15 Telltale signerer en kvinnelig medarbeider liker deg og ønsker å date deg

Å være vellykket med romantikk på kontoret, tar en god del ferdigheter i å gjenkjenne hintene til flørting og atferdsmessige tegn som en kvinnelig medarbeider liker deg.

Arbeidsplassen er et godt miljø for å møte nye mennesker. Fra de medarbeiderne får du muligheten til nye venner, og hvis du er en eneste fyr, muligheten for et kontorromanse. Men det er viktig å virkelig forstå tegnene en kvinnelig medarbeider liker deg før du tar en dødelig feil.

Arbeidsplassen er et enormt kontrollert miljø der klassisk flørting beveger seg som du kanskje kan trekke av i en bar eller på din høyskolekampus kanskje ikke fungerer. En misforstått gest til en kvinnelig medarbeider kan ende opp i enten en disiplinær høring, oppsigelse eller verre, et seksuelt trakasseringssak. [Les: Hvordan vite om sjefen din faktisk flirter med deg]

Tegn på at en kvinnelig medarbeider liker deg

Det er viktig å være sikker når du tolker flørtende tips fra kvinnelige medarbeidere. I et profesjonelt miljø florerer damene tilsvarende. En fyr må skille mellom vennlige og flørtende bevegelser.

Å vite disse tegnene hjelper en kvinnelig medarbeider deg, hjelper deg med å unngå å være sentrum for negativ oppmerksomhet. Samtidig blir du heldig med en god dose kontor romantikk.

# 1 Hun hilser deg ofte * mer enn noen andre på kontoret *. Hilsen kolleger de støter på hver morgen er en typisk måte de fleste starter dagen på. Men hvis noen hilser deg hyppigere og entusiastisk, er det et klart tegn de har en spesiell interesse for deg. [Les: 16 tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg og vil at du skal gjøre et trekk]

# 2 Hun går ut av veien for å "støte" inn i deg. Hva er en måte å tilbringe litt tid med deg før du jobber? Hun tar ikke det kortere hjørnet for å raskt få henne til pulten hennes. I stedet går hun langt, slik at hun går forbi din kabinett for å få et glimt av deg og si god morgen. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun er i deg]

# 3 Hun justerer sin pause tid for å matche din. Du oppdager plutselig at hun fortsetter å vende opp på ansattes salong samtidig som deg. Hvis du vil ha ytterligere bekreftelse, juster du pauseplanen igjen. Hvis hun kommer opp igjen, er det en god sjanse hun liker deg.

# 4 Hun sitter ved siden av deg under møter. I emptier møterom får folk normalt et sted litt lenger fra et opptatt sete. Men ikke denne jenta. Hun er behagelig å sitte ved siden av deg selv om hele konferanserommet var tomt.

# 5 Mer enn hyppige invitasjoner til lunsj.Du får daglige lunsj invitasjoner fra henne og minner deg om videregående dager med dine beste venner. Først inviterer hun deg til en gruppe, men før eller senere inviterer hun deg til lunsj med bare dere to.

# 6 Hun stiller deg å stille arbeidsrelaterte spørsmål, selv om det ikke er hennes jobb. En kvinnelig medarbeider liker deg sikkert hvis hun begynner å pusse opp med arbeidsrelaterte spørsmål som ikke er hennes vanlige ansvar. I tillegg får du enkle spørsmål som personen i nærheten av henne lett kan svare på. I stedet velger hun å spørre deg hva som er en god unnskyldning for å komme til å snakke med deg. [Les: Hvordan jenter flirter - 15 subtile ting de gjør annerledes]

# 7 Hun vet overraskende kontoraktiviteten din. Som en klassisk stalker kjenner hun møtene du har hatt, stedene hvor du hadde lunsj, om du vil bli med på selskapets sponsede maraton og samtalene du hadde med dine andre medarbeidere.

# 8 Du mottar mange e-poster eller personlige meldinger fra henne. Noen ganger er det irriterende og noen ganger endearing. Hun sender deg mange e-postkorrespondanse og emoticon-loaded direktemeldinger nok til å bryte selskapets interne kommunikasjonspolitikk. Hun er tiltrukket av deg, så hun er villig til å bryte disse reglene.

# 9 Hun forteller deg mye om hennes arbeid. Hun forteller deg hvordan møtene hennes gikk, hennes frustrasjoner om sjefen sin eller noen medarbeidere, eller hvordan kopimaskinen fortsetter å bryte ned. En av de største tegnene en kvinnelig medarbeider liker deg er når hun lar deg inn i hennes verden noen ganger mer enn nødvendig.

# 10 Hun er veldig interessert i livet ditt utenfor arbeidet. Nå må hun vite stort sett alt om deg som en medarbeider. Så begynner hun å stille spørsmål om livet ditt utenfor arbeidet. Det kan starte med et spørsmål om dine hobbyer og interesser, så familien din, hvor du tilbringer helgene, og sakte kryp inn i fakta om kjærlighetslivet ditt. [Les: Hvordan fortell om en jente flirter med deg: 18 telltale tegn]

# 11 Du fortsetter å få ekstra godbiter fra henne. Et annet tegn på at din kvinnelige medarbeider liker deg, er når hun dusjer deg med små drikker av mat eller drikke. Hun "ved et uhell" fortsetter å lage ekstra kaker eller brownies, eller forlate deg de importerte snacksene hun fikk som en souvenir fra sin tur i utlandet, eller beskjed deg om at hun pakket deg litt gryte på pantry kjøleskapet igjen fra hennes kulinariske eksperimenter i går kveld. Det er nesten et showcase om at hun er en god fremtidig kone.

# 12 Hun er rask til å legge merke til og komplimentere eventuelle endringer i din person. En ny skjorte, haircut, cologne eller sneakers går aldri ubemerket og uncomplimented til en knusende kvinnelig medarbeider. Selv om hele selskapet ikke bryr seg om noen endringer i din person. [Les: 16 hush-hush tegn på at vennen din vil ha sex med deg]

# 13 Hun er alltid tilstede i selskapsfunksjoner som du blir med. Tro meg når jeg sier at hun sannsynligvis stalking hvert oppslagstavle for å sjekke om du går med i neste selskapsfunksjon.

Blant det er en blodkjøring, en interdepartementalt parti, en sportsbegivenhet, hun er motivert til å bli med så lenge hun vet at hun skal se deg der.

# 14 Hun inviterer deg til aktiviteter etter jobb. I utgangspunktet blir du spurt ut på en dato under påskudd av to medarbeidere som blåser av litt damp etter jobb. På samme måte som lunsjscenen starter den som en gruppe, men reduserer til bare paret av deg. Hvis dette ikke er et klart tegn på at kvinnelige medarbeider liker deg, vet vi ikke hva annet er. [Les: Hvordan gjøre ditt trekk når du vet at en jente liker deg]

# 15 Du tar sporadisk sladder eller meningsfylt utseende fra andre medarbeidere som hun faktisk liker deg. Selv om du er den tetteste og mest uvitende fyren i ranglisten og fillisten, vil andre legge merke til. Tross alt er et kontor som en liten by! Ingenting rømmer dine naboers øyne.

Før eller senere vil du legge merke til at de andre jentene driller din knusende kvinnelige medarbeider mens du er i nærheten. Og du får nysgjerrige spørsmål fra dine mannlige kontorkammerater på hvorfor du ikke har gjort et trekk på den stakkars jenta ennå.

[Les: 13 måter å plage en jente og få henne til å spørre deg ut]

Arbeidsplassen er et vanlig sted å finne romantikk. Tilnærmingen må imidlertid håndteres med forsiktighet, da alle forventes å handle profesjonelt til enhver tid. Så husk disse tegnene en kvinnelig medarbeider liker deg og opptrer tilsvarende.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar