Skildrer en jente som liker deg på Tinder: 15 ting å holde øye med

Innholdsfortegnelse:

Skildrer en jente som liker deg på Tinder: 15 ting å holde øye med
Skildrer en jente som liker deg på Tinder: 15 ting å holde øye med
Anonim

Lurer på, "Er det ikke en kamp nok?" Beklager å ødelegge det, men en riktig sveipe vil ikke kutte den lenger. Men disse er tegnene en jente liker deg på Tinder.

Konseptet med Tinder er så enkelt at en pjokk kan være i stand til å gjøre det - hvis det var lovlig. Men tegnene en jente liker deg på Tinder er litt mer komplisert. Men har du dekket.

Da jeg først begynte å bruke appen, sov jeg ikke lenge for lenge på instruksjonene. Heck, jeg leste det ikke i det hele tatt og endte opp med å snu rett på folk jeg ikke engang likte! Da jeg endelig skjønte min feil, begynte jeg Tindering på den riktige måten. Ved å gjøre mitt valg basert på hvordan en person så og hva de skrev.

Det var så praktisk jeg endte opp med å lage dusinvis av tilkoblinger som jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med. Dessverre innså jeg etter noen samtaler at fysisk samsvar med en person ikke var nok. Jeg var utmattet på slutten av dagen. * Døm ikke meg. Bare innrøm at du ble sugd inn i det i flere timer som jeg gjorde. *

Hvordan kontrollerer jentene å se om de vil like en fyr på Tinder?

Slik endte jeg med å velge folkene jeg gikk ut med. For det første ignorert jeg alle "Hey's." Den neste tingen jeg gjorde var å gi "Hei, hva skjer?", En sjanse til å bevise sin verdi med sine andre svar. Til slutt snuset jeg ut røde flagg når jeg endte opp med å ha en lengre samtale med de menneskene jeg likt med. Det var praktisk. Jeg var effektiv. Jeg er fortsatt singel. [Les: Online dating woes - 8 mest vanlige Tinder horror historier]

Lang historie kort, selv om jeg fysisk passet med noen, var det et punkt der jeg innså at jeg ikke likte dem og aldri ville. Tydeligvis ga jeg ikke dem en god sjanse, men det var Tinder. Jeg hadde tid til dato noen for en stund, men jeg valgte ikke å fordi jeg var programmert til å ta en umiddelbar beslutning. Hvorfor? Fordi jeg bokstavelig talt hadde tusenvis av andre potensielle kamper.

Hvis jeg ikke likte noe noen sa, eller hvordan de handlet på datoen, var jeg ikke tilbøyelig til å ringe dem ut for å gi dem en ny sjanse. Det er helt galt av meg, men jeg er ikke en konfronterende person. Jeg forteller det til dem gjennom Tinder-meldinger, så det føles som om vi har kommet i full sirkel.

"Jeg tror ikke dette kommer til å fungere? Hvorfor? Fordi du ikke tilbød å la meg sitte på en benk da jeg sa var trøtt og ønsket å sitte!"

Det er vanligvis de små tingene, men de endes vanligvis med å utvikle seg til noe større og mer problematisk. Si, en fyr passivt kommenterte at han likte kvinner som hadde på seg dette og det, vel vitende jeg eier ikke et par Doc Martens, eller vil jeg noensinne. Så, jeg likte noen var ikke basert på hvor godt vi koblet sammen under våre datoer og samtaler. Det var basert på hvor lenge vi kunne holde kontakten intakt.

Jeg sier ikke jeg er en god fangst. Herre vet hvor mange folk swiped igjen på meg og hvor mange ignorert min "Hei er" også. Jeg utdyper bare om hvordan en jente nærmer seg Tinder. Noen kan ikke føle på samme måte som jeg gjør, men jeg kan attestere at jeg ikke er alene i hvordan jeg håndterer Tinder-gutta. Hvis du ser her, her og her, føler mange kvinner på samme måte. [Les: De 9 beste tilkoblingsappene for det varme og kåte]

Så hvordan vil du vite om en jente liker deg?

Når det gjelder å vise en fyr hvor mye jeg liker ham, holder jeg det enkelt. Jeg prøver ikke å spille tankespill med gutta jeg liker, og spøkelse * ignorerer noen til de går bort * de jeg ikke liker. Hvis jeg liker dem, er jeg fysisk på forhånd om det. Hvis jeg ikke liker dem, er jeg muntlig * online, hvis jeg kan hjelpe det - jeg er for kylling til å gjøre det personlig * på forhånd om det.

Når jeg sier fysisk, mener jeg at jeg prøver å vise gutta hvor mye jeg liker dem ved å vise dem, ved å fungere hensiktsmessig og så transparent som mulig. Så mye som jeg ønsker å uttrykke min som for dem muntlig, er det ikke en effektiv rute for meg. Jeg er sjenert. Jeg tenker over. Jeg vet ikke alltid hva jeg skal si. Og hva det er, er jeg ikke eksklusiv for meg.

Mange jenter er i samme båt som meg, og det er derfor jeg forteller deg hva du skal se etter for å finne ut om de virkelig liker deg. [Les: 18 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 1 Du fortsetter å kommunisere for en måned eller mer. Selvfølgelig snakker de fleste Tinder-kamper for en stund før de bestemmer seg for å gå videre med forholdet deres. Men de fleste går videre til en ny kamp hvis den forrige ikke trener. Hvis du og jenta du matchet med, utveksler meldinger innen utgangen av den første måneden, liker hun sannsynligvis deg. [Les: 30 effektive tips for å hjelpe deg med å vinne på online dating]

# 2 Du får en andre dato. Tinder-brukere jobber fort, som veldig fort. Alt er bestemt på første date. Avtalen er mentalt stengt på den andre. Hvis hun er enig i å gå på den neste, har du ikke gjort noe galt enda. Hun så definitivt eller følte noe som passer godt for deg.

# 3 Hun kan starte den tredje datoen. Hvis hun endelig viser interesse for å se deg igjen uten å vente på at du skal spørre, er du inne. Bare sørg for å spørre om hun ser noen andre. Uansett hva svaret hennes er, sørg for at du er klar til å takle det.

# 4 Hun tekster deg først. Noen ganger. Mange jenter vet jeg fortsatt spiller "Han må først teksten" spillet. Jeg vet ikke hvorfor, men det virker som å jobbe for folk som ikke er i et forhold enda. Hvis en jente bestemmer seg for at du er verdt det, svelger hun sin guds fordømte stolthet og sender den første meldingen til dagen. [Les: Gjør henne din: Slik flirter du med en jente over tekst]

# 5 Hun kan bruke en emoji eller to. Ikke alle kvinner er emoji-brukere, men noen ganger er det en god sjanse hun viser deg kjærlighet når hun bruker noen av de mer endearing emojisene som kissy face emoji og hjerte øynene emoji. Stol på meg. Det er noen neste nivå teksting.

# 6 Hun lar deg møte vennene sine. Hennes venner vil være dommer, jury og høyesterett rettferdighet i ditt spirende forhold. Det faktum hun vil at du skal møte dem er et tegn hun er klar til å få sin velsignelse til å bevege seg fremover. Det teller ikke når du møter dem tilfeldigvis.

# 7 Hun vil be om å møte vennene dine eller si ja når du tilbyr. Hvis møtet med vennene hennes ikke er på bordet, vil vennene dine være det nest beste. Hvis hun ber om å møte dem eller sier ja når du spør, håper hun sannsynligvis å gi et godt inntrykk. [Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdet ditt]

# 8 Hun vil la deg snakke med henne i telefonen i flere timer. Ingen blir på telefonen med deg i mer enn to minutter hvis de ikke liker deg. Takk de heldige stjernene hun er villig til å høre deg si, "Så hva gjør du?" For den aller største gangen.

# 9 Hun FaceTimes deg. Plus, poeng hvis hun alle dolled opp hjemme når du FaceTime henne. Det er praktisk talt en dato i dag, så det er et godt tegn at hun er villig til å se på deg selv når hun ikke trenger det.

# 10 Hun følger deg på mer enn to sosiale medier-plattformer. Dette er litt vanskelig, men vanligvis, når en jente ønsker å få tilgang til alle kontoene dine, betyr det at hun vil bli oppdatert om hva som skjer med livet ditt. Hvis hun bare legger deg på Facebook, betyr det at hun bare gjorde en foreløpig bakgrunnskontroll.

Ting å huske

Før du pumper moten din etter at du har sjekket denne listen, er det noen påminnelser om hva du ikke skal anta om en jente. Bare fordi noen aspekter av kommunikasjonen eller forholdet ditt går bra, betyr det ikke at hun virkelig liker deg.

# 1 Sex er ikke en bekreftelse. Beklager folkens. Å ha sex er ikke en pålitelig markør for ekte kjærlighet.

Kanskje i gamle dager, men kvinner er mer empowered i denne dag og alder. Noen ser det ikke som et symbolsk uttrykk for kjærlighet. Noen ganger kan det bare være en prøvekjøring eller en måte for dem å uttrykke sin seksualitet. Husk at ekte kjærlighet er basert på mer enn bare sex. [Les: Fra forelskelse til følgesvenn: De 12 faser av intimitet]

# 2 Å legge deg på Facebook er ikke et tegn på noe. Som jeg sa før; ikke få håpene dine opp og tenk at det er et tegn på tillit. Jeg er faktisk overrasket over noen gutter tror jenter på Tinder liker dem fordi de er villige til å ta ting ut av appen. Beklager, gutta, men det er bare for forskningsformål.

# 3 Svar på meldingen din er bare høflig. Bare fordi hun svarer på dine spørsmål, betyr det ikke at hun er interessert i en samtale. Det er vanskelig å vite om en jente liker deg gjennom tekst, så du er bedre ute etter andre tegn som hun liker deg i stedet. [Les: 14 viktige doser og ikke av online dating]

# 4 Du er ikke den eneste Tinder-fyren på hennes liste. Du er ikke "The One." Så vær så snill å ikke opptre som det, og antar at du allerede er inne. Trinn spillet ditt til den tiden hun sletter profilen hennes og Tinder-guttaen hun la til på Facebook. [Les: Instant chemistry: 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker]

# 5 Lykkelig etter hvert skjer bare når du DTR * Definer forholdet *. Når du har oppdaget at hun virkelig liker deg, er den fortsatt ikke over. Den eneste måten å vite om du er på vei til et sunt og tilfredsstillende kjærlighetsliv, er å diskutere om du er i det for lang tid eller hvis du bare er en annen rett, slår du på listen.

[Les: Creative Tinder linjer for å fange deg en date på første forsøk]

Nå som du har lest om skiltene, tror du jenta du møtte på Tinder liker deg? Fortell oss i kommentarene nedenfor.

Populært emne