Registrer deg nå for å prøve å klatre gratis på Global Climbing Day

Registrer deg nå for å prøve å klatre gratis på Global Climbing Day - øVELSER 2023
Registrer deg nå for å prøve å klatre gratis på Global Climbing Day - øVELSER 2023
Anonim

Fri klatring er både den beste og den verste måten å introdusere deg selv på sporten. Alt avhenger av hva du mener med gratis. En type gratis er uten å måtte bruke penger, noe som er en utmerket måte å prøve noe for første gang, og se om du liker det uten å investere noe utover tiden din.

Den andre typen gratis klatring er klatring uten hjelpemidler som pinner og pitoner, noe som er helt klart for nybegynnere, bør definitivt unngå. Vær sikker på at vi snakker om typen der lommeboken din står i buksene dine hele veien.

Global Climbing Day faller 18. august og for å feire anledningen North Face satser på gratis klatring hendelser over hele verden. I fjor deltok 20.000 mennesker i The North Face's Global Climbing Day-arrangement, og i år håper utendørsvaremerket at 100 000 mennesker vil bli med som en del av sin Walls Are Meant For Climbing-kampanje.

Se relaterte De beste stedene å gå klatring i London Hvor skal man begynne å klatre på fjellet? OutdoorsLegendary Free Climber Alex Honnold på hvordan man kontrollerer frykt

For alle som registrerer seg for å klatre på en av de 150 sentrene i kampanjen, donerer The North Face $ 1 til Khumbu Climbing Centre i Nepal (opp til $ 100.000), en institusjon som fremmer trygg klatring og tilbyr yrkesopplæring for de som bor der . Så selv om du ikke liker å klatre i det hele tatt du kan i det minste gå hjem trygg i kunnskap om at du bidro til å bidra til en veldedig sak.

I Storbritannia er det fem bekreftede klatresentre som deltar: I London, Stronghold Climbing i Tottenham Hale, Barbers Climbing Gym i Hackney og Hackney Wick Boulder Project vil ha gratis inngang hele dagen, mens Harrow Wall er fri fra 2-6 pm; og i Manchester tilbyr Rock Over Climbing gratis inngang fra kl. 2-7.

Alle sentrene vil ha eksperter på hånden for å hjelpe deg med å sette deg opp og klar til å klatre, og hvis du velger å gå bouldering, trenger du ikke å lære innsatsene på tau og seler fordi det ikke bruker dem. Ikke fordi alle som gjør bouldering er en våghals, men fordi du ikke går høyt nok til å trenge dem, gjør den perfekt for nybegynnere klatrere.

Registrer deg for et av de begrensede stedene så raskt som mulig på The North Face-nettstedet.

Populært emne