Registrer deg for en gratis trening med Anthony Joshua i den olympiske parken

Innhold

Som vi alle vet, kan det være vanskelig å være motivert når det gjelder å trene, spesielt i midten av januar når det fryser og mørker. Med det i tankene er det alltid verdt å lete etter måter å forynge treningsplanen din, og kanskje en av de aller beste måtene for å bare registrere deg for en massiv gruppe trening ledet av Anthony Joshua i olympisk park.

World heavyweight-mesteren leder en kombinasjonsboksing og HIIT-sesjon i Victory Park om morgenen torsdag den 18. januar for å feire det nye partnerskapet mellom Lucozade Sport og Our Parks, en organisasjon som driver gratis treningsstudier i London parker.

Alle våre Parks treningsøkter er gjort med minimal utstyr, akkurat som økten ledet av Anthony Joshua, så du bør plukke opp noen praktiske øvelser du kan gjøre i din lokale park. Sannsynligvis når det blir litt varmere - det er vanskeligere å forlate ditt varme, komfortable hjem for en utendørs trening i januar når det ikke er en sportslig superstjerne å møte.

Se relaterte Anthony Joshua's Boxing Tips og Trening AdviceEpic Anthony Joshua-godkjent Tunes for din tur til GymPunching-bag treningsøkter for treningsstudioet

Du kan registrere deg for din AJ-treningsøkt på vår Parks nettsted. Oppføring vil være åpen til antall personer blir helt ut av hånden, noe som det sannsynligvis vil ganske raskt, så ikke forsink. Treningen varer ca. 30 minutter, og det går ikke en tur i parken - det er en HIIT og boksing i parken - så sørg for at du kle på deg å svette.

Etter treningen vil Joshua holde seg fast for et møte og hilse, så du kan få et bilde med mesteren og beundre størrelsen på hendene.

Som en del av partnerskapet med Our Parks, vil Lucozade Sport løpe gratis gruppesøkt på 30 London-steder som en del av sin Made To Move-kampanje. Du kan se mer info om hvor klassene vil være når de er oppe og kjører på nettstedet vårt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar