Signerer en jente er interessert i deg: 18 tips hun vil slippe deg

Innholdsfortegnelse:

Signerer en jente er interessert i deg: 18 tips hun vil slippe deg
Signerer en jente er interessert i deg: 18 tips hun vil slippe deg
Anonim

Når en fyr liker en jente, vil han sannsynligvis spørre henne på en dato da. Men kan du gjenkjenne skiltene en jente er interessert i?

Menn vet at vi bærer byrden av å gjøre det første trekket. Så det bringer spørsmålet, hvordan gjør kvinnene sin tiltrekning kjent?

Siden kvinner ikke vil spørre menn direkte, gir de ut tegn som en form for invitasjon eller et "gå signal" for å la potensielle partnere vite at de vil at du skal ta et trekk eller å bringe rettssaken til neste nivå. Det faller nå på deg for å være kjent med disse ikke-verbale tegnene, uansett hvor forvirrende de kan være, for å vite at hun er interessert i deg.

Tegnene en jente er interessert i sosiale medier

# 1 Hun stalker deg. Det vil kreve avansert programmeringskunnskap for at du skal kunne trekke ut data om hvor ofte eller lenge hun holder seg på dine sosiale sider, men prøv å spørre henne om du ender sammen, og vi er ganske sikre på at hun stalket deg online med en lidenskap.

# 2 Alle dine sosiale medier aktiviteter får en øyeblikkelig godkjenning. En som på Facebook, et hjerte på Instagram, og kommentarer til hva du legger inn … selv om hun ikke er veldig interessert i det. Du kan til og med legge inn et bilde av noe så verdslig og unremarkable, og hun vil like det. Ja, hun liker deg bra. [Les: Hvordan fortelle om en sjenert jente liker deg - alle deres hemmeligheter avslørt]

# 3 Hun merker deg ofte. Hadde en tilfeldig samtale? Hun poster det og merker deg. Hun fant en fin kattevideo? Merket deg igjen. Det kan virke irriterende, men virtuell pestering er fortsatt coyer enn sin virkelige motpart.

Tegnene en jente er interessert i når de kommuniserer

# 4 Hun svarer raskt på dine meldinger * samtaler, direktemeldinger og SMS *.Så fort at det virkelig ville virke som om hun hadde ventet det. Dette er en liten anelse om at hun ser frem til å snakke med deg, og det kommuniserer med deg, betyr noe for henne.

# 5 Hun sparer eldre gamle meldinger. Spesielt hvis hun er den sentimentale typen, og du har mange meningsfulle samtaler, kan hun til og med ha gått for lang tid for å få en sikkerhetskopi av meldingene dine fra nåværende telefoner fra begynnelsen av 2000. [Les: 18 virkelig åpenbare tegn på at en jente liker deg over tekst]

# 6 Hun ler på vitser. Og hvis hun legger stor innsats, selv om du skjønner at du ikke er den morsomme typen, betyr det definitivt noe. Dette er definitivt et av tegnene en jente er interessert i deg.

# 7 Hun gir deg full oppmerksomhet når du snakker alene. Fordi hun ønsker å huske, og kanskje brenne bildet av deg, snakker med henne så nært i hennes minne.

# 8 Hun tar ikke opp andre menn. Det er hennes ekses eller medarbeidere, hun tar vare på å ikke nevne noen andre, fordi det ikke bare er uhøflig å gjøre det, men du kan få ideen om at du har konkurranse. [Les: Hvordan fortell om en jente flirter med deg - 18 telltale tegn]

Tegnene på en jente er interessert når de interagerer personlig

# 9 Hun klær seg når han møter med deg. Som et referansepunkt, prøv å huske et øyeblikk når du tilfeldigvis møtes ved en tilfeldighet, og når du skal møte alene eller sammen med venner. Hvis hun er bedre kledd når du skal være rundt, er sjansen for at hun har lyst på deg.

# 10 Hun gjør øyekontakt og mye av det. Du er kanskje kjent med hvor vanskelig det er å gjøre direkte øyekontakt direkte over en lengre periode. Hvis hun gjør det lett for deg, og hun synes å ha det, kan vi konkludere med at hun har lyst på deg. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter, eller bare er vennlig]

# 11 Når du er med en gruppe vanlige venner, kommer hun umiddelbart til deg. Fordi "hengende med venner" er en trygg måte å komme nærmere deg uten å spørre deg direkte.

# 12 Dine vennlige gruppeoppslag blir langsomt til "datoer". Som nevnt, bruker begge kjønn dekselet til vanlige venner til å maskere sine opprinnelige fremskritt bare for å spille og føle seg trygge i starten.

Men når du eller jenta finner noe mot og momentum, begynner antall venner som henger ut, til det bare er dere som går ut på en dato. Stedene endres også. Fra gruppevennlige hang-outs, blir de til mer intime solo escape. [Les: Hvordan jentene flirter - 15 tegn på at hun er mer enn bare fin]

# 13 Hun prøver å komme nær vennene dine. Hvis du er den typen som alltid henger ut med en stor gruppe, starter hun med å få gode venner av vennene dine for å komme deg nær deg. Tross alt, så spiser Spice Girls-sangen.

# 14 Hun merker de små detaljene om deg. En annen av tegnene en jente er interessert i, er at hun merker ting, fra små manier som hun synes er søte, slik du klær, lukten din, og favorittmusikken din, mat og filmer. Hun holder små mentale notater av dette som blir avslørt fra samtalene dine.

# 15 Hun gir deg ting. Fra noe enkelt som hjemmelaget godbit som hun ved et uhell gjorde mye, til små suvenirer som hun fikk fra sine turer. Hun sørger for at du får litt noe fra henne enn obligatoriske julegaver. [Les: 7 tegn en jente gir deg om hun vil sove med deg]

# 16 Hun berører deg. Touching er en stor avtale for jenter, og enhver form for berøring som kan forveksles med et forskudd, er nøye reservert.

Men hvis en jente liker noen, berører hun deg mye mer enn det hun gir en gjennomsnittlig person. Og stedene hvor hun berører deg, er også viktig. Så hvis hun klemmer deg for sekunder for lenge eller kiler deg på ubehagelige steder, få hint! [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun virkelig liker deg]

# 17 Hun lar deg røre henne i retur. Som nevnt er jenter ganske forsiktige når det gjelder å røre. Spesielt hvis det kommer fra det motsatte kjønn. Men hvis en jente liker deg og hun stoler på deg, lar hun deg gå videre med berøringene. Bare overdriv det ikke, ok?

# 18 Hun lar deg inn i hennes personlige liv. Hvis hun deler sine problemer, drømmer og mål, kan du være mer enn noen hun liker, men noen hun stoler på og føler seg komfortabel med.

[Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg * uten å spørre henne! *]

Ja, gjettespillet kan være forvirrende og frustrerende til tider. Men da igjen, må menn gjøre flyttingen. Så hvis du ser noen av disse tegnene, er en jente interessert, så legg deg opp og gjør ditt trekk.

Populært emne