsfortegnelse:

10 Subtile men øyeblikkelig gjenkjennelige signerer en skitten jente liker deg
10 Subtile men øyeblikkelig gjenkjennelige signerer en skitten jente liker deg

Video: 10 Subtile men øyeblikkelig gjenkjennelige signerer en skitten jente liker deg

Video: 10 Subtile men øyeblikkelig gjenkjennelige signerer en skitten jente liker deg
Video: 10 Subtle Signs A Girl Likes You (You’re Probably Missing) 2023, September
Anonim

Shy jenter skal ikke flirte eller fortelle deg at de liker deg. Men det er tegn en sjenert jente liker deg. Du må bare vite hva de er.

Shy jenter har sin egen subtile måte å avsløre sine følelser. Det vil ikke være åpenbart eller klart, men hvis du kjenner tegnene, en sjenert jente liker deg, kan du ta den i egne hender og slå den til en date.

Shy jenter er verdt din tid og krefter fordi når de blir komfortable med deg, er de kjempebra og fantastiske kvinner. Så vær oppmerksom på disse subtile tegnene, en sjenert jente liker deg, og du kan være på vei nedover veien til ditt ideelle forhold. [Les: Hvordan fortelle om en jente er i deg når hun ikke gir deg noen ledetråder]

Husk at du er heldig

Shy jenter tilbyr mye mer enn du kanskje tror. De er flotte lyttere, støttende, lojale og ærlige. De sier ikke bare noe, så når de deler, vet du at de har noe viktig å si. De er i harmoni med alt rundt dem og er observasjonelle. Hvis denne jenta liker deg, vil du ha en fin jente på hendene dine.

Du har bare vært villig til å være litt tålmodig og kanskje til og med en touch dominant.

Tegnene en sjenert jente liker deg vil være subtil

Forvent ikke at hun skal være betennende feely. Hun kan unngå klemmer, flirte og til og med sitte nær deg. En sjenert jente vil trolig bli nervøs rundt deg. Innvendig kan hun ønske at hun snakket med deg, satt i nærheten av deg, og til og med kysser deg, men hun er bare ikke der ennå.

For å kunne plukke opp disse skiltene må du være oppmerksom på det.

# 1 Du får henne til å stirre på deg. Dette kan virke litt rart, men i virkeligheten er det super søt. Hvis en sjenert jente liker deg, vil hun være redd for å gjøre det kjent, men hvis hun virkelig liker deg, vil hun ikke kunne hjelpe seg selv.

Du kan få henne til å stirre på deg fra tid til annen. Og når du legger merke til, kan hun straks se bort og til og med rødme. Jeg mener at du kan ha brokkoli i tennene dine, men hun har nok en forelskelse. [Les: Kroppsspråk signaler en jente gir om hun er i deg]

# 2 Hun ler på vitser. Okay, kanskje du er bare veldig morsom. Men hvis hun giggles rundt deg, kan det være hennes nervøse latter. Prøv å legge merke til at hun ler rundt sine kjærester mot henne, ler rundt deg. Er det annerledes?

Og hvis alle andre ikke finner vitsene dine for å være så morsomt, men hun ler, er du gull. Som en sjenert jente kan hun ta et sete i grupper, men du bør legge merke til om hun legger ekstra oppmerksomhet til deg og fokuserer på hva du må si.

# 3 Det virker som om hun ikke liker deg. Har du noen gang lest Stolthet og fordom? Vel, hun virker kanskje litt som Mr. Darcy * hvis du ikke har sett det, tenk Colin Firths karakter i Bridget Jones Dagbok *. Hun liker deg, men vet ikke hvordan du skal uttrykke det slik at hun kan komme over kald eller til og med litt snobbet.

Hun betyr ikke å ignorere deg eller komme over som uhøflig eller avskediget, hun er bare sjenert og kanskje redd for avvisning. Hun vil absolutt ikke komme for sterk. [Les: De 17 tegn en jente er tydelig interessert i deg]

# 4 Hun vil ikke være best på flørting. I det minste ikke i person. Når du snakker kan hun komme over ubehagelig, men kanskje via tekst og sosiale medier er hun super flørtende og fet. Det er et tegn hun liker deg, det tar henne bare lenger å varme opp personlig.

Det kan være mye lettere for noen sjenert å uttrykke seg gjennom en skjerm. Og hvem kan klandre henne?

# 5 Hun er veldig høflig. Jenter som er sjenert pleier å ikke ønske å trekke oppmerksomhet til seg selv. Det betyr at hvis hun føler seg noe sterk, vil hun ikke la det ut.

For eksempel, hvis hun ser at noen andre flirter med deg i stedet for å si noe eller gjøre veien inn i samtalen, vil hun enten forlate eller være ekstra høflig. Hun kan til og med la deg snakke om en annen jente og støtte deg fordi hun ikke vil ruffe noen fjær eller forårsake drama.

# 6 Hun blir forvirret. Akkurat som hun kanskje ikke er en mester ved flørting, kan hun bli smurt lett. Så hvis du gir henne et enkelt kompliment som du ser fin, hun kan rødme og fnise i stedet for å si takk. Hun kan også unngå å få øyekontakt.

Det er ikke så sjenert jenter har lav tillit nødvendigvis, de er bare ikke vant til oppmerksomhet og vet ikke hvordan de skal reagere på den. Men ikke bekymre deg, hvis hun liker deg, betyr det komplimentet verden for henne, så hold dem til å komme. [Les: Skal jeg spørre henne ut? 30 måter å vite om hun vil at du skal]

# 7 Hun venter på deg. Ved dette mener jeg at hun ikke starter samtaler med deg. Og hun kommer ikke opp og snakker med deg eller skriver deg først. Hun vil vente på at du kommer til henne.

Dette handler ikke om å spille hardt for å få, hun er faktisk vanskelig å få, selv om hun liker deg. Shy jenter kan være en touch mer innsats for å finne ut, men de er så verdt det. Hvis du legger merke til at du må nå ut til henne først eller invitere henne til å henge ut, kan hun bare være en sjenert jente som liker deg.

# 8 Hun vil ikke prøve. Hun kan prøve å jobbe opp mot å snakke med deg eller gjøre et trekk, men hun vil nok ikke gjøre det på en åpenbar måte. Noen jenter kan kjøpe en ny antrekk, prøve en ny frisyre, eller last på sminke. Men sjenert jenter vil vanligvis blande seg inn.

Hun vil ikke at folk spør henne hvorfor hun forandret hennes utseende eller hvem hun liker. Nå er det en sjanse for at hun vil endre noe for å se om du merker, men det vil bli subtilt.Hun prøver ikke å imponere på deg, men vil helst at du skal legge merke til henne for henne.

# 9 Hun vil bli en fin venn. Skjulte jenter faller ofte inn i vennssonen ved et uhell. Hun vil være nyttig, omsorgsfull og høre på deg. Men hun vil ikke nødvendigvis være flørtende eller sensuell i hvordan dette kommer over.

Hun kan være mer enn glad for å tilbringe tid med deg. Det kan være vanskelig for henne å faktisk komme ut og vise at hennes følelser er mer enn strengt platoniske. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter, eller bare er vennlig]

# 10 Hennes føtter peker mot deg. Dette er noe du ser kroppsspråk eksperter fortsetter på og om. Hvis du sitter på en sofa, står rundt i en stor gruppe, eller noe som gjør at føttene peker mot deg, er et telltale-tegn hun liker deg.

Hun kan ikke engang være oppmerksom på dette, da det er nesten helt underbevisst, men når du liker noen, peker føttene dine naturlig på objektet til din kjærlighet. Dette kan være den mest subtile på listen, men det er en av de sikre tegnene en sjenert jente liker deg.

Men stirrer ikke hele tiden på føttene. Hennes forelskelse på deg kan bli tilskruet på din potensielle fot fetish.

[Les: 13 magiske måter å få en sjenert jente til å åpne opp for deg umiddelbart]

Når du begynner å lete etter skilt, liker en sjenert jente deg, kan du komme opp kort. Men det er bare fordi du trenger å åpne øynene for den subtile kunsten til en sjenert jente som er forelsket.

Anbefalt: